bilety na pierwsze 4 szpile
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
Pomysl bardzo fajny - 4 mecze za 30zl popatrzmy na to w ten sposob, ze ci co kupia karnecik beda mieli 4 mecze zaliczone i moze zacznie ich ciagnac na stadion. jesli do tego druzyna zacznie wygrywac to mysle ze warto poswiecic troche pracy i zlotowek i jakos zastosowac taki marketingowy chwyt. wg mnie pomysl dobry.
-
- Kontakt:
Ci najwierniejsi kupia karnet na cala runde. Ale sa osoby ktore nie chodza regularnie na stadion. Teraz czytaja ze sytuacja sie polepszyla, wiec z ciekawosic przyjda na pierwsze mecze rundy, zeby zobaczyc jaki poziom reprezentuje Ruch. I na taki karnet mozna zlapac sporo takich kibicow, ktorzy nie chodzili, lub chodzili nieregularnie...Mikoruch pisze:Nie marudzić o pierwszych 4 szpilach tylko kupować karnet na całą rundę. Będzie i taniej i lepiej.
A jak nie wyjdzie z Belchatowem (odpukac), to na Szczaxe i tak przyjda bo zaplacili przeciez, a moze sie stac ze druzyna zaskoczy od pierwszego meczu, a byc moze dopiero od trzeciego? Kto to wie...
Dobry chwyt!
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No wlasnie mi chodzilo o to co przed chwila napisal KKubicki
Do Lutza: nie chodzilo mi o to zeby na ten mecz wejsc za darmo albo pol darmo takie 30zl jak napisal Lukas to cena fer wq mnie ajkby byl taki karnet to klub by moshe i na tym nawet zyskal bo ilu by sie znalazlo takich ze przyslzo by na ,mecz z belchatowem - porazka (odpukac) i na nastepny mecz nie przyjda bo im sie poprostu nie bedzie chcialo a tak beda mieli zkaupiony bilet i przyjda bo co im szkodzi i w dodatku beda mogli pomoc dopingiem druzinie a nie tak jak sie stalo w meczu z mlawa ze przyszlo ledwo 1000 kibicow a tak to na tych 4 pierwszych meczach szlo by utrzymac w miare rowna frekfencje
pozdRo
Do Lutza: nie chodzilo mi o to zeby na ten mecz wejsc za darmo albo pol darmo takie 30zl jak napisal Lukas to cena fer wq mnie ajkby byl taki karnet to klub by moshe i na tym nawet zyskal bo ilu by sie znalazlo takich ze przyslzo by na ,mecz z belchatowem - porazka (odpukac) i na nastepny mecz nie przyjda bo im sie poprostu nie bedzie chcialo a tak beda mieli zkaupiony bilet i przyjda bo co im szkodzi i w dodatku beda mogli pomoc dopingiem druzinie a nie tak jak sie stalo w meczu z mlawa ze przyszlo ledwo 1000 kibicow a tak to na tych 4 pierwszych meczach szlo by utrzymac w miare rowna frekfencje
pozdRo
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a jeszcze jedno do Lutza: nie dziwia ze Cie to drazi ze ten tema sporo przed sezonem jest zainiciowany (bo mnei samego takie cos drazni) ale jakby taki pomysl byl poruszony na tydzien przed meczem to watpia ze by szlo cos wskorac a tak kto wie moshe ktos kto blisko klubu jest i ma wteki zainteresuje sie tym i cos zdziala
pozdRo
pozdRo
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Każdy pomysł kery przyciągnie kibiców jest dobry. Na całym świecie jest tak że jak kupujesz w wiykszyj paczce to sie opłaco kożdymu - klient mo tanij a firma mniejsze koszty promocji, reklamy, opakowania itd. To samo jest tu... i jak widza intencjom autora niy było włażynie za darmo. Jest sporo czasu więc jak sie skończy to zamieszanie z klubem to warto by było żeby ktoś sie za to wzioł. Moze SS Niebiescy? Wojtek co ty na to?
Najlepsze co kibic może zrobić dla klubu (jeśli go oczywiście stać) to kupić karnet na cało runda! Wtedy kasa jest z góry, budżet można wstępnie zakładać i w oparciu o to planować wydatki. Wyobraźcie sie 10 000 ludzi z karnetami. No i 5 000 w wolnyj sprzedaży. Eldorado!!! Czego Wom i Ruchowi życza.
