[31 kolejka] Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk 27.04.14 18:00
- vinc84
- Kontakt:
Re: [31 kolejka] Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk 27.04.14 18:0
Michał Buchalik:
"...Jeśli chodzi o kolejny mecz derbowy, to ma w sobie dodatkowy smaczek. Musimy jak najszybciej zapomnieć o tym meczu i przygotowywać się do derbów. Szczerze powiedziawszy nigdy nie byłem na meczu Górnika, od małego tata zabierał mnie na mecze Ekstraklasy do Wodzisławia Śląskiego, więc było mi bliżej do tego zespołu."
a ktos tu fandzolil ze to zabol
"...Jeśli chodzi o kolejny mecz derbowy, to ma w sobie dodatkowy smaczek. Musimy jak najszybciej zapomnieć o tym meczu i przygotowywać się do derbów. Szczerze powiedziawszy nigdy nie byłem na meczu Górnika, od małego tata zabierał mnie na mecze Ekstraklasy do Wodzisławia Śląskiego, więc było mi bliżej do tego zespołu."
a ktos tu fandzolil ze to zabol
GŮRNY ŚLŮNSK
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wygrać w szczewogrodzie i będzie pięknie. Najważniejszy szpil tej całej rundy mistrzowskiej.
Dziś w drugiej połowie strata za stratą, zero sytuacji. Wróci Dziwniel to trochę lewe skrzydło rozrusza![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Dziś w drugiej połowie strata za stratą, zero sytuacji. Wróci Dziwniel to trochę lewe skrzydło rozrusza
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
- Lutz
- Kontakt:
Szpil z rodzaju tych kaj idzie pedzieć, że sie odbył. Jak sie niy poradzi wygrać , to całe szczynście że my niy przegrali. Zwykło polsko szaro kopano - jakby niy boł to Ruch to już po piyrszy połowie szło by sie dać pokój.
Celym numer jedyn w tych ostatnich szpilech powiniyn być sieg w szczewogrodzie , za wszelko cena !!
Celym numer jedyn w tych ostatnich szpilech powiniyn być sieg w szczewogrodzie , za wszelko cena !!
-
- Kontakt:
Czemu?Lutz pisze: Celym numer jedyn w tych ostatnich szpilech powiniyn być sieg w szczewogrodzie , za wszelko cena !!
Starzyński bardzo mnie martwi - kolejny słaby mecz. Jankowski? Smektała? Czy po paręnastu minutach można oceniać zawodnika?Ozor pisze: Smektała Starzynski i Jankowski dramat
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- Lutz
- Kontakt:
.... a o co chcesz grać ? O meistra ? zero szans . O pucharach była sam już godka , zdania som podzielone...... moje osobiste je takie : szajs z tymi pucharami i rajzami do Azerbejdżanu co by potym szmary od Szwedów abo inkszych Finów dostać.Harpo pisze:Czemu?Lutz pisze: Celym numer jedyn w tych ostatnich szpilech powiniyn być sieg w szczewogrodzie , za wszelko cena !!
Wygrać ze szczewami , 4 platz i sezon bydzie uratowany !
Cały tyn podział ligi je o kant rzici rozczaś.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Można bo dlaczego nie? że mało czasu były kontakty z piłką kompletnie nie udane co zresztą potwierdził swoją wypowiedzią Kocian
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Słaby mecz w naszym wykonaniu,martwi forma Starzyńskiego on walczył z własnym cieniem na boisku.Drużyna gra słabo a tu nie ma wartościowych zmienników,dobrze że Buchalik był formie i szczęście mu dopisało.Jankowski po co go trener wpuszcza na boisko,jemu nie chce grać i to w każdym meczu pokazuje .
-
- Kontakt:
Na pewno Malina to jest żabolvinc84 pisze:a ktos tu fandzolil ze to zabol

Starzyński musi szybko odróżnić zabawę na treningu czy gierce z bajtlami od meczu mistrzowskiego.
Smetkała i Jankowski

Cieszy dobra gra Sadloka, szkoda że na razie tylko z tyłu, co zauważył Kocian.
Puchary pucharami, a ja się cieszę, że mamy spokój i nie musimy siedzieć w tym gnoju na dole, gdzie Bielsko wszystko jak co roku kupujei powstają różne spółdzielnie
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Słaby mecz. Dobrze, że na zero z tyłu. Buchalik Nam wybronił ten remis. Nic więcej nie chce mi się nawet pisać. Fajnie, że Sadlok zagrał te 90 minut. Może jeszcze Maciek sie nie skończył.. Teraz wróci Dziwniel więc może rozrusza chociaż te lewą stronę, ale to już temat na następne mecze.

-
- Kontakt:
Dzisiejszy syndzia był najgorszym jakigo widziołech na Ruchu w ostatnich latach. PZPN powinien z nim natychmiast rozwiązać kontrakt a prokuratura we Wrocławiu mogłaby sie nim zainteresować.
- sapacz
sęzia to żabol.
Sędzia faulujący zawodnika to ewenement(Babiarz). sku rwysyn powinien być raz na zawsze wywalony z sędziowania.
Naszym się po prostu nie chce. Mecz w zabrzu ? bardziej zmotywowane będą komunistyczne czerwone świnie z tego czerwonego klubiku i o wynik się boję. Widać ,że naszym już nie zależy. No coż Polska piłka to jedno wielkie nieporozumienie.Nie liczę już na punkty w tej rundzie i typuję 7 miejsce.
Sędzia faulujący zawodnika to ewenement(Babiarz). sku rwysyn powinien być raz na zawsze wywalony z sędziowania.
Naszym się po prostu nie chce. Mecz w zabrzu ? bardziej zmotywowane będą komunistyczne czerwone świnie z tego czerwonego klubiku i o wynik się boję. Widać ,że naszym już nie zależy. No coż Polska piłka to jedno wielkie nieporozumienie.Nie liczę już na punkty w tej rundzie i typuję 7 miejsce.
Nie czytam"gazety" nie oglądam TVN ,nie akceptuję "górnika zabrze" w Polsce.
-
- Kontakt:
Nie wiem, ale ściągnięcie facetów co jeszcze w tym przodzie coś próbowali zamiast innych bezużytecznych graczy... no chyba, że rzeczywiście jakiś uraz.
Druga połowa była bardzo słaba w naszym wykonaniu,
Teraz czas wygrać w szczewogrodzie
Druga połowa była bardzo słaba w naszym wykonaniu,
Teraz czas wygrać w szczewogrodzie
- Yego
Bezbarwny mecz, ale byle szczewa pokonac.
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Kontakt:
O zainteresowaniu tym szpilym i dalsza czescia rozgrywek czyli grupa mistrzowska swiadczy liczba postow w tym temacie.
- fryzjer83
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Trenerze a Ty si e obudz z tymi zmianami,nie dosć że robisz je za pózno to jescze wpuszczasz kolejny raz Smektałe który jest daremny.