bilety na pierwsze 4 szpile

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

bilety na pierwsze 4 szpile

#1 Post autor: Goscioo » 23 sty 2005, o 22:41

Z wiadomych przyczyn na wiosna gromy 4 szpile pod rzad u siebie
Jest zech ciekaw czy szlo by zalatwic taki mini karnet na te 4 szpile po "promocyjnej cenie" (bo na pewno sa tu na forum osoby co sie czynnie udzielaja w Ruchu i wiedza co i jak i kay zalatwiac)
co o tym sadzicie ?
na pewno by to moshe poprawila o trocha frekfencja w tych 4 meczach i by my mogli lepiej pomoc glosniejsyzm dopingiem naszym grajkom
pozdRo

willem

#2 Post autor: willem » 24 sty 2005, o 09:57

Goosciu mos racjo dobre to jest :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink:

Ganol
Kontakt:

#3 Post autor: Ganol » 24 sty 2005, o 11:40

jakby to wypaliło to by było gicoR jestem jak najbardziej za
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE

ruby z kaliny

#4 Post autor: ruby z kaliny » 24 sty 2005, o 12:27

dobre to i mondre ale czy wypoli?......wontpia

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

Re: bilety na pierwsze 4 szpile

#5 Post autor: Lutz » 24 sty 2005, o 12:38

Goscioo pisze:Z wiadomych przyczyn na wiosna gromy 4 szpile pod rzad u siebie
Jest zech ciekaw czy szlo by zalatwic taki mini karnet na te 4 szpile po "promocyjnej cenie" (bo na pewno sa tu na forum osoby co sie czynnie udzielaja w Ruchu i wiedza co i jak i kay zalatwiac)
co o tym sadzicie ?
na pewno by to moshe poprawila o trocha frekfencja w tych 4 meczach i by my mogli lepiej pomoc glosniejsyzm dopingiem naszym grajkom
pozdRo
Może sie zaś wychyla , ale sezon sie jeszcze niy zaczął a wy już zaś to samo : "tońsze bilety" - nie chca tyż nikogo obrazić , ale jak już słysza "wejście za darmo " abo za pół ceny to mie biere. Niy godejcie że zaś tako biyda u Wos panuje że niy mocie tych pora złociszów na szpil . Kobiety i dzieci włażom już za friko - kaj tak jest ???? Nojlepi złóżcie petycjo co by na wszystkie szpile za darmo , abo zapół ceny wpuszczali. To mom być profesjonalny klub , co zarabio na siebie między innymi sprzedażą biletów a niy organizacja harytatywno. Na całym świecie nikaj tak niy ma - abo płacisz za bilet abo zostowosz w doma i tak powinno być.

Nexus
Kontakt:

#6 Post autor: Nexus » 24 sty 2005, o 12:50

Mi pomysl z biletami bardzo sie podoba ,i nie musza byc wcale duzo tansze.
Poprostu kupujac taki bilet ,zaoszczedzilbym sobie czterokrotnego stania w kolejce za bilecikiem 8)

Nexus
Kontakt:

#7 Post autor: Nexus » 24 sty 2005, o 12:51

Mi pomysl z biletami bardzo sie podoba ,i nie musza byc wcale duzo tansze.
Poprostu kupujac taki bilet ,zaoszczedzilbym sobie czterokrotnego stania w kolejce za bilecikiem 8)

Robson
Kontakt:

#8 Post autor: Robson » 24 sty 2005, o 12:51

Lutz na tym polego marketing. Musisz czymś przyciągnąć kibica. Wg mnie to jest to dobry pomysł. Jeśli na początku ludzie przyjdą, bo będzie tanio i im się spodoba, to potem dają więcej, żeby przychodzić na mecze. Trzeba ino oprócz tego że bydą tanie bilety pokozać coś od siebie. Fajny doping, moze jakoś oprawa. Jeśli do tego piłkarze pokażą walkę i ambicję na boisku, zdobywajac 3 pkt, to taki kibic na pewno wróci na Cichą. Może trocha optymistycznie patrza w przyszłość, ale jeśli chcemy mieć wiecej kibiców na meczach, to trzeba też coś w tym kierunku zrobić :!:

PozdRawiam

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#9 Post autor: Lutz » 24 sty 2005, o 12:56

Kibica sie przyciągo dobrym fussbalym , miejscem w tabeli , ofertą na stadionie a niy tońszymi biletami. Niy dołbyś i 20 zł za szpil jakby Ruch groł o meistra ??

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: HKSADIK » 24 sty 2005, o 13:32

Lutz wyłożyć 40 zł na bilety to raczej pora złotych nie jest!!My tu nie są tak bogate jak ludzie mieszkający w Niemczech,więc taki pomysł z biletami jest SUPER!!Lutz a czemu cie wnerwia taki teamt?Bo nie ma jeszcze początku sezonu??To co w piątek przed meczem taki temat miałby powstać?? 8) Bardzo dobry temat i pomysł-mam nadzieje,że uda sie coś załatwić!!pozdRo

OLSZA
Kontakt:

#11 Post autor: OLSZA » 24 sty 2005, o 13:55

JO jest za :!: :!: :!: :twisted:
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#12 Post autor: m-p » 24 sty 2005, o 13:56

A mnie sie ten pomysł podoba! Zakładając ze normalny bilet kosztuje 10zł
taki karnecik mógłby kosztowac np. 35zł. Popieram pomysł!!!

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#13 Post autor: m-p » 24 sty 2005, o 13:57

A mnie sie ten pomysł podoba! Zakładając ze normalny bilet kosztuje 10zł
taki karnecik mógłby kosztowac np. 35zł. Popieram pomysł!!!

Nanik
Kontakt:

#14 Post autor: Nanik » 24 sty 2005, o 14:00

Lutz pisze:Kibica sie przyciągo dobrym fussbalym , miejscem w tabeli , ofertą na stadionie a niy tońszymi biletami. Niy dołbyś i 20 zł za szpil jakby Ruch groł o meistra ??
Robson mo racjo w swoi wypowiedzi..
a 20zeta jo bych dol!!jak by grali o majstra!!!ale to narazie nie grozi nom,i choc domnie te 40zeta nie stanowi problemu to co do nikerych ja,wiedz sadza ze tako promocja"mini karnet" bylby dobra sprawa,i nikt nie godu tu o polowie cyny niech kosztuje np.35zl i wszyscy bydom zadowoleni.Tako jest moja opinia. :?

Robson
Kontakt:

#15 Post autor: Robson » 24 sty 2005, o 14:39

Lutz pisze:Kibica sie przyciągo dobrym fussbalym , miejscem w tabeli , ofertą na stadionie a niy tońszymi biletami. Niy dołbyś i 20 zł za szpil jakby Ruch groł o meistra ??
No toć, że bych doł 20 zeta i więcej. Ale popatrzmy na obecną sytuację. Nie gramy w pierwszej lidze, poprzednia runda była w kratkę, do tego dochodziły zawirowania w klubie. Aż żal pisać, ale tak jak my ślecieli do II ligi, tak my stracili trocha kibiców; kibiców szukających emocji w meczu z Legią, Górnikiem, GieKSą (a nie Mławą, Radomiakiem itp.). Dlatego myślę, że taki czteromeczowy karnet jest w tej chwili najlepszym sposobem na (choćby minimalne) zwiększenie frekwencji. Może to być np. 40 zł + pamiątka klubowa, czy coś takiego (może wuszcik :wink: ).

ODPOWIEDZ