Najlepsze co kibic może zrobić dla klubu (jeśli go oczywiście stać) to kupić karnet na cało runda! Wtedy kasa jest z góry, budżet można wstępnie zakładać i w oparciu o to planować wydatki. Wyobraźcie sie 10 000 ludzi z karnetami. No i 5 000 w wolnyj sprzedaży. Eldorado!!! Czego Wom i Ruchowi życza.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jo by sie chcioł dowiedzieć co spowodowało tak radykalną zmianę do WojtkaO jak tworzył stowarzyszenie wielu go popierało, część narzekało na innych, że ci nie chcę przystąpić, a teraz tak przynajmniej się mi zdaje, ale może się myla, taka zmiana, jeśli można wiedzieć czemu to nie ktoś napisze na PW. Szczególnie, żech bodajże najpierw to zauważył u Miga, a teraz już u wszystkich. I jeszze jedna sprawa na początku o stowarzyszeni było głośno, a teraz jakoś cicho co to spowodowało, jeśli ktoś mo to niech napisze mi na pw, żeby nie rozmywać tego tematu
A co do głównego wątku, to jest to dobry pomysł, musi być on jednak odpowiednio rozleklamowany, a do tego trzeba mieć pzrynajmniej sympatyzujących z klubem dziennikarzy, którzy gdzieś w swoich zapowiedziach o meczu napisali by o tym bo tak jest najtaniej.
Ale osobiście to myśle, żę taki karnet kupili by co zawsze i tak są na Ruchu. Oczywiście nie ci co i tak wchodzą za darmo, a ci co będą chccieli będą obejrzeć mecz kupią raczej normalny. Chyba że ktoś ma kase i aby wyłożyć jednorazowo te 30zł czy 35zł.
A co do głównego wątku, to jest to dobry pomysł, musi być on jednak odpowiednio rozleklamowany, a do tego trzeba mieć pzrynajmniej sympatyzujących z klubem dziennikarzy, którzy gdzieś w swoich zapowiedziach o meczu napisali by o tym bo tak jest najtaniej.
Ale osobiście to myśle, żę taki karnet kupili by co zawsze i tak są na Ruchu. Oczywiście nie ci co i tak wchodzą za darmo, a ci co będą chccieli będą obejrzeć mecz kupią raczej normalny. Chyba że ktoś ma kase i aby wyłożyć jednorazowo te 30zł czy 35zł.
- Lutz
- Kontakt:
Mie niy chodziło szczególnie o tyn karnet - niech bydzie i 5 zł tani , chociaż i tak wątpia czy dużo ludzi wyłoży 35 zł , tak szczerze powiedziawszy kupując kotka w worku , bo jako mocia gwarancjo że Ruch bydzie groł b.dobrze. Chodziło mi o to że już zyczyno sie dyskusja na temat tonich biletów , potym bydzie haja o jeszcze tońsze a na końcu bydziecie chcieli za darmo włazić . Wszyscy wiymy jak skończyła sie historia z darmowymy wejściówkami na jeden ze szpili w jesienny rundzie.
- esiu1920
- Kontakt:
Nie wiem jaki jest koszt produkcji biletów, więc jeden bilet na cztery mecze mógł by się opłacić i nam i klubowi. A poza tym zgadzam się z tobą Lutz, mnie te pisanie o tańszych biletach również irytuje. 10 zł to już jest mało a że akurat tak wypadło że 4 mecze gramu u siebie to nie znaczy że klub ma tracić.
Halemba zawsze z RUCHEM !!!
POMYSŁ Z KARNETEM NA 4 MECZE MOIM ZDANIEM JEST DOBRY CHOC NIE SADZE ABY SKORZYSTALI Z TEJ OFERTY CI KTÓRZY NA MECZE CHODZĄ SPORADYCZNIE, RACZEJ JEST TO SKIEROWANE DLA STAŁYCH BYWALCÓW. ZGADZAM SIE Z LUTZEM,ZE KIBICA PRZEDE WSZYSTKIM PRZYCIAGA DOBRY POZIOM GRY A NIE DARMOWE BILETY ALE W TEJ PROPOZYCJI NIE MA MOWY O DARMOWYCH BILETACH STĄD SZKODA TWOICH NERWÓW LUTZ :lol:
.POZDRAWIAM