Transfery - Lato 2014
-
- Kontakt:
Re: Transfery - Lato 2014
niebieski
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dobrze, ze w gre wchodza transfery definitywne, ja mysle, ze Trener Kocian wyciagnie z nich to co najlepsze.
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Leszek Błażyński @L_Blazynski 2 min.
Ofensywa Ruchu trwa. Michał Szewczyk, syn piłkarza Ruchu, zawodnik @WislaKrakowSA też bardzo blisko. Więcej zaraz na http://www.przegladsportowy.pl
Ofensywa Ruchu trwa. Michał Szewczyk, syn piłkarza Ruchu, zawodnik @WislaKrakowSA też bardzo blisko. Więcej zaraz na http://www.przegladsportowy.pl
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Idealnie wczoraj strzeliłem z Szewczykiem.
Oby Janek z działaczami wiedzieli co robią i żeby coś z tego było
Oby Janek z działaczami wiedzieli co robią i żeby coś z tego było

Ostatnio zmieniony 12 cze 2014, o 14:54 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ten Szewczyk w Wiśle ch*** gral
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Skaba, Efir, Mikita wygląda to na jakis LegiaMarkt, nie tylko my ale kilka druzyn stara sie o ich zawodnikow. A jak przyjdzie mecz takiej druzyny z Legia nie okazalo sie ze bedą takimi koniami trojanskimi
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ani nie jestem optymistą, ani pesymistą na razie. Jeden wielki znak zapytania co do tej trójki, która na poważnie w seniorskiej piłce zacznie grać dopiero w Ruchu.
Jak jeden z nich wypali będzie nieźle, jak dwóch to b.dobrze.
Jak jeden z nich wypali będzie nieźle, jak dwóch to b.dobrze.
- ch-R
Warszawskie zaciągi raczej dobrze mi sie kojarzą . W odróżnieniu do poznańskich .
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
Żeby się nie okazało, ze po zwycięstwie nad Legią , będziemy musieli ogrywać ich młodych zawodników
Jak już to wypożyczenie z prawem kupna, lub definitywne.
Smagor chyba nie jest na tyle głupi, żeby pójść na taki kompromis

Smagor chyba nie jest na tyle głupi, żeby pójść na taki kompromis

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Strzelam, że Legia zagwarantuje sobie prawo odkupu po sezonie czy dwóch.
-
- Kontakt:
Wydaje mi się że z Efira będzie wiekszy pożytek a Mikita w Widzewie nie błyszczał więc nie wiem ale chyba miał też ze dwie kontuzje ...
Batory Fans
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mikita - sam nie wiem, miał dobre wejście w Legii. Efir to chyba bardziej sensowny transfer. Ogólnie jeśli dojdzie to do skutku + Skaba to można to chyba ocenić jako wzmocnienie, bo to co Jankowski prezentował przez ostatnie kilka meczów to sabotaż. Szewczyk... nie grał on w Wiśle pod nieobecność Burligi jako prawy obrońca? Może jako alternatywa dla Konczkowskiego? Nie ma co się oszukiwać, na super znane nazwiska nas nie stać, ale wydaje się że to ma jednak ręce i nogi. Wg sport.pl Mikita już podpisał z nami.
In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
Oceniać transfery bydzie szło dopiero jak sie zawodnicy pokożom, ale na razie widać jedno - chcemy ściągać piłkarzy z perspektywami - roczniki 92-93, czyli piłkarze, którzy mogą sie jeszcze wybić i bydzie szło na nich ewentualnie zarobić - i sa to polscy piłkarze - jakby niy było jest jakoś strategia, a przynajmi tak to wyglado
z napastników to też (szczególnie Efir) dobry ruch - z młodych jakoś bardzi pespektywicznych nie ma (w 1.lidze w czołówce strzelców raczej emeryty), na napastników na dobrym poziomie nos nie stać (zresztą fto jest na poziomie? Robak, Teodorczyk, Paixao? reszta raczej nie są snajperami), a zagraniczni piłkarze to prawdziwo zagadka (aklimatyzacja itp.)
Szewczyk? Alternatywa na skrzydło, za Smektały, młody to bydzie walczyć, żeby sie pokozać
z napastników to też (szczególnie Efir) dobry ruch - z młodych jakoś bardzi pespektywicznych nie ma (w 1.lidze w czołówce strzelców raczej emeryty), na napastników na dobrym poziomie nos nie stać (zresztą fto jest na poziomie? Robak, Teodorczyk, Paixao? reszta raczej nie są snajperami), a zagraniczni piłkarze to prawdziwo zagadka (aklimatyzacja itp.)
Szewczyk? Alternatywa na skrzydło, za Smektały, młody to bydzie walczyć, żeby sie pokozać
-
- Kontakt:
Wg mnie na razie dobrze to wyglądo młodzi, będą chcieli się pokazać, Janek ich dobrze poukłado. No coz zoboczymy jak to bedzie
Cieszy to, ze jest jakas w miare sensowna strategia i ze staramy sie wzmacniac juz teraz a nie przed samym sezonem..

-
- Kontakt:
Ja sie nie wtrącam, bo bo nic mi nie wiadomo o tych piłkarzach z Legii. Byle nie było tak, ze ich dopiero trzeba bedzie uczyc grać w piłke na odpowiednim poziomie. Gdyby było tak ze sa dobrzy to Legia by ich nie oddała - w bajki nie wierzę.
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.