[31 kolejka] Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk 27.04.14 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
DZIES10NA
Kontakt:

Re: [31 kolejka] Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk 27.04.14 18:0

#46 Post autor: DZIES10NA » 29 kwie 2014, o 15:43

4:4 a 4:2 bylo do 90min :wstyd: to juz je historia teraz wojna ze szczewami.....

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Obrazek

19aRtuR20
Kontakt:

#47 Post autor: 19aRtuR20 » 29 kwie 2014, o 16:00

Kotlet pisze:
19aRtuR20 pisze:
Jo by w ogole Macka probowol na srodku pomocy, tam momy dziura, a na stopera, bez kontuzji innych raczy niy ma szans... A w srodku pomocy moze miolby szansa. Pewniakiem jest ino Surma, Babiarz niepewny, Filip zalezy od tego jaki dzien
Ja tam w meczu z Lechią widziałem obraz zupełnie na odwrót, Babiarz był jednym z niewielu któego wszedzie było pełno i jakieś odbiory, szarpnięcia to właśnie on - Surma bezbarwny, niewidoczny.
No ale może ja się nie znam ;)
Jo opisol ogolnie sezon. Babiarz fajnie walczy, w ostatnich meczach raczy wyglado ok, ale to jest jego brakuje mu takigo spokoju, wszystko co robi to raczy na ambicji niz umiejetnosci. A Surma? Wlasnie jakos idzie pedziec, ze on niy loto jak szalony, bo sie umi ustawic z doswiadczenia ;) szpil z Bielskiem pokozol, ze Surma jest pewniakiem i wg mie sercem zespolu.

Jo mimo wszystko chyba by zaczol w Zabrzu srodkiem: Starzynski, Surma i Jankowski wspierajacy Kuswika. Przez to, ze Gornik mo raczy slabszy srodek pola od naszego cza ich zdominowac.

MaRko22
Kontakt:

#48 Post autor: MaRko22 » 3 maja 2014, o 13:09

19aRtuR20 pisze:
Kotlet pisze:
19aRtuR20 pisze:
Jo by w ogole Macka probowol na srodku pomocy, tam momy dziura, a na stopera, bez kontuzji innych raczy niy ma szans... A w srodku pomocy moze miolby szansa. Pewniakiem jest ino Surma, Babiarz niepewny, Filip zalezy od tego jaki dzien
Ja tam w meczu z Lechią widziałem obraz zupełnie na odwrót, Babiarz był jednym z niewielu któego wszedzie było pełno i jakieś odbiory, szarpnięcia to właśnie on - Surma bezbarwny, niewidoczny.
No ale może ja się nie znam ;)
Jo opisol ogolnie sezon. Babiarz fajnie walczy, w ostatnich meczach raczy wyglado ok, ale to jest jego brakuje mu takigo spokoju, wszystko co robi to raczy na ambicji niz umiejetnosci. A Surma? Wlasnie jakos idzie pedziec, ze on niy loto jak szalony, bo sie umi ustawic z doswiadczenia ;) szpil z Bielskiem pokozol, ze Surma jest pewniakiem i wg mie sercem zespolu.

Jo mimo wszystko chyba by zaczol w Zabrzu srodkiem: Starzynski, Surma i Jankowski wspierajacy Kuswika. Przez to, ze Gornik mo raczy slabszy srodek pola od naszego cza ich zdominowac.

Dobrze powiedziane. Nasza trójka weteranów nie ma szans na długie rajdy i biegi z młodzianami, ale właśnie dzięki doświadczeniu potrafią dobrze się ustawić, przeczytać zamiar rywala czy przeciąć lot piłki. Z meczu z Lechią warto wyróżnić Zieńczuka za poprzeczkę i wyjście sam na sam po podaniu bodajże Sadloka gdzieś z początku meczu.

Myślę, że również Sadlok zasłużył na pochwałę, jeżeli nie sprzedamy Dziwniela to powinien dostać więcej szans do gry. Mam nadzieję, że trener Kocian da mu pograć np. w przyszłorocznym PP.
Obrazek

Zablokowany