Zdrowia Kuba!Bardzo dziękuję kibicom za ich zachowanie. W trakcie meczu słyszałem ich pozdrowienia i aż mi zakuło w serduszku. Dziękuję za to. Odwdzięczę się jak wrócę na boisko i mam nadzieję, że będę silniejszy. (tes)

Zdrowia Kuba!Bardzo dziękuję kibicom za ich zachowanie. W trakcie meczu słyszałem ich pozdrowienia i aż mi zakuło w serduszku. Dziękuję za to. Odwdzięczę się jak wrócę na boisko i mam nadzieję, że będę silniejszy. (tes)
Kowalski jest autentyczny, lubie i cenie takich zawodników, którzy nie udają, a wkładają całe serce w gre. Można nie mieć dużych umiejętności, ale jak pokazujesz swoją postawą że Ci zależy i dajesz z siebie to co obecnie możesz to takiego zawodnika lubie oglądać. Takim zawodnikiem jest Kowalski, i jest jednym którego cenie i lubie.Lukas89 pisze:Bardzo dziękuję kibicom za ich zachowanie. W trakcie meczu słyszałem ich pozdrowienia i aż mi zakuło w serduszku. Dziękuję za to. Odwdzięczę się jak wrócę na boisko i mam nadzieję, że będę silniejszy. (tes)
nie powinno a da na 100%.wiesiek1 pisze:Zasadniczo zwyciestwo z Wisla i Pogonia powinno dac nam puchary.
CSL pisze:Z Wisłą może być ciyżko,bo grają tam aż dwa murziyny,a ostatnio to nom ino czorni strzylają
a ja bym chętnie zobaczył mecz z Viktorią. Prawdopodobnie tym razem też byśmy ich nie przeszli, ale przynajmniej szłoby sprawdzić, jaką drogę przeszła drużyna od czasów Zielińskiego.19aRtuR20 pisze:Jak awansujemy do pucharów to zaczynomy od drugi rundyadamo_R pisze:Gra od III rundy QLE, napawia mnie obawą, przed kolejnym sezonem. Ale zeby tak sie stało, to pierw trzeba wygrać z Wisłą. Dziś mecz z gatunku "są 3 punkty" i tyle.tam bydymy rozstawieni, a w trzeci rundzie przeciwnik pokroju Austrii Wiedeń czy Viktorii Pilzno
Transfery? Czy przejscia bezgotowkowe? Bo z tego co wiem nie wolno nam nikogo za kase kupowacwiesiek1 pisze:Dobrze wygladaja nasze perspektywy na przyszly sezon.
Janik, Sadlok, Gigolajew, Wlodyka ...wyglada na to, ze kazdy z nich moze w przyszlym sezonie stanowic o sile zespolu.
Do tego Konczkowski przed kontuzja bylo widac, ze tez robil postepny. A jest jeszcze Dziwniel.Zobaczymy czy zostanie.
Prawdopodobnie bede tez jakies 3-4 lepsze transfery do klubu i odejscia Gieragi, Mrowca, Smektaly.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] i 67 gości