Niebiescy w barwach narodowych
-
- Kontakt:
Re: Niebiescy w barwach narodowych
Jak się ku*** tego oglądać nie dało
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dla nas dobrze bo i tak Figo nie miałby szans w meczach o punkty bo tam znów zagrają Rybusy i inne a tak tylko podrażnił jego ambicje co mom nadzieja zaprocentuje w lidze
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gerhat może i dobrze, może się i wkurzy, ale jak dla mnie to jest upokorzenie, niezależnie o co w tym wszystkim chodzi. To nie był mecz eliminacyjny, ale sparingi z kelnerami na końcu świata.
-
- Kontakt:
Koniec tego gowna.
Z calego serca zycze nawalce wysokiej porazki w kazdym powaznym sparingu i meczu o punkty
Mam tylko nadzieje ze Filip kompletnie sie tym nie bedzie przejmowal a w roku 2014 na zlosc ( nawalce i reszcie holoty ) bedzie gral jeszcze lepiej co umozliwi mu transfer do dobrego klubu w Belgii/Holandii
Z calego serca zycze nawalce wysokiej porazki w kazdym powaznym sparingu i meczu o punkty
Mam tylko nadzieje ze Filip kompletnie sie tym nie bedzie przejmowal a w roku 2014 na zlosc ( nawalce i reszcie holoty ) bedzie gral jeszcze lepiej co umozliwi mu transfer do dobrego klubu w Belgii/Holandii
-
- Kontakt:
coś czuje że nawałka będzie sie bawił w większe kolesiostwo w powołaniach niż wójcik. no i dobrze im tak hehe
akcja z Figo ewidentnie pod pstryczek Ruchowi. śmieszny ten trener w kamizelce
Ostatnio zmieniony 20 sty 2014, o 19:14 przez scouser, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
mom nadzieja,że Filip pokorze jeszcze tymu pieprzonymu waflowi,że stać go na dużo!
Ostatni roz byłżech tak wkurzony w niedziela po 0:5 z Tychami
Ostatni roz byłżech tak wkurzony w niedziela po 0:5 z Tychami

-
- Kontakt:
no i wykrakałem nawałka jest sk***ysynem jeżeli przyjedzie kiedykolwiek na Cichą oglądać piłkarzy to mam nadzieje że ktoś podejdzie na trybunie i napluje mu na pysk
Batory Fans
-
- Kontakt:
Fajnie by bylo... niestety z paru wzgledow unmoeglichmrokol08 pisze:no i wykrakałem nawałka jest sk***ysynem jeżeli przyjedzie kiedykolwiek na Cichą oglądać piłkarzy to mam nadzieje że ktoś podejdzie na trybunie i napluje mu na pysk
-
On nigdy na Cichą nie przyjedzie,co szpil bedzie na ruswelta
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no jak tu wpadnie (oby nie przyjezdzal) na Cicha ze swoim notesikiem kiedys pan selekcjoner, to powinien zostac 'milo' przywitany.
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
No to Polska uzyskała następnego anty kibica. Nieważne z kim zagrają Polacy, będę kibicował im przeciwnikom. Jak oni nam, tak my im.
- _BiADACZ_
- Kontakt:
niy wiym czym Wy sie przejmujecie.
je*** ta reprezentacja.
je*** ta reprezentacja.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- Radvan138
- Kontakt:
jo to godom od ilus tam lot. ch** z polokami i ich smieszna reprezentacja pzpn._BiADACZ_ pisze:niy wiym czym Wy sie przejmujecie.
je*** ta reprezentacja.
ino Gůrny Ślůnsk !
-
- Kontakt:
Nawałka już w gejowni był dla mnie szmaciarzem. Był, jest i będzie. Temu panu życzę totalnego wpierdolu z Niemcami i Hiszpanią. Mam nadzieję ,że w końcu Hiszpanie je*** mu dwócyfrówę. A Madej w reprezentacji to obraza dla kibiców.scouser pisze:coś czuje że nawałka będzie sie bawił w większe kolesiostwo w powołaniach niż wójcik. no i dobrze im tak hehe
Figo i tak jest lepszy niż te wszystkie swzczewskie grajki z nadania trenerka. Czekamy na kolejny mecz z "zabrzańskim ZSRR" i kolejne bramki Stawara i Figo.
ci obywatele nie mają mojego zaufania:
Marek Kopel, Joachim Otte, Ryszard Sadlon, Tomasz Krawczyk, Tomasz Piecuch, Henryk Wieczorek, Marian Salwiczek, Adam Trzebinczyk, Romuald Fojcik, Marek Dudek, Mariola Roleder, Halina Hiltawska, Bozena Pietrzyk.Dariusz Smagorowicz,Andrzej Kotala
Marek Kopel, Joachim Otte, Ryszard Sadlon, Tomasz Krawczyk, Tomasz Piecuch, Henryk Wieczorek, Marian Salwiczek, Adam Trzebinczyk, Romuald Fojcik, Marek Dudek, Mariola Roleder, Halina Hiltawska, Bozena Pietrzyk.Dariusz Smagorowicz,Andrzej Kotala
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
gerhat pisze:dla nas dobrze bo i tak Figo nie miałby szans w meczach o punkty bo tam znów zagrają Rybusy i inne a tak tylko podrażnił jego ambicje co mom nadzieja zaprocentuje w lidze
Caly oboz kondycyjny z glowy? Nie wszystko nadrabia sie psychika...