http://www.zawiszafans.net/ - tu mosz powody bojkotupbb pisze:to osuch dostanie kase z tego meczu. czy pzpn ?Mastero1920 pisze:bo najbardziej ich zaboli brak kasy oni beda mieli w du*** czy ktos spiewa na meczu czy nie, jak kasy nie dostana to predzej czy pozniej odpuszcza bo ino to dla nich sie liczy
Nie wiem do konca czemu Zawisza odpuscil wyjazdy, chodzu o zachowanie grajkow ?
I chyba o to bardziej w tym wszystkim chodzi, gdyby sie na grajkow nie obrazili to jakos by znalezli sposob by caly kraj przekonac ze musieli ten bojkot zawiesic na jeden mecz:).
Bo osuchowi po kieszeni, to by chyba lepiej by dali "odpowiednio" zachowujac sie na tym meczu
Puchar Polski 2013/2014
-
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2013/2014
-
- Kontakt:
Tak jak kolega wyżej napisał (Sorka za multi, ale to niestety sytuacja nadzwyczajna). A powód jest prosty, pretekst na wyjazd do Wawy (Na spotkanie z całkiem uroczą dziewczyną. Że legionistka to niestety, trzeba trochę pocierpieć).kris91 pisze:W kontekście kilku wypowiedzi ja odebrałem to trochę inaczej, a dokładnie to tak: "Skoro Ruch gra u szczew, to możnaby wpaść na finał PP"Mirek pisze:zadzwoń se na RusweltaMateroni15 pisze:Hmmm, skoro Ruch gra u Ruskich, można by wpaśćWie ktoś jakie są wymagania na bilet? Bo oprócz cen to nic nie widziałem
Pytanie tylko po co?
- aciubiciabiciba
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mnie tylko zastanawia, co by się stało, jakby kiedyś jakiś klub wypiął się na stowarzyszenie kibiców i powołał własne. No bo co, jeśli jest jakaś grupa, która kibicuje klubowi, a tematy kibicowskie ma gdzieś? A wydaje mi się, że większość ludzi jednak wolałaby zobaczyć jak ich klub coś zdobywa, albo chociaż przeżyć emocjonujący mecz w świetnej atmosferze, w końcu więcej jest pikników niż fanatyków. Czy by to było możliwe, żeby np. Zawisza zatrudnił osobę odpowiedzialną za prowadzenie dopingu na meczu, podstawił jakąś ekipę 50 ludzi dopingujących Zawiszę na kilka meczów żeby rozruszać towarzystwo i uszył np. 10 sektorówek, które wywiesiłby na płocie. Czy protest nie straciłby sensu?
Zastanawiam się, bo nie rozumiem jak można protestować przeciwko czemuś/komuś tak mocno, że opuszcza się mecz finałowy z udziałem własnej drużyny. Jak kibic danego klubu może nie być z nim w jego ważnym momencie, zwłaszcza, że właściciel klubu, przeciwko któremu się protestuje na tym meczu nic nie zarobi ani nie ma wpływu na jego organizację (którą zajmuje się PZPN). Czy można wtedy jeszcze nazywać się kibicem?
Zastanawiam się, bo nie rozumiem jak można protestować przeciwko czemuś/komuś tak mocno, że opuszcza się mecz finałowy z udziałem własnej drużyny. Jak kibic danego klubu może nie być z nim w jego ważnym momencie, zwłaszcza, że właściciel klubu, przeciwko któremu się protestuje na tym meczu nic nie zarobi ani nie ma wpływu na jego organizację (którą zajmuje się PZPN). Czy można wtedy jeszcze nazywać się kibicem?
"A Panowie skauci, dyrektorzy i działacze do roboty. Szukać tych, którzy wymienią swoją krew na tę o Niebieskim zabarwieniu." Bogdan Kalus
-
- Kontakt:
W teorii wydowo sie możliwe, ale w praktyce... no właśnie 

