czoRny pisze:Kaj jest tyn Malina co pora meczów wczesnij chciol syndziymu nad upic? Daje do myslynio
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Malina był wczoraj fest podniecony, no i wszystkich opierdaloł.
czoRny pisze:Kaj jest tyn Malina co pora meczów wczesnij chciol syndziymu nad upic? Daje do myslynio
a twoim zdaniem dlaczegoadamo_R pisze:Soda, rozwiń swoją myśl, dlaczego ch*** gromy. Jaka jest tego przyczyna, Jetem ciekaw twojego głębszego komentarza.
I bez odboru overadamo_R pisze:Moje zdanie jest nie ważne , chociaż jakbyś przeczytał temat, wiedziałbyś.
Twoje zdanie to ch*** gromy OK, przyjąłem.
Reporter z C+ godał że po meczu Malina krzyczał frajerzy.mpapmp pisze:Malina był wczoraj fest podniecony, no i wszystkich opierdaloł.czoRny pisze:Kaj jest tyn Malina co pora meczów wczesnij chciol syndziymu nad upic? Daje do myslynio
ale chyntnie posuchom co ty myśliszadamo_R pisze:Moje zdanie jest nie ważne , chociaż jakbyś przeczytał temat, wiedziałbyś.
Soda jo Ciebie pytoł. Nie interesuj sie mną. Jeśli nie mosz ochoty na rozwinięcie zagadnienia, nie ma sprawy.SODA pisze:ale chyntnie posuchom co ty myśliszadamo_R pisze:Moje zdanie jest nie ważne , chociaż jakbyś przeczytał temat, wiedziałbyś.
oglondom szpile na necie i jakos niy bolo widac tego zaciyncio co pora szpili wczesnij ale skoro ta godocie to Malina sorrkibluemario pisze:Reporter z C+ godał że po meczu Malina krzyczał frajerzy.mpapmp pisze:Malina był wczoraj fest podniecony, no i wszystkich opierdaloł.czoRny pisze:Kaj jest tyn Malina co pora meczów wczesnij chciol syndziymu nad upic? Daje do myslynio
Cos jeszcze mowil, ze bedzie w studiu C+ gosciem programu.bluemario pisze:Reporter z C+ godał że po meczu Malina krzyczał frajerzy.mpapmp pisze:Malina był wczoraj fest podniecony, no i wszystkich opierdaloł.czoRny pisze:Kaj jest tyn Malina co pora meczów wczesnij chciol syndziymu nad upic? Daje do myslynio
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], HullCityFC, kroy, wujotek i 38 gości