Po Tychach go zgubiłem i myślałem ze już sobie dał spokój z trenowaniem, a tu proszę taki zonk

heli pisze:od tej zimy, od kiedy Michalski na stałe został przypisany Kocanowi.
tu mosz np. jeden z artykułów
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... l-do-ruchu
Szczakowianka jest w organizacyjnym rozpadzie dlatego licze na wygrana w dobrym stylu. Mam nadzieje ze trener Kocian przyjzy sie tym mlodym chlopakom i wyciagnie konsekwencje odnosnie powolania najlepszych do pierwszej druzynywahadlo_cala_droge pisze:w sobotę pierwszy mecz na Cichej ze Szczakowianką o 15:30
Liczę że kilku z nich dostanie szansę z Koroną.Ruch II Chorzów – Szczakowianka Jaworzno 5:1 (1:1)
1:0 Konrad Mularczyk, 29 min
1:1 Damian Sieniawski, 37 min
2:1 Konrad Korczyński, 60 min
3:1 Konrad Mularczyk, 67 min
4:1 Rołand Gigołajew, 81 min
5:1 Rafał Stanisławski, 89 min
Ruch II: Derbisz – Szyndrowski, Mrowiec, Sadlok, Gigołajew (85 Włodarczyk) – Bobryk, Trojak (46 Stanisławski) – Smektała (83 Kotus), Korczyński, Janik (60 Brodziński) – Mularczyk; trener: Tomasz Fornalik.
Urbańczyk nie siedzial na lawie, tylko grał w CLJ razem z Helikiem. Ta nasza niby przyszlość druzyny nie pomogła,przegrali z UKS-em. Mecz na "KRESACH", w drugiej polowie, gdy trzeba bylo wyrównać, ani jednej sytuacji nie stworzyli.HKSADIK pisze:Mularczyk za Jankesa przede wszystkim. Ale też Gigiołajew, ewentualnie Stanisławski, Urbańczyk który w sparingach grał b. fajnie, a wczoraj siedział na ławie. Nic do stracenia nie mamy.
bodajże jest tak że druga druzyna moze max grać na szczeblu obecnej 2 ligi. moze sie cos zmieniło, nie wiem. Awansowac byłoby fajnie ale chyba nie ma kasy na taki awans. I w tym wszystkim własnie szkoda ludzi bo w razie awansu mogliby sie ogrywać na poziomie obecnej 2 ligi ( byli by w jakims tam rytmie meczowym ) ale tak jak pisałem kasy raczej na taki awans nie ma. To już sa wycieczki po całej polsce itp. Wogóle... o czym my godomyJo z FRyny pisze:Fajnie by było awansować, II liga paru dobrych przeciwników ( Polonia B, Zagłębie S)
http://www.90minut.pl/liga/0/liga6856.html
Ps. Ktoś wie czy regulamin w żaden sposób nie blokuje awansu drugiej drużyny do I Ligi?
To też oznaczo, że 3. liga powinna być mocniejszo, bo połowa zespołów z obecny drugi ligi poleci o szczebel niżyYego pisze:Dokladnie. Maksymalnie 2 Liga. Problem finansowy jest Taki ze od nastepnego sezonu jest to Liga ogolnopolska i wyjazdy po calym kraju. Koszta nie male jak na rezerwy, a poziom niewiele wiekszy od tego terazniejszego
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], iglo i 69 gości