[33 kolejka] Ruch Chorzów - Zawisza Bydgoszcz 11.05.14 18:00
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- FC_Radlin
- Kontakt:
Re: [33 kolejka] Ruch Chorzów - Zawisza Bydgoszcz 11.05.14 1
A nie zmienili ostatnio tych 15 tys na 5 przypadkiem ?HKSADIK pisze:W środę będą przyznawane licencje i wtedy zobaczymy czy będziemy mieć jakieś ograniczenia. Co nie zmienia faktu, że na gotówkowe transfery nas nie stać, a i kontrakty proponowane przez klub nie powinny być większe od 15 tys.
Dalej trzeba zaciskać pasa
Nie jestem oficjalnym profilem Niebieskiego Radlina! 

-
- Kontakt:
HKSADIK pisze:
Dalej trzeba zaciskać pasa
jak na obecną sytuacje, to nam wychodzi na zdrowie
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zmienili, choć podobno komisja licencyjna chciała później "złagodzić" te ograniczenia
Ale nie o tym mi chodziło. Nawet jakby jakimś cudem komisja nie dała żadnych ograniczeń to nikt nie powinien dostać większego kontraktu niż 15 tys zł.
scaneRboy, dokładnie.

Ale nie o tym mi chodziło. Nawet jakby jakimś cudem komisja nie dała żadnych ograniczeń to nikt nie powinien dostać większego kontraktu niż 15 tys zł.
scaneRboy, dokładnie.
-
- Kontakt:
Lewczuk zostol w pewnym sensie 'dyscyplinarnie wyjebany'... Tzn. konczyl mu sie kontrakt, ale nawet nie dostol oferty, bo sie wczesni glosno odezwol o kasa, a takich nie trzeba bylo...scaneRboy pisze: ps. z kumplem gadaliśmy sobie, że chyba Lewczuka za łatwo się pozbyliśmy.
Co do samych umiejetnosci... Lewczuk w Ruchu miol bardzo dobry poczatek, az do pierwszej wpadki w szpilu z Legia, kaj zaroz po tym Lewczuk wyladowol na lawie... Pozniej juz grol nieregularnie jak trzeba bylo, a w 12/13 to glownie lewo strona. Co by nie godac, to na prawy obronie super pilkarz jak na naszo liga
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- jaRo 1920
- Kontakt:
Szyndrowski fajnie grał w pierwszej połowie po zejściu Kowala. Dawno go nie widziałem takiego ofensywnego. Kosztem Kowala dostał chyba polecenie, żeby grać tak ofensywnie ale fjanie to wyglądało.

-
widziałeś bramkę na 2:1 dla Zawiszy, przypominam że Szyndrowski to przede wszystkim obrońca.jaRo 1920 pisze:Szyndrowski fajnie grał w pierwszej połowie po zejściu Kowala. Dawno go nie widziałem takiego ofensywnego. Kosztem Kowala dostał chyba polecenie, żeby grać tak ofensywnie ale fjanie to wyglądało.
-
- Kontakt:
nikt nie pisze, że był bezbłędny... ja bym dodał, że błędów było więcej, gdyby nie Buchalik... wg mnie błędem była tiki-taka, czego konsekwencją było kilka groźnych akcji Zawiszy.Roni2580 pisze:widziałeś bramkę na 2:1 dla Zawiszy, przypominam że Szyndrowski to przede wszystkim obrońca.jaRo 1920 pisze:Szyndrowski fajnie grał w pierwszej połowie po zejściu Kowala. Dawno go nie widziałem takiego ofensywnego. Kosztem Kowala dostał chyba polecenie, żeby grać tak ofensywnie ale fjanie to wyglądało.
Na forum zawsze wg mnie przywiązujemy zbyt dużą - nieadekwatną wagę do gry poszczególnych zawodników, lubimy się przyczepić do pojedynczych graczy, a z trudem dostrzegamy i oceniamy postawę całego zespołu na całej długości i szerokości boiska od pierwszej do dziewięćdziesiątej minuty. Stracona bramka to nie tylko zagapienie się Szydrowskiego, tak samo bramki strzelone, to nie tylko dzieło tego, który kopie do siatki.
19aRtuR20 w kwestii Lewczuka napisałeś dokładnie to, o czym rozmawiałem z kumplem w trakcie meczu
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- jaRo 1920
- Kontakt:
Widziałem no i co? Nie fer by było zrzucenie całej winy na Skutera. Skuter to było podsumowanie biernej postawy większości zawodników w tej akcji. Drygas przełożeniem piłki z nogi do nogi zgubił Surmę, Starzyński zamiast chociaż go zaatakować to sobie asystował i biegał truchtem koło wchodzącego Drygasa. Niezdecydowanie Stawara, który nie wiedział co zrobić, więc zrobił krok w strone Drygasa no a ten odpalił prostopadle do Kadu. A oberwało się Skuterowi, który to na samym końcu akcji zrobił jakże okazały dla oka kiks.Roni2580 pisze:widziałeś bramkę na 2:1 dla Zawiszy, przypominam że Szyndrowski to przede wszystkim obrońca.jaRo 1920 pisze:Szyndrowski fajnie grał w pierwszej połowie po zejściu Kowala. Dawno go nie widziałem takiego ofensywnego. Kosztem Kowala dostał chyba polecenie, żeby grać tak ofensywnie ale fjanie to wyglądało.
Moim zdaniem zabrakło motywacji ale także i sił. 2:0 89min gra w przewadze to przecież nic się nie może stać. A tu jednak bramka stracona.
Widziałeś bramkę na 3:1 gdzie obrońca się znalazł i jak uderzył?
Tym co pokazał we wczorajszym meczu Skuter powinien mieć właśnie taką ofensywną rolę. Przypomnę również, że bramka dla Zawiszy nie była po jakimś nieodpowiedzialnym rajdzie Skutera w ofensywie.

