Ilu jest u nas naprawde NIEBIESKICH SERCEM zawodników ?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
WOJTEKK

Ilu jest u nas naprawde NIEBIESKICH SERCEM zawodników ?

#1 Post autor: WOJTEKK » 21 sty 2003, o 11:58

moze tak jak jest klub 100,zrobimy u nas klub naprawde NIEBIESKICH SERC ? ja proponuje-Pan Gerard,Gucio Warzycha,Mariusz a po jego wypowiedzi mam nadzieje,ze przeciwnicy jego gry w Ruchu zmienia zdanie i okaza wiecej zrozumienia i przyjma Mariusza z powrotem w szeregi NIEBIESKIEJ KADRY :P oraz zapomna o zeszłym sezonie i dadza szanse nie tylko Mariuszowi,ale innym tez aczkolwiek psioczyli zazwyczaj tylko na niego zapominajac o innych,lub w mniejszym stopniu.Do klubu dadałbym jeszcze Mietka Szewczyka,Bednarza choc "uciekł" nam do Legi.
Wracajac do wypowiedzi Mariusza,ilu by tak odpowiedziało po tym co było juz napisane na swój temat i po takiej fali krytyki??????? :roll: TO SWIADCZY O DUZEJ KLASIE MARIUSZA I ZA TO GO SZANUJE I MAM NADZIEJE,ZE NA WIOSNE GO ZOBACZE W BARWACH RUCHU :!: :!: :!:

DjMaciar
Kontakt:

#2 Post autor: DjMaciar » 21 sty 2003, o 12:26

do tego klubu 100 niebieskich ja bym dolaczyl jeszcze Mirka Mosora,Grzesia Wagnera (jak odchodzil z cichej powiedzial ze w jego zylach plynie niebieska krew i nie warzne gdzie zagra RUCH zawsze bedzie jego domem) Albina Wire,Mirka Baka
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Blue_R

#3 Post autor: Blue_R » 21 sty 2003, o 12:36

ja bym dodal jeszcze Baszcza :)

Tomasz_W

#4 Post autor: Tomasz_W » 21 sty 2003, o 15:19

dodalbym Mietka Szewczyka oraz Ryśka Kolodziejczyka moze...

AndRe
Kontakt:

#5 Post autor: AndRe » 21 sty 2003, o 15:29

Darek Fornalak-IMO taki temat chyba juz kiedys na forum byl

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#6 Post autor: radzion » 21 sty 2003, o 17:43

ja chcialem tu wystawic baszcza i mirka baka ale widze ze juz mnie ktos ubiegl.tak jak pisalem juz kiedys w innym temacie nie bede ocenial kogos czyjej gry nie widzialem na oczy.wiec w sumie do oceny mam jakies 12 lat!bylo przez ten czas wielu zawodnikow ktorzy w pewnym stopniu zaslugiwali na te wyroznienie,ja ze swojej strony nominuje darka gesiora i macka mizie

VFLTHOMY BOCHUM

#7 Post autor: VFLTHOMY BOCHUM » 21 sty 2003, o 20:04

DODOWOM JOZY NOWAKA!!!POZDROWIYNIA DO NIEBIESKICH!!!

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#8 Post autor: m-p » 21 sty 2003, o 21:09

Nowak na 100% !!!
Jeszcze Wilimowski i Peterek

Gość

#9 Post autor: Gość » 21 sty 2003, o 23:05

Ja bym jeszcze dodal PIOTRKA LECHA w koncu był naszym mocnym punktem w drużynie i KRYSTIANA WALOTA najlepszy obronca jaki miał nasz klub,a pozatem miał dobre uderzenie raz nawet bramke strzelił prawie z polowy boiska. 8)

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#10 Post autor: Schlesien » 21 sty 2003, o 23:10

Peterek, Wilimowski, Cieslik, Gucio, Srutwa i Baszczu. Niestety coraz mniej jest takich zawodnikow i nie wiadomo kiedy doczekamy sie nastepnego...

Marik
Kontakt:

#11 Post autor: Marik » 22 sty 2003, o 07:24

Tak na szybko i bez dłuzszego zastanawiania się to dodałbym jeszcze:
Jan Beniger
Henryk Bolesta
Leszek Wrona
Waldemar Fornalik
Marek Wleciałowski
Waldemar Waleszczyk
Ryszard Szuster

Hyniuś
Kontakt:

#12 Post autor: Hyniuś » 22 sty 2003, o 22:03

Marik, jedna drobna poprawka. Ryszard Szuster to jest jeden z tych cwanych pseudomenadżerów. Tobie na pewno chodziło o Krystiana Szustera, nie ?

Gudrun/Dortmund

#13 Post autor: Gudrun/Dortmund » 23 sty 2003, o 02:16

Ponieważ jestem dziewczyną, to na pewno NIE POTRAKTUJECIE mojej opinii serio.......... Na pewno Pan Gerard Cieślik, Ernest Wilimowski, na pewno Gucio. Z obecnych piłkarzy, uważam za najbardziej związanego z Naszym Klubem Mariusza Srutwę. Ale Wojtekk / buzka!!!!!!!/ chyba przesadził z Jackiem Bednarzem!!!!A co sądzicie o Edwardzie Lorensie? Maćku Mizi? Grał przecież jeszcze Dariusz Gęsior! :wink:

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#14 Post autor: Schlesien » 23 sty 2003, o 02:39

Ponieważ jestem dziewczyną, to na pewno NIE POTRAKTUJECIE mojej opinii serio
Dlaczego nie mielibysmy tego potraktowac serio? Na forum nie jestes jedyna dziewczyna. Kazdy jest milo widziany, jesli tylko zabierajac glos w dyskusji nie obraza nikogo i nie lamie ogolnie przyjetych zasad.

Pozdrawiam i zachecam do czestych odwiedzin!

Gudrun/Dortmund

#15 Post autor: Gudrun/Dortmund » 23 sty 2003, o 02:56

HELLLLLLOOOOO!!!!!Cieszę się, że zostałam zaakceptowana :wink: Faceci, którzy interesują się futbolem, czasami (a nawet dosyć często) uważają, że kobietki wogóle się nie znają na tej dyscyplinie sportu. Na pewno nie jestem super ekspertem, ale mniej więcej się orientuję, z ilu pilkarzy składa się drużyna: :lol: :lol: :lol: I którzy zawodnicy na boisku to NASI. :lol: Dlatego, prosiłabym o wyrozumiałość w przypadku popełnienia rażących gaf. :cry: Na pewno nie będę nikogo obrażać, bo sama nie znoszę chamstwa i prostactwa.

ODPOWIEDZ