plus Grzybek. Niy wymagom uod chopa co by pod Ruch godol, ale co by komentowol jak warszawiaczki to mie zdziwilo.Lutz pisze:Ja ..... Stawarski boł dzisiej Stawarczykiem
Jak może komentator pedzieć że mo nadzieja że Finowie wygrajom dzisiejszy finał ( chodzi o mś w hokeju) ? To tako mało aluzja z nawionzaniem do poziomu tych amatorów , zacietrzewionych , szowinistycznych gorolskich szmat co komentowali dzisiejszy nasz szpil z gorolstwym z Warschau. Aluzja do "profesjonalizmu" polskiego dziennikarstwa , komentowania wydarzeń sportowych, prasy itd .... amatorka , trzeci świat, żałosne. Wybieraliście dzisiej Euroopa a bliży "wom" do Kamczatki.
Momy dodatni bilans z Legiom , dwa razy sieg , roz szmary. Szkoda jakby Buchalik mioł tyż odejść , zaś bydymy tormana szukać. Jankowskiemu dać urlop od zaroz , bo on już je myślami na Seszelach i u milicjantów z Krakau. Darymny futer ( zresztom zawsze boł darymny) .
[35 kolejka] Legia Warszawa - Ruch Chorzów 25.05.2014 15:30
-
- Kontakt:
Re: [35 kolejka] Legia Warszawa - Ruch Chorzów 25.05.2014 1
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
Grzybek komentowal fest rzeczowo i OBIEKTYWNIE. Nie dam sobie powiedziec ze cokolwiek stronniczo powiedzial. Szacun dla Grzybka za profrsjonalizm!
PS. Nieeebieeescy!!
))))
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

www.progres-music.com
-
- Kontakt:
Ino niektorzy by chcieli, zeby nojelpi jak akcja Ruchu szła to ciepoł soczystą ku*** w razie niepowodzenia.
Podobnie sytuacja z Baszczem wg mie - po prostu tako robota, ze musza byc obiektywni... to tak jak piłkarze graja w inny druzynie przeciwko Ruchu musza grac i nie powinni odpuszczac, bo kibicuja Ruchowi
Podobnie sytuacja z Baszczem wg mie - po prostu tako robota, ze musza byc obiektywni... to tak jak piłkarze graja w inny druzynie przeciwko Ruchu musza grac i nie powinni odpuszczac, bo kibicuja Ruchowi
-
- Kontakt:
Dokladnie niektorzy tutaj pier... jak potrzaskani.Ciagle skrzywdzeni, przesladowani, szykanowani i wszyscy przeciwko nim.Jak typowi nieudacznicy.Proponuje sie ogarnac albo zmienic klub bo ja sobie nie zycze zeby mnie jako kibica Ruchu utozsamiali z takimi placzkami.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
- jaRo 1920
- Kontakt:
Dziękuje dobranocjaRo 1920 pisze:Często na nas drużyny przerywały serie (korzystne, niekorzystne) teraz my przełamiemy Legię

-
- Kontakt:
Przepraszam bo za bardzo nie wierzylem w zwyciestwo
-
- Kontakt:
A ja powiem jedno: DLA TAKICH CHWIL WARTO ŻYĆ
Pyrsk!

-
- Kontakt:
Myślałem, ze Ruch mnie już pozytywnie nie zaskoczy w tym sezonie..
A jednak!! BRAWO, BRAWO, BRAWO!
No i w końcu MY TEŻ komuś przerwaliśmy dobrą passę
Wieszczycki w C+ jak zwykle pozytywnie o Ruchu, szczególnie o Kocianie.
Ległaaaa ,Legia Warszawa !! Dzięki
PS. Starzyński strasznie ryzykuje przy tak wykonywanych karnych.
A jednak!! BRAWO, BRAWO, BRAWO!
No i w końcu MY TEŻ komuś przerwaliśmy dobrą passę

Wieszczycki w C+ jak zwykle pozytywnie o Ruchu, szczególnie o Kocianie.
Ległaaaa ,Legia Warszawa !! Dzięki

PS. Starzyński strasznie ryzykuje przy tak wykonywanych karnych.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
nienawidzi go chyba cała Polska:pedro-sbl pisze:Tego spikera to chyba z psychiatryka majom.

drze ryja aż zęby bolą...
Zaraz, czy nie wygląda jak ojciec kupy wojewódzkiego ?