-
- Kontakt:
A jak by Cie w danym miejscu wy***ali w dupę to byś nie reagował i poszedł tam jeszcze raz ??
Przeczytaj sobie to jeszcze raz http://www.zawiszafans.net/
Ps. Jak popuszczą to władze klubu powiedzą sobie ze nic się nie stało. I niech się do kur.... nędzy PZPN się zajmie
Przeczytaj sobie to jeszcze raz http://www.zawiszafans.net/
Ps. Jak popuszczą to władze klubu powiedzą sobie ze nic się nie stało. I niech się do kur.... nędzy PZPN się zajmie
- aciubiciabiciba
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie oceniam czy robią dobrze, czy nie, część z tych powodów brzmi trochę niedorzecznie albo jest nieprecyzyjna, część jest jak najbardziej słuszna. Próbuję sobie tylko wyobrazić minę dziecka, jak za 10 lat mu tata powie, że nie był na finale i nie widział jak klub wygrał swój jedyny Puchar Polski, bo kary za stanie na schodach i bo piłkarze odcięli się od kibiców. Ktoś tu kiedyś napisał, ze piłkarze i właściciele się zmieniają, a klub jest wieczny. Ale to tylko moja opinia, nie wybieram się tam i nie obchodzi mnie czy ktoś gdzieś protestuje i przeciwko czemu, liczą się 3 punkty dla Niebieskich w najbliższym meczu 

"A Panowie skauci, dyrektorzy i działacze do roboty. Szukać tych, którzy wymienią swoją krew na tę o Niebieskim zabarwieniu." Bogdan Kalus
-
- Kontakt:
Czy jo dobrze widza że wszystkie bilety na Narodowy są wyprzedane
http://www.kupbilet.pl/index.php?f78=f9 ... 106=pn0289&

- FC_Radlin
- Kontakt:
Tak to wygląda -.- chyba ze 3 sektory mają na tej stronce troche wolnego...kattowitz pisze:Czy jo dobrze widza że wszystkie bilety na Narodowy są wyprzedane![]()
Ale nie rozumiem o co chodzi.
Nie jestem oficjalnym profilem Niebieskiego Radlina! 

- Radvan138
- Kontakt:
Chyba zw ino te 3 sektory sa w sprzedazyFC_Radlin pisze:Tak to wygląda -.- chyba ze 3 sektory mają na tej stronce troche wolnego...kattowitz pisze:Czy jo dobrze widza że wszystkie bilety na Narodowy są wyprzedane![]()

