[26 Kolejka] Ruch Chorzów - Piast Gliwice 16.03.2014 18.00
- Renegat1988
- Kontakt:
Re: [26 Kolejka] Ruch Chorzów - Piast Gliwice 16.03.2014 18
Po kilku szpilach walki i zaangażowanio momy prawo godac że dzisiejszy szpil był conajmniyj dziwny
-
- Kontakt:
Mirku Bayern też przegrywa, ale wychodzi na boisko..Mirek pisze:po ostatnich paru stronach mam wrażenie, że Macierewicz przy niektórych to pikuś.
Przypominam, że ta drużyna niecały rok temu spadła z ligi.
Martwi mnie ta porażka, ale ludzie nie przesadzajcie. Jak myślicie, że wygramy wszystkie mecze to przerzućcie się na Bayern, którego na marginesie bardzo nie lubię, bo nawet Barcelona przegrywa.
za Tobą pójde w ogień, wode..
-
- Kontakt:
Tydzien temu kazdy walczy jak umie kazdy biega kazdemu sie chce nawet jakby tydzien temu przegrali nikt z nas nie mialby prawa skrytykowac za porazke
Minal tydzien nikt nie biega kazdy na stojaco nawet Malina kompletnie odpuscil (spokojny i nic wiecej ) zaden z zawodnikow sobie nie podpowiada nikt nie krzyczy a gdy juz cudem stworzylismy sobie sytuacje to zawodnik meczu Szyndrowski nawet nie oddal strzalu
Szkoda trenera on widzi to ekstraklasowe gowno
Po tym meczu problem z biletami chyba sie rozwiazal
Teraz Pogon i jesli znowu odpuszcza to moze skonczyc sie kompromitacja
Minal tydzien nikt nie biega kazdy na stojaco nawet Malina kompletnie odpuscil (spokojny i nic wiecej ) zaden z zawodnikow sobie nie podpowiada nikt nie krzyczy a gdy juz cudem stworzylismy sobie sytuacje to zawodnik meczu Szyndrowski nawet nie oddal strzalu
Szkoda trenera on widzi to ekstraklasowe gowno
Po tym meczu problem z biletami chyba sie rozwiazal
Teraz Pogon i jesli znowu odpuszcza to moze skonczyc sie kompromitacja
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Szkoda panowie, na prawde szkoda.... bo myslalem ze ta ekipa powalczy o COŚ. Ale to sa niestety zwykle sprzedawczyki i ukladowicze.... taka prawda.
Dzisiejszym "pokazem" stracili, przynajmniej u starszej gwardii, zaufanie i wiare w cos wiecej.
Wiem co mówie i mam nadzieję że czytają to również piłkarze/działacze - nie zasługujecie na takiego trenera jak JANEK KOCIAN.
Dzisiejszym "pokazem" stracili, przynajmniej u starszej gwardii, zaufanie i wiare w cos wiecej.
Wiem co mówie i mam nadzieję że czytają to również piłkarze/działacze - nie zasługujecie na takiego trenera jak JANEK KOCIAN.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
- Kontakt:
no ja... jest to czego sie szlo spodziewac... jedyn szpil słaby, po dlugi serii i juz żałoba
przecież Ruch nie mo gwiazd żeby wygrywać co mecz - niestety... nie można oczekiwać wygranych co mecz.. było super, zostaje sie cieszyc tym co było, i liczyć, ze to był jednorazowy przypadek
tak jak my jechali z tą ligą (wcale nie wyraźnie, wygrane jedną bramką) przez kilka kolejek, tak samo wg mie Piast mógł z nami zagrać - grali dobrze zorganizowani - nie pamiętocie, że z Widzewem też pierwszo połowa była słabo jak się Widzew trocha postawił? ino, że wtedy był karny, 1-0 do przerwy, a w drugi połowie zrobilimy to co dziś Piast, czyli kontra i 2-0, praktycznie po szpilu.
We Wrocławiu też fajny mecz, 3-0 było, ale pierwsze minuty ustawiły ten mecz... kto wie co by było jakby było np. 1-0, a nie 2-0 do przerwy - po prostu mecz się super zaczął i Ruch miał 100% skuteczność
mecz sprzedany? Szyndrowski podobny bali nie trefił w szpilu w 2011 roku w 90minucie - też sprzedoł wtedy mecz?
przecież Ruch nie mo gwiazd żeby wygrywać co mecz - niestety... nie można oczekiwać wygranych co mecz.. było super, zostaje sie cieszyc tym co było, i liczyć, ze to był jednorazowy przypadek
tak jak my jechali z tą ligą (wcale nie wyraźnie, wygrane jedną bramką) przez kilka kolejek, tak samo wg mie Piast mógł z nami zagrać - grali dobrze zorganizowani - nie pamiętocie, że z Widzewem też pierwszo połowa była słabo jak się Widzew trocha postawił? ino, że wtedy był karny, 1-0 do przerwy, a w drugi połowie zrobilimy to co dziś Piast, czyli kontra i 2-0, praktycznie po szpilu.
We Wrocławiu też fajny mecz, 3-0 było, ale pierwsze minuty ustawiły ten mecz... kto wie co by było jakby było np. 1-0, a nie 2-0 do przerwy - po prostu mecz się super zaczął i Ruch miał 100% skuteczność
mecz sprzedany? Szyndrowski podobny bali nie trefił w szpilu w 2011 roku w 90minucie - też sprzedoł wtedy mecz?
- vinc84
- Kontakt:
ludzie ale to nie lazi o porazka ale o dawanie dupy
GŮRNY ŚLŮNSK
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sprzedany to nie jest właściwe słowo , bardziej by tu pasowało Ustawiony .
