Sparingi
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Jak dlugo istnieje to forum, tak co roku to samo. Jak graja zle w sparingach to placz jakich malo. Jak wygrywaja w sparingach to kazdy happy, a pozniej rozczarowanie sezonem jest. Dla mnie to nie jest zaden wymiernik - jest czas potrenowania taktyki, poszczegolnych zagran, przygotowania druzyny do sezonu itd. Wole remis z jakims slabym zespolem, ale wyeliminowanie jakichs bledow, poprawe itd. A za to wiosne elegancko. Zreszta ja tam sparingi mam gdzies - kazdy co sie interesuje czyms wiecej w Ruchu wie jak z tym jest co roku
PozdRawiam

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pierwszy sparing jest miernikiem czego?
nie znamy składu, ustawienia, czasu gry i warunków atmosferycznych (chociaż te spoglądając za okno napewno nie były dobre).
Ferowanie wyroków i narzekanie na podstawie jakiegos komunikatu 2-2 to niepowazna sprawa.
Ważne że sparing sie odbył, bo o to chodzi żeby były zajęcia z piłką.
A na wyniki poczekajmy do pierwszego meczu o punkty.
nie znamy składu, ustawienia, czasu gry i warunków atmosferycznych (chociaż te spoglądając za okno napewno nie były dobre).
Ferowanie wyroków i narzekanie na podstawie jakiegos komunikatu 2-2 to niepowazna sprawa.
Ważne że sparing sie odbył, bo o to chodzi żeby były zajęcia z piłką.
A na wyniki poczekajmy do pierwszego meczu o punkty.
przecież to pierwszy sparing, dwa miesiące prawie przed początkiem sezonu bo zgrupowaniu kondycyjnym, na początku przygotowań, jesli taki wynik osiągnęli by powiedzmy w sparingu pod koniec lutego wtedy byłbym pełen obaw, ale nie na tak wczesnym etapie przygotowań, nie ma w tym nic dziwnego, szczególnie patrząc na warunki atmosferyczne w jakich przyszło grać, pewnie więcej było kopaniny i ciepania śnieżkami
: niż gry

-
- Kontakt:
A ja nie bede ukrywać ze jestem rozczarowany wynikiem. Rozumia, poczatek przygotowań, ale nie było jako takich oslabień, wiec druzyna musi w jakis sposób byc ze sobą zgrana. Co roku gramy z jakimiś IV ligowcami, ciułumy z nimi remisy a potem ino czytom ze to tyklo sparing i ze jak przyjdzie sezon to bedzie Ok, tylko ze jakoś tego nie widza. Naszym celem jest powrót do ekstraklasy i powinni my takim druzynom ciulać według lot, nawet w sparingach i nie przeamwio do mnie fakt ze były złe warunki bo były jednakowe dla obojga druzyn. Ale mom nadzieja ze to jo sie myla a Wy mocie racja. Napisolech tylko jak jo to widza i tyla. Ktoś sam napisol ze nastepny sparing gromy z Góralem Zywiec, Zagłebie klepneło im 2:5. Zoboczymy jak bedzie z nami!
........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........
-
- Kontakt:
Dokładnie ,już mie biere jak czytom te szkamdanie ludzie nudzie sie womPatton pisze:Jak dlugo istnieje to forum, tak co roku to samo. Jak graja zle w sparingach to placz jakich malo. Jak wygrywaja w sparingach to kazdy happy, a pozniej rozczarowanie sezonem jest. Dla mnie to nie jest zaden wymiernik - jest czas potrenowania taktyki, poszczegolnych zagran, przygotowania druzyny do sezonu itd. Wole remis z jakims slabym zespolem, ale wyeliminowanie jakichs bledow, poprawe itd. A za to wiosne elegancko. Zreszta ja tam sparingi mam gdzies - kazdy co sie interesuje czyms wiecej w Ruchu wie jak z tym jest co rokuPozdRawiam

[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
- wolfik
- Kontakt: