Ruch Media Issues - jak nas prasa ignoruje lub zle opisuje
-
- Kontakt:
Re: Ruch Media Issues - jak nas prasa ignoruje lub zle opisu
sport slaski bojkotuja już od pamiętnego meczu z Jaga . Zdawało mi się że jako sport slaski powinni w jakiś sposób trzymać strona śląskich klubów a tam było zupełnie odwrotnie. Ruch umieli obciepac szydera przy kozdej okazji . Po tym 0:6 wykasowol ta strona z każdego możliwego miejsca i leja na nia ciepłym moczem do teraz bez względu co by tam pisali i cieszy Mie to że nie ino jo tak postąpił skoro im tak popularność pikuje w dół
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
- oberschlesien1920
- Kontakt:
Macie racje.Przejrzalem i wszystko co piszecie jest prawda.Olac stronke.
Hej Ruchu nasz, kochany nasz,
nie zawiedź nas, nigdy nie opuścimy Cię,
i pokaż wszystkim, że Cię stać,
zaufaj nam, nie będzie źle.
nie zawiedź nas, nigdy nie opuścimy Cię,
i pokaż wszystkim, że Cię stać,
zaufaj nam, nie będzie źle.
gerhat pisze:Dobra robota Elmer![]()
Rok temu Kopel i jego giermkowie mówili nowy stadion na Cichej zdecydowanie TAK, teraz mówią zdecydowanie NIE.
Oto obraz politycznej hipokryzji, ściemy i gierek tych ludzi bez zasad.
-
- Kontakt:
Tylko 2 klubow nie ma w tej zapowiedzi
Jakich ?
-
- Kontakt:
wydaje mi się że 3 na pewno nie widzę Ruchu i Podbeskidzia a również nie zauważam Lechii
ale znowu w filmiku który był jako wstęp do mecżów Ekstraklasy pojawiamy się dwa razy, więc chyba nie ma się co denerwować
http://www.youtube.com/watch?v=9KnAPGBI5gM - tu pominięto 6 klubów jak się nie mylę.
ale znowu w filmiku który był jako wstęp do mecżów Ekstraklasy pojawiamy się dwa razy, więc chyba nie ma się co denerwować

http://www.youtube.com/watch?v=9KnAPGBI5gM - tu pominięto 6 klubów jak się nie mylę.
Batory Fans
- strzybnica
- Kontakt:
Ruch i Podbeskidzie.Z Lechii pokazani, sa kibice.19gorek20 pisze:
Tylko 2 klubow nie ma w tej zapowiedzi
Jakich ?
Podbeskidzie zajmuje 2 miejsce od konca i jest w strefie spadkowej za to Ruch w czubie tabeli na 5 miejscu.Jedyna druzyna z tak wysokiego miejsce nie jest pokazana w zapowiedzi.
-
A jakiego klubu najwiecej?:)
-
- Kontakt:
hmmm niy oglondolech tego ale cos w srodku mi podpowiado ze to moze byc najwspanialszy, przeidealny, niemal grajacy w lidze misiow klub z cudownyj stolicy juz prawiezachodnioeuropejskiego kraju nad wislom....COBRA pisze:A jakiego klubu najwiecej?:)
zgodlech?

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sport Śląski i TVS to w tej chwili absolutnie TOP pseudo-dziennikarstwa sportowego
- MadeR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bądąc w Vaduz to przeczytałem. Co to kur*wa w ogóle ma być?! Jaki mądry człowiek wymyśliłby taki tytuł (druga część)? i to jeszcze całkowicie z dupy, wyssany z palca, bo przez cały mecz ani ja ani nikt inny niczego takiego nie doświadczył.simonsays pisze:Wojciech Todur - chyba jedyna osoba, ktora nie jest jakos mocno stronnicza piszac o Ruchu.
W tym artykule, opisuje nasz awans. W tytule pojawia sie napis, ze to awans w oparach obornika. Hahaha. Nosz ku***, nikt sie juz z Ruchem nie pi***oli. Ani politycy, ani "dziennikarze", ani telewizja. Jak se sami o siebie nie zadbomy, to po noc.
http://www.sport.pl/sport/1,65025,16376 ... rnika.html
Todurowie je*bie z mordy obornikiem i se chucho pod nos...
