atleticomadryt pisze:Np....?BoRo pisze:Szkoda tylko ze Kocian niy doł szansy jakiymuś modemu napadziorowi
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

atleticomadryt pisze:Np....?BoRo pisze:Szkoda tylko ze Kocian niy doł szansy jakiymuś modemu napadziorowi
BoRo pisze:Szkoda tylko ze Kocian niy doł szansy jakiymuś modemu napadziorowi
To sie powiniyn Mosor wydrukowac i nosic zawsze przi siebie...kroy pisze:BoRo pisze:Szkoda tylko ze Kocian niy doł szansy jakiymuś modemu napadziorowi
MŁODY to jest dla wielu słowo wazniejsze niż DOBRY. W rzeczywistośći lepiej grać DOBRYM piłkarzem niż MŁODYM.
Oczywiscie, najlepiej gdy jest MŁODY i DOBRY bo wtedy może być jeszcze LEPSZY ;-)
Natomiast jak jest tylko MŁODY i SŁABY to w przyszłości będzie STARY i jeszcze SŁABSZY.
to tyle
ja na przyklad. Tak serio to komus modemu z rezerwKujav pisze:atleticomadryt pisze:Np....?BoRo pisze:Szkoda tylko ze Kocian niy doł szansy jakiymuś modemu napadziorowi
A tan na serio to ciężko uwierzyć ze ma 6 latBoRo pisze:ja na przyklad. Tak serio to komus modemu z rezerwKujav pisze:atleticomadryt pisze:Np....?BoRo pisze:Szkoda tylko ze Kocian niy doł szansy jakiymuś modemu napadziorowi
Ciekawe z czego tak polewa. Pewnie czyta forum.daniel1222 pisze:Malina odpoczywahttp://www.ruchchorzow.com.pl/images/ga ... 207_13.jpg
cos ciulosz synekPivko pisze:Ja byłem. Testowani raczej kiepsko, jedynie bramkarz Lesnovsky coś tam pokazał, ale też wielu okazji nie miał, generalnie pewny i aktywny w kierowaniu grą obrony, ale czy lepszy od naszych obecnych bramkarzy? Gigołajew i Muradjan kiepsko, panika i wybijanie piłki do przodu ewentualnie podanie do tyłu. Zoboczymy jak zagrają w Tychach, może wtedy coś wiecej sie da powiedzieć.
no chyba ze Janek sie nie zno a tys jest szpec- Bramkarz Tomas Lesnovsky, który jest u nas praktycznie od początku zgrupowania, nie miał zbyt wiele pracy, więc trudno go ocenić. Środkowy pomocnik, Karen Muradjan zagrał natomiast bardzo dobrze. Było widać, że dobrze czyta grę i był aktywny. Widziałem go już na kilku treningach. Jest to techniczny zawodnik i ma dobre uderzenie. Gdy na treningu graliśmy pojedynki jeden na jeden, to strzelił kilka bramek i wyglądał bardzo dobrze - powiedział słowacki szkoleniowiec.
No to je lepszy napadzior młodyKujav pisze:atleticomadryt pisze:Np....?BoRo pisze:Szkoda tylko ze Kocian niy doł szansy jakiymuś modemu napadziorowi
Użytkownicy przeglądający to forum: Adam1983, Bing [Bot], disu, Google [Bot], Kuchtizo i 27 gości