[33 kolejka] Ruch Chorzów - Zawisza Bydgoszcz 11.05.14 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
robotrix
Kontakt:

Re: [33 kolejka] Ruch Chorzów - Zawisza Bydgoszcz 11.05.14 1

#91 Post autor: robotrix » 12 maja 2014, o 16:35

Wreszcie 3 pkt i jadymy dalij z nimi :)
W ostatnich szpilach strasznie mi brakowalo szczalow z dystansu a wczoraj 2 tory pou takowych. Wogole Figo chyba nad lewom noga popracowol mocnij i bardzo dobrze, jak obroncy sie przed polym karnym na niego od razu na prawo noga ustawiali to cza ich zaskoczyc. Strasznie szkoda Kuby bo takich walczakow chyba wszyscy uwielbiomy ale cieszy debiut Gigolajewa i powym wom ze utkwilo mi w pamiynci jego zachowanie przy bramie Jankesa. Piyrw wciepol tyn bal a potym poszed do konca w pole karne i byl kolo Jankesa, a bolech sie ze jak lon moze tyz grac na boku obrony to niy bydzie miol tego instynktu granio do przodku.
Jeszcze slowko o Sadloczku. Szkoda ze tyj swiycy pod torym Zawiszy niy wkulol bo mom przed oczami jak wywiad jak my go do Polonii sprzedowali to godol ze w Ruchu brakowalo mu yno szczelynia tora do szczescia.
BRAWO CHOPCY , JANEK I JAAAAAAAAZDA Z KUR*AMI, NIEBIESCY JAZDA Z KUR*AMI za tydziyn :D

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Awatar użytkownika
Roch1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#92 Post autor: Roch1920 » 12 maja 2014, o 17:03

Sadlok szczelił tora w szpilu z Cracoviom u nich chyba. Centra z prawej strony zaskoczyła tormana nożowników. Chyba na wyjeździe było 3;1 abo 3;2.

robotrix
Kontakt:

#93 Post autor: robotrix » 12 maja 2014, o 18:10

No wlasnie szczelil czy niy? bo cos mi sie w makowce kojarzy ze wlasnie tam miol miec w kieryms ostatnim meczu brama a to uznali jakis samoboj czy cos...

19aRtuR20
Kontakt:

#94 Post autor: 19aRtuR20 » 12 maja 2014, o 18:15

robotrix pisze:No wlasnie szczelil czy niy? bo cos mi sie w makowce kojarzy ze wlasnie tam miol miec w kieryms ostatnim meczu brama a to uznali jakis samoboj czy cos...

Strzelił. Wtedy groł jako lewy obrońca, a jakoś akcja sie potoczyła, że mioł bal na prawy nodze i ja dośrodkowoł/wstrzelił w pole karne... Cabaj wpuścił to do bramki

Lukas89
Kontakt:

#95 Post autor: Lukas89 » 12 maja 2014, o 18:44

Taka ciekawostka, nie wiem gdzie napisać:
Noty piłkarzy (w skali od 1 do 10) wg Tadeusza Małnowicza:

Jakub Kowalski (11') - niesklas.

Rołand Gigołajew (88') - 1
Albo ktoś przy pisaniu tekstu się pomylił, albo Pan Tadeusz się pomylił, bo nie wiem dlaczego Kowalski, który grał 11 minut nie dostał od Pana Tadeusza oceny (chociaż to rozumiem), a Gigołajew który zagrał 2+doliczony dostał 1 (tego nie rozumiem) ? :zdziwko:
Obrazek

Awatar użytkownika
tedeus63
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#96 Post autor: tedeus63 » 12 maja 2014, o 19:48

Pyjter bez urazy ale wydaje mi sie ze forum jest po to aby kozdy mogł wyrazic swoje zdanie ,przeca nie urazilech nikogo ani nikomu nie ublizołech . piszesz ze wymog licencyjny itp ale SS nie wiadomo kiedy skonczom wiync to zodyn argument . najlepij pedziec ze nom zodnego stadionu nie wybudujom i siedziec z zalozonymi rekami ?? momy przeca stowarzyszenie organizyjmy cos jakies wiece durś ,choby nawet co miesiac ,moze wtos to wreszcie zauwazy i nom pomoze ale jak my niy ruszymy dupek to urzedniki wcale sie niy ruszom . a propo załozenmia nowego tematu ze ss nie rob smiechu wyrwoles 1 zdanie z mojej wypowiedzi po meczu a tam dwa dotyczyły meczu i jedno ss. i niy byc zlosliwy bo ino tego brakuje zeby my wszyscy wadzili sie tu na forum . popzdro

marek79
Kontakt:

#97 Post autor: marek79 » 12 maja 2014, o 20:48

Lukas89 pisze:Taka ciekawostka, nie wiem gdzie napisać:
Noty piłkarzy (w skali od 1 do 10) wg Tadeusza Małnowicza:

Jakub Kowalski (11') - niesklas.

Rołand Gigołajew (88') - 1
Albo ktoś przy pisaniu tekstu się pomylił, albo Pan Tadeusz usię pomylił, bo nie wiem dlaczego Kowalski, który grał 11 minut nie dostał od Pana Tadeusza oceny (chociaż to rozumiem), a Gigołajew który zagrał 2+doliczony dostał 1 (tego nie rozumiem) ? :zdziwko:

Pewnie dostol za posrednio asysta przy 3 bramce. Dzieki tej dokladnej wrzutce Skuter oddol strzal a Jankes wykonol wyrok.

Tak na zacheta : ) :) :)

Zablokowany