Ale ja jestem kibic w kapciach to się nie znam.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Ale ja jestem kibic w kapciach to się nie znam.
-
- Kontakt:
k... my nie gadamy o tym ze słabo zagrali, tylko że zagrali ale kaj indziej 

za Tobą pójde w ogień, wode..
-
- Kontakt:
Na Pogoni sobie przypomną wszystkie atuty. Malinowski dziś ewidentnie chcial byc spóźniony.
MŁODZI TRENUJCIE!!!
-
- Kontakt:
Ci co uważają że mecz nie był sprzedany tylko przegany bo mieli słabszy dzień niech zmienią dyscyplina i zaczną chodzić np na lekkoatletyka
-
- Kontakt:
Mam nadzieje ze Ci co gadaja o sprzedanym meczu przez Ruch cos z tym zrobia i pogonia sprzedawczykow z tego klubu. Jak nie to bedziecie smieszni bo dalej kibicowac bedziecie grajkom co Was ewidentnie ponoc wystawili.
Czytajac to forum to widac ze ta porazka jest jak najbardziej na reke co niektorym bo dzieki temu moga dziekowac Bogu iz ich prosby zostaly wysluchane i moga wylac swoje zale.
Czytajac to forum to widac ze ta porazka jest jak najbardziej na reke co niektorym bo dzieki temu moga dziekowac Bogu iz ich prosby zostaly wysluchane i moga wylac swoje zale.
-
- Kontakt:
Tylko w kazdym meczu roku 2014 bylo widac ze im sie chce
Gdyby dzis przegrali mecz grajac tak jak na Legii (2-0) Lechu (4-2) czy za Fornalika z Wisla (3-2) to nikt by nie mial pretensji. Moga nawet najblizszy mecz z Pogonia przegrac ale ja chce po meczu byc pewny ze przegralibo byli za malo skuteczni zabraklo gdzies szczescia czy byli za slabi.A dzisiaj po meczu wydaje mi sie ze po prostu odpuscili
Jak to powiedzial Zielinski
"Wstyd i frajerstwo" "Jak gra w pilke nie idzie to trzeba ZAP!ERDALAC przynajmniej. W Ruchu nie potrzeba grajacych na stojaco wirtuozów"
I jeszcze jedno
TYSIAC RAZY bardziej chce ogladac Malinowskiego ktory walczy, prawie bije sedziego (Jagiellonia)
W doliczonym czasie w wlasnym polu karnym gra cialem i popycha przeciwnikow
Spina sie z Bunoza po czym dostaje zolta kartke
Potrafi kazdego op***dolic za minimalny blad
A co mozemy powiedziec o dzisiejszym Malinowskim ?
Gdyby dzis przegrali mecz grajac tak jak na Legii (2-0) Lechu (4-2) czy za Fornalika z Wisla (3-2) to nikt by nie mial pretensji. Moga nawet najblizszy mecz z Pogonia przegrac ale ja chce po meczu byc pewny ze przegralibo byli za malo skuteczni zabraklo gdzies szczescia czy byli za slabi.A dzisiaj po meczu wydaje mi sie ze po prostu odpuscili
Jak to powiedzial Zielinski
"Wstyd i frajerstwo" "Jak gra w pilke nie idzie to trzeba ZAP!ERDALAC przynajmniej. W Ruchu nie potrzeba grajacych na stojaco wirtuozów"
I jeszcze jedno
TYSIAC RAZY bardziej chce ogladac Malinowskiego ktory walczy, prawie bije sedziego (Jagiellonia)
W doliczonym czasie w wlasnym polu karnym gra cialem i popycha przeciwnikow
Spina sie z Bunoza po czym dostaje zolta kartke
Potrafi kazdego op***dolic za minimalny blad
A co mozemy powiedziec o dzisiejszym Malinowskim ?
- Midway
- Kontakt:
To samo można powiedzieć o Szyndrowskim...akurat go najbardziej nie chciałbym zobaczyć w wyjściowym składzie w Szczecinie...co dotknął piłkę to strata. Oby dzisiaj to był tylko "wypadek przy pracy".
Pierwszy mecz na Cichej 6: 10.04.2004: Ruch Chorzów 2-2 Podbeskidzie Bielsko Biała
Pierwszy wyjazd: Polonia Bytom 0-0 Ruch Chorzów 19.08.2006
Najwyższe zwycięstwo: Ruch Chorzów 6-0 Odra Opole 29.11.2024, Najwyższa porażka: Jagiellonia Białystok 6-0 Ruch Chorzów 15.09.2013
Sukcesy: 1 wicemistrzostwo Polski, 2x 3 miejsce, finał Pucharu Polski x2, awans do Ekstraklasy x2
Pierwszy wyjazd: Polonia Bytom 0-0 Ruch Chorzów 19.08.2006
Najwyższe zwycięstwo: Ruch Chorzów 6-0 Odra Opole 29.11.2024, Najwyższa porażka: Jagiellonia Białystok 6-0 Ruch Chorzów 15.09.2013
Sukcesy: 1 wicemistrzostwo Polski, 2x 3 miejsce, finał Pucharu Polski x2, awans do Ekstraklasy x2
- kodak1920
- Kontakt:
Mnie też się wydaje że to przysługa za mecz u nichRenegat1988 pisze:Po kilku szpilach walki i zaangażowanio momy prawo godac że dzisiejszy szpil był conajmniyj dziwny

-
- Kontakt:
Tak teraz patrze na terminarz i wychodzi na to ze najwyzsze zwyciestwo na wlasnym stadionie to
3-2 z Cracovia
W calym sezonie u siebie nie wygralismy przewaga nawet 2 bramek
3-2 z Cracovia
W calym sezonie u siebie nie wygralismy przewaga nawet 2 bramek