Niebiescy w barwach narodowych
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Niebiescy w barwach narodowych
a madeje i inne pazdany to tam kondycja trenowały?
- setnik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja słyszałem że mogli grać tylko Ci piłkarze którzy przewieźli po krupnioku na zgrupowanie..
A tymi meczami to nie ma co się podniecać, swego czasu nawet niejaki Kikut debiutował w ten sposób i kariery nie zrobił.
A tymi meczami to nie ma co się podniecać, swego czasu nawet niejaki Kikut debiutował w ten sposób i kariery nie zrobił.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tu nie chodzi kto debiutował i kiedy. Przeleciał pol swiata i dupa blada -on i Trela tylko nie zagrali w sparingach z kelnerami
-
- Kontakt:
To samo chciołech napisać. Obóz na którym chopcy ładowali akumulatory na runda rewanżowo przeszedł Filipowi koło nosa bo w Turcji mo być ino taktyka i zgrywanie formacji.Scypion pisze:gerhat pisze:dla nas dobrze bo i tak Figo nie miałby szans w meczach o punkty bo tam znów zagrają Rybusy i inne a tak tylko podrażnił jego ambicje co mom nadzieja zaprocentuje w lidze
Caly oboz kondycyjny z glowy? Nie wszystko nadrabia sie psychika...
Podejrzewom że w Gliwicach (Trela) mają takie same odczucia w stosunku do tej "reprezentacji" i jej żałosnego trenera jak My w Chorzowie.
-
- Kontakt:
Brawo dla Tomasza Lapinskiego za to co powiedzial w studiu polsatu o Starzynskim
-
- Kontakt:
co powiedzial ?
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Ogolnie on i wszyscy goscie co mnie zaskoczylo jechali po powolanych i grze naszych czyli oberwalo sie mocno nawalce ( chyba Borek zdziwiony byl tym ze na lewej obronie gra nominalny prawy obronca olkowski a nie Dziwniel + powiedzial ze te dwa mecze byly tylko po to zeby nawalka mogl sobie wpisac dwie wygrane)
a wypowiedz Tomka wygladala mniej wiecej tak
"A ja dalej nic nie wiem o Starzynskim w dwoch meczach nie dostal dostal szansy i jest to dla niego niezrozumiale"
a wypowiedz Tomka wygladala mniej wiecej tak
"A ja dalej nic nie wiem o Starzynskim w dwoch meczach nie dostal dostal szansy i jest to dla niego niezrozumiale"
-
- Kontakt:
Zgrupowanie zgrupowaniem ale pilkarz pracuje na pozycje przede wszystkim w lidze.Filip byl najlepszym polskim srodkowym ofensywnym pomocnikiem w ekstarklasie i nie dostal nawet minuty.Trener powinien wiedziec, ze bez sprawiedliwosci bedzie ciezko o szacunek wsrod pilkarzy.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
-
- Kontakt:
mom nadzieja ze redakcja niebieskich przeprowadzi wywiad z Figo taki zeby tego hu*a obsmarowac. Godajoncym glowom z tv tyz to smierdzialo a Filip chyba juz wiy ze nimo szans u walka i moze spokojnie powiedziec co o tym idiocie mysli. Figo niych zasuwo i szczeli 10 torow na wiosna a jak przidzie powolanie powiniyn sie publicznie nim dupa podetrzic. Jedynym pozytywym tego moze byc sportowo zlosc wzbudzono w tym synku.
downo mie tak nikt niy wku*wil! w okolicach przerwy byla kamera na Filipa jak spluwo... szkoda ze niy tymu hu*owi w tyn zerzniynty krupniokiym ryj...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
downo mie tak nikt niy wku*wil! w okolicach przerwy byla kamera na Filipa jak spluwo... szkoda ze niy tymu hu*owi w tyn zerzniynty krupniokiym ryj...
-
- Kontakt:
4. Karol Linetty ma już dwa mecze w reprezentacji. Rzadko w świecie można spotkać piłkarzy, którzy tak wyraźnie więcej mają meczów w kadrze niż udanych występów w lidze.
- m-p
- Kontakt:
Szymon Pawłowski ma już 17 i ani jednego o punkty. Wszystkie towarzyskie....19gorek20 pisze:4. Karol Linetty ma już dwa mecze w reprezentacji. Rzadko w świecie można spotkać piłkarzy, którzy tak wyraźnie więcej mają meczów w kadrze niż udanych występów w lidze.

-
- Kontakt:
Jestem ciekaw jaki % od transferów ma Nawałka za promowanie pilkarzy...
Co do Figo, to naprawde bezczelnosc, wieźć chłopa na drugi koniec świata i nie dać mu zagrać ani minuty, parodia.
Co do Figo, to naprawde bezczelnosc, wieźć chłopa na drugi koniec świata i nie dać mu zagrać ani minuty, parodia.
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
-
- Kontakt:
Stalo sie tak jak myslalem. Ten pajac nawalka olal cieplym moczem Starzynskiego... Moim zdaniem, Figo powinien podziekowac temu cymbalowi za powolania, bo wiadomo, ze i tak nie zagra! To jest skandal ze gral Madej zamiast Figo! Nie pisze jako kibic Ruchu, tylko np. repr.Polski. no ale co, nawalka pajac, promuje swoich, a ze Figo gra w Ruchu to ma klopot. Napisze raz jeszcze, nawałka jestes pajac, kut*s i tyle.
Figo jesteśmy z Tobą! Ino w Ruch wierz! ANTY szczewa!
Figo jesteśmy z Tobą! Ino w Ruch wierz! ANTY szczewa!
- Neo
- Kontakt:
Kocian bardzo mocno zawiedziony i rozczarowany decyzją Nawałki. Szkoda przede wszystkim Starzyńskiego. Komentarz trenera na stronie.
- monisia2812
- Kontakt:
Mam nadzieję, że narcyz z Krakowa wyleci szybko z tej śmiesznej reprezentacji. Wystawienie damskiego boksera to kosmos.
Każdy to powie Czternastokrotni Mistrzowie! CDN...