Puchar Polski 2013/2014
- atleticomadryt
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2013/2014
http://zaglebiefanatykow.pl/final-pucharu-Polski
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
-
- Kontakt:
No bardzo ciekawe oj bardzo
-
- Kontakt:
Tak jak przypuszczałem
- aciubiciabiciba
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Teraz się okaże ilu jest kibiców Zawiszy i Zagłębia, a ilu jest kibiców grup kibicowskich tych drużyn. Według mnie nie jechać wspierać swojego klubu, gdy ten ma historyczną szansę zdobyć Puchar Polski (czy jakiekolwiek trofeum) to strzał w kolano, którego można żałować do końca życia. To tak, jakbyśmy my wtedy w ramach protestu za mecz z ŁKSem (zamknięte trybuny) nie poszli na mecz z Lechią. Ciekawe jak to się rozwinie.
"A Panowie skauci, dyrektorzy i działacze do roboty. Szukać tych, którzy wymienią swoją krew na tę o Niebieskim zabarwieniu." Bogdan Kalus
-
- Kontakt:
Nijak proste bilety za frajer i może uzbiera się 6 koła NEUTRALNYCH kibiców
- aciubiciabiciba
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chodziło mi bardziej o to, czy przeciętni kibice pojadą. Protesty to jedno, ale jak klub gra o coś konkretnego to jednak przyciąga. Mój pierwszy mecz na Ruchu to był finał PP z Lechem Poznań, na którym byłem z 3 innymi kumplami (którzy nie chodzą regularnie). Nie wierzę, że ktoś kto kibicuje Zawiszy nie pojedzie do Warszawy (co nie jest aż tak daleko) żeby zobaczyć jak jego klub zdobywa Puchar Polski. To są wydarzenia, o których się po latach wspomina, a które nie zdarzają sie co dzień. A do meczu jest jeszcze tyle czasu, że wszystko się może wydarzyć.
"A Panowie skauci, dyrektorzy i działacze do roboty. Szukać tych, którzy wymienią swoją krew na tę o Niebieskim zabarwieniu." Bogdan Kalus
-
- Kontakt:
Ok na 55 tyś stadionie będzie po 100 kibiców Zawiszy i Zagłębia??
- F_łgw
- Kontakt:
no i jeszcze pikole z warszawy, pewnie dzieciakom ze szkół też trochę biletów PZPN rozda, może jeszcze w zaprzyjaźnionych firmach w ramach promocji pracownicy dostaną wejściówki. Myślę, że do 5k powinni w ten sposób dobić, co i tak będzie żenującym wynikiem jak na finał PP.NiebieskiChorzów pisze:Ok na 55 tyś stadionie będzie po 100 kibiców Zawiszy i Zagłębia??
Moim honorem jest wierność
ObeRschlesien
ObeRschlesien
-
- Kontakt:
Jestem za tym, aby PZPN jak najwiecej dołóżył do tego meczu. Taki wstrząs może sie przydac tej pseudoorganizacji.
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
-
- Kontakt:
To tak jakby prowadzić protest żeby dociec swoich racji, ale zerwać go, bo klub dobrze gra... Protest to protest, niektóre osoby muszą zrozumieć, że gra się dla kibiców i trzeba ich szanować zamiast wlepiać mandaty, zakazy stadionowe za stanie na schodach itp...aciubiciabiciba pisze:Teraz się okaże ilu jest kibiców Zawiszy i Zagłębia, a ilu jest kibiców grup kibicowskich tych drużyn. Według mnie nie jechać wspierać swojego klubu, gdy ten ma historyczną szansę zdobyć Puchar Polski (czy jakiekolwiek trofeum) to strzał w kolano, którego można żałować do końca życia. To tak, jakbyśmy my wtedy w ramach protestu za mecz z ŁKSem (zamknięte trybuny) nie poszli na mecz z Lechią. Ciekawe jak to się rozwinie.
Trzeba wreszcie powiedzieć, że nie zgadzamy się na takie praktyki.

-
- Kontakt:
Czymu niy kontynuowac protestu na stadionie narodowym podczas szpilu?
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
Jak formą protestu jest bojkotowanie szpilów to jak to kontynuować na stadionie narodowym?pedro-sbl pisze:Czymu niy kontynuowac protestu na stadionie narodowym podczas szpilu?

- Mastero1920
- Kontakt:
bo najbardziej ich zaboli brak kasy oni beda mieli w du*** czy ktos spiewa na meczu czy nie, jak kasy nie dostana to predzej czy pozniej odpuszcza bo ino to dla nich sie liczy
Pamietaj gdzie naRód Twój...
Gdzie dom Twój...
..::Oberschlesien::..

Gdzie dom Twój...
..::Oberschlesien::..

- _BiADACZ_
- Kontakt:
pedro-sbl pisze:Czymu niy kontynuowac protestu na stadionie narodowym podczas szpilu?
my durch bojkotujemy

"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Kontakt:
to osuch dostanie kase z tego meczu. czy pzpn ?Mastero1920 pisze:bo najbardziej ich zaboli brak kasy oni beda mieli w du*** czy ktos spiewa na meczu czy nie, jak kasy nie dostana to predzej czy pozniej odpuszcza bo ino to dla nich sie liczy
Nie wiem do konca czemu Zawisza odpuscil wyjazdy, chodzu o zachowanie grajkow ?
I chyba o to bardziej w tym wszystkim chodzi, gdyby sie na grajkow nie obrazili to jakos by znalezli sposob by caly kraj przekonac ze musieli ten bojkot zawiesic na jeden mecz:).
Bo osuchowi po kieszeni, to by chyba lepiej by dali "odpowiednio" zachowujac sie na tym meczu