Dopóki piłka w grze wszystko jest możliwe, ale mam wrażenie, że Don przed nieuchronnym swoim upadkiem chce zobaczyć swój klubik w pucharach
Elmer pisze:najtrafniej sędziego podsumował Buchalik po bramce klona na 2:2
http://www.meczyki.pl/skroty/36563/ruch ... ow_22.htmlHarpo pisze:Elmer pisze:najtrafniej sędziego podsumował Buchalik po bramce klona na 2:2
Mie bardzi "uraził" tytuł na 90minut.pl - "Ruch bliżej podium"... to my tu niezadowoleni, że nie wygralimy i przybliżyli se do utrzymania trzecigo miejsca, a tu taki ironiczny tytuł (tzn. niby fakt, bo momy 1 punkt wiecej, no ale mimo wszystko...)snuffq pisze:Po przegranym remisie, dobił mnie artykuł na onecie odnośnie wczorajszego meczu "Remis w Chorzowei, popis P Brożka"
Otóż co ten Brożek pokazał, strzelony karny i bramka z sety po prezencie Stawarczyka. I niby wielkie przebudzenie.
Zresztą zawsze jak Ruch gra z legią, lechem, wisłą to wszelkie artykuły są pisane stronniczo pod kątem tych drużyn a nie wydarzeń na boisku.
Myślę że nie tyle o stronniczość tutaj chodzi, ale o klikalność. Prawda jest niestety taka, że więcej odsłon na stronach internetowych póki co generują tytuły z nazwą Wisły, Lecha i Legii. Przykładowy Miecio z Gogolina, albo Hilda z Pierdziszewa zna te 3 kluby i o nich będzie czytać, a nie o "jakimś" Starzyńskim czy innym Kuświku. Mam nadzieję, że to się zmieni, ale to już zależy od zespołu i klubu polegającym na utrwaleniu miejsca w ścisłej czołówce. A zacząć trzeba od finansów19aRtuR20 pisze:Mie bardzi "uraził" tytuł na 90minut.pl - "Ruch bliżej podium"... to my tu niezadowoleni, że nie wygralimy i przybliżyli se do utrzymania trzecigo miejsca, a tu taki ironiczny tytuł (tzn. niby fakt, bo momy 1 punkt wiecej, no ale mimo wszystko...)snuffq pisze:Po przegranym remisie, dobił mnie artykuł na onecie odnośnie wczorajszego meczu "Remis w Chorzowei, popis P Brożka"
Otóż co ten Brożek pokazał, strzelony karny i bramka z sety po prezencie Stawarczyka. I niby wielkie przebudzenie.
Zresztą zawsze jak Ruch gra z legią, lechem, wisłą to wszelkie artykuły są pisane stronniczo pod kątem tych drużyn a nie wydarzeń na boisku.
Niy wiym czy takie akcje maja sensElmer pisze:a tutaj nasz bohater z poniedziałku. Można podziękować, chociaż wątpliwe, że on tam jeszcze zagląda
http://nk.pl/#profile/4241048
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], klimz(R)owiec, Lothar Ślązok, mody Ruch i 55 gości