- Duszello
- Kontakt:
Jak by ci baba tak smierdziala jak jego to tez by wam sie wszystko z obornikiem kojazylo. Uj mu w dupe tej ruskiej urwie
-
- Kontakt:
Ze tez u nas wszystko musi byc takie ch***we. Nieraz pisalem, ze to moglby byc podklad pod dobra strategie. Maly, biedny (pozornie) klub, ktory regularnie obija "lepszych". Takie cos w Polsce mysle, ze by sie dobrze sprzedawalo, bo Polacy nie lubia bogatych, wielu by sie z nami moglo identyfikowac. Legii i Lecha nie przescigniemy wg ich zasad. Moglibysmy ustanowic wlasne regoly, wg ktorych to my bylibysmy najlepsi.
To z reszta po czesci sie dzieje. panuje powszechne przekonanie, ze w Polsce pilkarze zarabiaja duzo za duzo, zarobki sa absurdalne, a pieniadze na stadiony sa wyrzucone w bloto. Ruch udowadnia, ze to prawda, Ruch to argument, Ruch to odpowiedz na wiele pytan bez przerwy przewijajacych sie w dyskusjach na temat polskiej pilki noznej, nie tylko zarobkow, ale tez polskiej mysli szkoleniowej i wielu innych...
To z reszta po czesci sie dzieje. panuje powszechne przekonanie, ze w Polsce pilkarze zarabiaja duzo za duzo, zarobki sa absurdalne, a pieniadze na stadiony sa wyrzucone w bloto. Ruch udowadnia, ze to prawda, Ruch to argument, Ruch to odpowiedz na wiele pytan bez przerwy przewijajacych sie w dyskusjach na temat polskiej pilki noznej, nie tylko zarobkow, ale tez polskiej mysli szkoleniowej i wielu innych...
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
A ja dzisiaj postaralem sie zobaczyc wiadomosci sportowe najbardziej popularnych stacjach telewizyjnych (tvn polsat tvp)
Polsat- Kompletnie nic o nas i legii
TVP- o nas i legii oczywiscie wiecej gadania o legii i od niej tez zaczeli
TVN- Tutaj najwieksze jaja powiedzieli ze graja z Aktobe ? krotka rozmowa z Bergiem o nas totalna cisza
Polsat- Kompletnie nic o nas i legii
TVP- o nas i legii oczywiscie wiecej gadania o legii i od niej tez zaczeli
TVN- Tutaj najwieksze jaja powiedzieli ze graja z Aktobe ? krotka rozmowa z Bergiem o nas totalna cisza
-
- Kontakt:
O Legiuni i jej bęckach w B-B ni słychu ni dychu. A jak już to słabo-wymowne nagłówki, jakby mogli to pisane czcionką nr 2,3,ale gdyby wygrali...
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
-
- Kontakt:
Jednym słowem jaki PR w klubie, to tak Cię w gazecie prezentują.
-
- Kontakt:
Jak tu sie nie wkuurwiac?
Na polsatsportnews (kanal otwarty) wlasnie konczy sie mecz ligowi Doniecka z Charkowem. Czujecie kurrwa? Oplaca im sje pokazyaac lige ukrainska, a mecz pucharowy Ruchu nie.
Owszem, komentator duzo dobrego mowil w kontekscie pojedynku naszego z Metalistem, ale w koncowym komentarzu omowil ich taktyke i na co musi uwazac legia.
Mam nadzieje, ze Charkow roozjebbie te pizdy w pyl. Upokorzy i pozbawi zludzen.
Ja kurrwa, zeby sie czegos dowiedzie musialem sobie rosyjski przypomniec, ktorego sie uczylem 25 lat temu.
Na polsatsportnews (kanal otwarty) wlasnie konczy sie mecz ligowi Doniecka z Charkowem. Czujecie kurrwa? Oplaca im sje pokazyaac lige ukrainska, a mecz pucharowy Ruchu nie.
Owszem, komentator duzo dobrego mowil w kontekscie pojedynku naszego z Metalistem, ale w koncowym komentarzu omowil ich taktyke i na co musi uwazac legia.
Mam nadzieje, ze Charkow roozjebbie te pizdy w pyl. Upokorzy i pozbawi zludzen.
Ja kurrwa, zeby sie czegos dowiedzie musialem sobie rosyjski przypomniec, ktorego sie uczylem 25 lat temu.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.