Nie zdziwia sie jak odejdzie do Legii... Legia na lewy obronie mo ino wiekowego Brzyskiego, a Dziwniel podobno mo dość nisko klauzula... szczylom (abo kajs tak pisało), że 500tys eurowiesiek1 pisze:Dziwniel raczej niestety odejdzie bo to jedyny facet, ktory jest wstanie sobie aktulanie poradzic za granica.
[32 kolejka] Górnik Zabrze - Ruch Chorzów 4.05.14 18:00
-
- Kontakt:
Re: [32 kolejka] Górnik Zabrze - Ruch Chorzów 4.05.14 18
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
odniosłem się do kliku wypowiedzi na tym forum , jednak Twoją akurat zacytowałem..._BiADACZ_ pisze:Nom może i zależeć, ale tym z Zarządu i piłkarzykom niy zależy, dalij tego niy widzisz?Rafał19R20 pisze:a czemu nie?_BiADACZ_ pisze:Ty sie dalij łudzisz poważnie?Rafał19R20 pisze: do końca mamy jeszcze 5 meczów z tego 3 u siebie, więc dalej mamy dużą szanse na podium...![]()
przeca łoni niy chcom zodnych pucharow, zlyź na zol.
co mo powiedzieć Pogoń co dostała 5:0?..
skończcie ta dyskusja chcemy czy nie pucharów... Po to gramy w tej lidze by zająć jak najwyższe miejsce,w tym wypadku momy realno szansa na 3...
Uważam że nie ma podstaw by sądzić po wczorajszym meczu że nie momy szans...
Chyba każdemu z Nas zależy na zwycięstwach , na sukcesach tego klubu.. więc pisanie że lepi zając 4 , 5 miejsce jest bezsensu,
to po co wy chodzicie w ogóle na te szpile, jak nie mocie żadnych ambitnych oczekiwań?! Mamy z roku na rok się cieszyć że jest utrzymanie?
Ja się ciesze że mamy szanse na te 3 miejsce o które trzeba dalej walczyć , a nie już myśleć o następnym sezonie...
jo nikaj niy napisoł, że lepij zajac 4 czy 5 plac, niy wmawiej mi tego.
Ty nejprzod czytej ze zrozumieniem ziomek, boś napisoł coś czego jo w ogóle niy napisoł.
Jakby Zarządowi nie zależało , to po co deklarowali by takie premie?
Najbardziej mnie wkurza że części z Was nie zależy... bo boicie się że Nas wyłożą dalekie wyjazdy...
gramy o jak najwyższe miejsce w lidze , bo na tym ten sport polega...
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
Póki jest szansa na podium nie ma co myśleć o nie graniu obecnie najlepszymi w imię przyszłego sezonu,
-
- Kontakt:
Jakos juz nie widac po coniektorych, ze sa najlepsi i ewidentnie konczy im sie paliwo.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
ale jo nie pisza konkretnie kto, bo też np. uważom, że Zieńczuk od kilku meczy mocno odstaje, owszem ze stojącej bali jest w stanie super dograć, ale wsparcia do defensywy i sił na 90 minut nie ma, jeszcze roz podkreślom, nie chodzi mi kto konkretnie mo grać ino, że część zaczęło pisać, że mo grać ten i ten bo będzie w przyszłym sezonie, a to nie czas na takie coś. Jest lepszy, da więcej drużynie nie ma sprawy niech gro, ale nie na zasadzie bo tego czy tamtego nie będzie za rok
-
Przecież my właśnie taki scenariusz realizujemy...Harpo pisze:...proponuję w przyszłym sezonie w ogóle nie walczyć o mistrza -załapać się do "ósemki" i lać na wszystko.
Bo po co? Nie dość że wysokie premie, to potem mecze w lidze mistrzów, wywiady, podróże...nas przecież na to nie stać.
To rozumowanie niektórych z Was.
PS. @sapacz wysapał prawdę. Niestety.
Dokładnie jak napisałeś, załapać się do ósemki i lać na wszystko.