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Dokladnie bo jak zapelnia trzy to beda udostepniac kolejne. Nie sa dostepne wszystkie na razRadvan138 pisze:Chyba zw ino te 3 sektory sa w sprzedazyFC_Radlin pisze:Tak to wygląda -.- chyba ze 3 sektory mają na tej stronce troche wolnego...kattowitz pisze:Czy jo dobrze widza że wszystkie bilety na Narodowy są wyprzedane![]()
-
- Kontakt:
InteriaBoniek: Cała prawda o frekwencjach na finałach Pucharu Polski
- Spojrzałem na to, jak wyglądała frekwencja na finałach Pucharu Polski w ostatnich 40 latach. I wie pan jaka była przeciętna frekwencja? Niespełna 10 tys. widzów na meczu. My ją już poprawiliśmy – na tegoroczny finał sprzedaliśmy 10 tys. biletów – podkreśla w rozmowie z Interia.pl prezes PZPN-u Zbigniew Boniek.
Dzięki mediacjom Bońka, PZPN wywalczył, że Stadion Narodowy wreszcie otworzy swe podwoje dla polskiej piłki klubowej. Wcześniej słychać było wymówki, że stadion nie jest gotowy, bo łączność na I piętrze za słaba, zabezpieczenia przeciwpożarowe dalekie od marzeń, a ówczesna minister Joanna Mucha prowadziła śledztwo w sprawie: "Kto wymyślił, aby akurat zwaśnione Legia z Wisłą walczyły o Superpuchar". Winnych znaleźć i ukarać.
Boniek załatwił umowę, na bazie której przez trzy lata finał Pucharu Polski, zawsze 2 maja, odbędzie się właśnie na Stadionie Narodowym.
Traf sprawił, że tym razem do finałowej batalii przebiły się - dosyć nieoczekiwanie - Zawisza Bydgoszcz i Zagłębie Lubin. Pech zrządził, że kibice Zawiszy bojkotują swój klub, nie chodzą na jego mecze, a ci z Lubina się z nimi solidaryzują. W ramach bojkotu postanowili nie jechać na Narodowy, mimo, że tak świetnej okazji do promocji ich klubów może już nigdy nie być.
Boniek miał plan zapełnienia Narodowego, wzorem tego, co się dzieje na finałach krajowego pucharu w Berlinie, Londynie, czy w Hiszpanii. Wobec bojkotu, będzie to zadanie karkołomne. W PZPN-ie liczą zatem na frekwencję rzędu 20 tys. ludzi. Gdyby ona nie przekroczyła tej liczby, zostanie wdrożony awaryjny plan zamknięcia górnych trybun.
Na razie jednak trwają intensywne zabiegi piłkarskiej centrali, mające na celu wypromowanie finału Pucharu. Pion marketingu PZPN-u codziennie wypuszcza filmiki promujące to piłkarskie święto.
Samorządowcy z Bydgoszczy postanowili wykorzystać okazję do wypromowania miasta i regionu. Miasto wyśle do stolicy 20 autokarów i zafunduje przejazd, a także wejście na stadion członkom rodzin wielodzietnych. Jest to jedna z akcji programu "3plus" (rodzina z co najmniej trójką dzieci).
Jak na razie, w ostatnim 40-leciu rekordową frekwencję miał ubiegłoroczny dwumecz Legia - Śląsk, który zgromadził w sumie 60 tys. ludzi (28 tys. we Wrocławiu i 32 tys. w Warszawie). - Pamiętam, jak mnie krytykowano za wprowadzanie pomysłu z dwumeczem. Dziś ci sami "kopią" argumentem, dlaczego wycofaliśmy się z dwumeczu - uśmiecha się Zbigniew Boniek, który do wiecznego narzekania w naszym kraju zdążył się już przyzwyczaić.
Najbardziej zachęcające są promocyjne ceny biletów - 15 i 20 zł, a dla młodzieży 50 procent zniżki. I ważne - żadnych uprzykrzających życie kart kibica! Tak promocyjnego wejścia na Stadion Narodowych jeszcze nie było na żadnym z rozegranych tam 12 meczów piłkarskich.
Ja z kolei przypomnę Panu Bońkowi takie fakty i nie trzeba szukać 40 lat wstecz. To tylko 5 lat temu.
Na Stadionie Śląskim pojawiło się ostatecznie aż 30.000 widzów, w tym 20.000 sympatyków Ruchu oraz 10.000 kibiców Lecha.
-
- Kontakt:
W tekście raczej chodzi o frekwencje na finale Pucharu Polski, nie o ligę. 
___
Sorry, odruchowo przypomniały mi się derby. Pomyliłem "Lecha" z inną drużyną. Nie ma tematu.

___
kattowitz pisze:To jest frekwencja z finału PP 2009.Lukas89 pisze:W tekście raczej chodzi o frekwencje na finale Pucharu Polski, nie o ligę.
Sorry, odruchowo przypomniały mi się derby. Pomyliłem "Lecha" z inną drużyną. Nie ma tematu.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2014, o 21:10 przez Lukas89, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Kontakt:
To jest frekwencja z finału PP 2009.Lukas89 pisze:W tekście raczej chodzi o frekwencje na finale Pucharu Polski, nie o ligę.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A co ten Boniek jest winien że Ruch nie wszedł do finału? Pomysł na finał na Stadionie Narodowym jest bardzo dobry a że w tym roku taka niemoc kibiców to sorry takich mamy finalistów. Inni byli słabsi i nie dostali się do finału
-
tak oglądając ten finał PP i mecze LM i LE to nasza piłka jest dnem,a czym TERLECKI zachwyca może jest zboczony.