Ostatnio zmieniony 12 maja 2014, o 12:31 przez jaRo 1920, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Kontakt:
Skuter zagrol calkiem pozytywnie, ino przy bramce Zawiszy miol udzial... Jednak ten kiks nie powinien przeslaniac calego meczu, kaj grol naprowdy fajnie.
Ogólnie fajne bramki Ruchu wczoraj. Super akcja przy pierwszej, strzał Filipa i te zlozenie sie Jankesa przy trzeciej. Za takie gole sponsor goli powinien placic wiecej
Ogólnie fajne bramki Ruchu wczoraj. Super akcja przy pierwszej, strzał Filipa i te zlozenie sie Jankesa przy trzeciej. Za takie gole sponsor goli powinien placic wiecej

- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Witom wszystko ok szpil wygrany i oblony 3 pkt zapisane . Dzieki Niebiescy . Ale jo wrzuca kamyczek do naszego ogródka po piyrwsze gromy o puchary druzyna na 3 miejscu a na widowni 5tyś widzów panie Smagorowicz dalij chce pan grać na SS ??. bydymy wyglądac na SS jak łostatnie ci.le . co 10siate krzesełko zajęte abo aż całe 2 sektory. drugo rzecz młyn i doping o dupa rostrzaś ,wstyd jak ci..l .wiym ze niy ma akustyki ale 30 lot tymu tyz niy było(TAKI SOM STADION )a całym stadionym aż nosiło slychac nos w było w calym Batorym , mieście i w polowie katowic . pozdro Ino RUCH .
-
- Kontakt:
do mnie pilkarz in minus to Zienczuk i tyla
-
- Kontakt:
Pewnie żeś był na meczu, wiec to sie nie tyczy ogólnie Ciebie, ale czy to wina klubu, że frekwencja jest tako, a nie inno? Bilety sa w takich cenach, ze tonsze juz praktycznie byc nie moga, ze nie wspomna o karnetach... Co klub może wiecej? Idzie pedziec, reklama meczu... ale czy Ruch to jest woda mineralno abo kredyt, kaj kibicowi Ruchu cza na każdym miejscu przypominać, że jest kibicem Ruchu i żeby łaskawie stawił sie na stadionie dwa razy w miesiacu?tedeus63 pisze:Ale jo wrzuca kamyczek do naszego ogródka po piyrwsze gromy o puchary druzyna na 3 miejscu a na widowni 5tyś widzów panie Smagorowicz dalij chce pan grać na SS ??. bydymy wyglądac na SS jak łostatnie ci.le . co 10siate krzesełko zajęte abo aż całe 2 sektory. drugo rzecz młyn i doping o dupa rostrzaś ,wstyd jak ci..l .wiym ze niy ma akustyki ale 30 lot tymu tyz niy było(TAKI SOM STADION )a całym stadionym aż nosiło slychac nos w było w calym Batorym , mieście i w polowie katowic . pozdro Ino RUCH .
no własnie... nie ze zech jest za stadionem slaskim, bo to oczywiste, ze wolołbych Ruchu przy Cichej, ale wyłazi na to, że Śląski to nasze przeznaczenie... głównym argumentem przeciwko Slaskiego sa koszta (których nie znomy, bo nie wiadomo na jakich zasadach bydzie wynajem - chyba Smagorowicz nie jest idiotą, zeby sie wpakowac w Śląski kaj beda ogromne koszta wynajmu), a drugi to, że bedzie stadion pusty... że bydzie pusty stadion itp... czyli co? Ruch nie mo kibiców, czy kibicami Ruchu jest szlachta co na stadion nie łazi, bo nie wypado?tedeus63 pisze: po piyrwsze gromy o puchary druzyna na 3 miejscu a na widowni 5tyś widzów panie Smagorowicz dalij chce pan grać na SS ??. bydymy wyglądac na SS jak łostatnie ci.le
Wiec "kamyczki do ogródka" trza ciepać ludziom co na szpil nie ida, a sie nazywaja kibicami Ruchu, a nie ino klubowi
* trocha niezrecznie pisac takie teksty, bo som mom ograniczone możliwości pojawiania sie na Cichej, ale nie idzie wszystkiego zwalać na klub czy Smagorowicza - stadion na Cichej by i tak nie powstoł, bo w grze jest polityka i tyla
-
- Kontakt:
Dokladnie, niektorzy to beton zastygly. A Slaski jest jaki jest ale jakby to dobrze pochytac to mozemy byc potezniejsi jako klub od Legii za 10 lat i to tak obiektywnie a nie w naszym mniemaniu.Jestem ciekaw co w takich okolicznosciach niektorzy by powiedzieli.
Wiadomo najlepszy 25 tys na Cichej ale wiemy, ze nie ma i nie bedzie wiec trzeba sobie jakos radzic.Niektorzy woleliby zdechnac pokornie.
Wiadomo najlepszy 25 tys na Cichej ale wiemy, ze nie ma i nie bedzie wiec trzeba sobie jakos radzic.Niektorzy woleliby zdechnac pokornie.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
potęgę nie tworzy ilość miejsc na stadionie