Niebieskie serce od 1988 R.
-
- Kontakt:
Cóż. Byłem jak ten niewierny Tomasz. W zwycięstwo nie wierzyłem. Dlatego tym bardziej czapka z głów za utarcie nosa balującej Legii.
A generalnie patrząc to z tej ta naszej ligi podwórkowej tak bije przecietnością, że aż strach myślec co będzie w pucharach. Jeśli Legia przegrywa z Nami to jakieś ogórki z Kazachstanu ich rozjadąw eliminacjach LM. Oczywiście to nie mój cyrk i nie moje małpy, ale gra polskiej ligi nie napawa optymizmem.
Druga rzecz. Z kim się jeszcze kończą teraz kontrakty (Ruch), bo trener musi wiedziec na kogo stawiac?!

A generalnie patrząc to z tej ta naszej ligi podwórkowej tak bije przecietnością, że aż strach myślec co będzie w pucharach. Jeśli Legia przegrywa z Nami to jakieś ogórki z Kazachstanu ich rozjadąw eliminacjach LM. Oczywiście to nie mój cyrk i nie moje małpy, ale gra polskiej ligi nie napawa optymizmem.
Druga rzecz. Z kim się jeszcze kończą teraz kontrakty (Ruch), bo trener musi wiedziec na kogo stawiac?!

Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
-
- Kontakt:
Nie ujmując nic naszym piłkarzom to pewne jest, że Legia nie była skoncentrowano w 100%... to nie był normalny mecz, chociaż możliwe, że Legia zaś stanie do walki o LM i tam uwidzi, że to zaś w kolejnym roku za wysokie progi...orbiter pisze:A generalnie patrząc to z tej ta naszej ligi podwórkowej tak bije przecietnością, że aż strach myślec co będzie w pucharach. Jeśli Legia przegrywa z Nami to jakieś ogórki z Kazachstanu ich rozjadąw eliminacjach LM. Oczywiście to nie mój cyrk i nie moje małpy, ale gra polskiej ligi nie napawa optymizmem.
Kontrakty kończą się:
Buchalikowi (tu już po dzisiejszych informacjach raczej zero szans na podpisanie nowego)
"dinozaurom" (Zieńczuk, Surma i Malina)
Smektale (tu podejrzewom, że nie zostanie przedłużony, bo nic nie wnosi do drużyny)
-
- Kontakt:
Oni zawsze znajdą wytłumaczenie - pajace.Henning Berg (trener Legii): ...Gdybyśmy musieli wygrać ten mecz, to na pewno by się tak stało.
-
- Kontakt:
Po co Grzybek dupil o kibicach Olimpii? Dupno mi ciykawostka, ze zgoda w Elblagu. Po torze do legii, lang wciepy co by wyrownali, jaa drap.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
-
- Kontakt:
Rynka Surmy ewidyntno a rynka Bereszynskiego przypadkowo

Jak te warszawskie pizdy placza

Jak te warszawskie pizdy placza
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bardzo dobrze graliśmy w obronie i duże ukłony dla Babiarza za to jak walczył i szarpoł do przodku. Kamiński, co? Siłownia !!!
Wczoraj doping konkretny od 25 min jak dotarły bębny i Pepek.
Legia c*el ale ale ale !
PozdRo dla ekipy co ostała na blokadzie przy Statoil w Piotrkowie. Ciekawe czy zdążyli dziś na szychta
Wczoraj doping konkretny od 25 min jak dotarły bębny i Pepek.
Legia c*el ale ale ale !
PozdRo dla ekipy co ostała na blokadzie przy Statoil w Piotrkowie. Ciekawe czy zdążyli dziś na szychta