Transfery - zima 2013/2014
-
- Kontakt:
Re: Transfery - zima 2013/2014
Dokladnie, kupi sobie bilet za 50 zl i bedzie kibicowal z trybuny.Co nie kibic ? Tez kibic taki jak wiekszosc. Ja osobiscie ciesze sie, ze jesli naprawde nie bylo nas stac to juz nie podpisalismy kontraktu na wyrost ( a takich bylo jeszcze nie dawno pelno parafowanych) oraz mam nadzieje, ze nikt juz do wiosny od nas nie odejdzie.Wiosna sprzedamy Starzynskiego i Dziwniela plus te 4 mln zl z miasta i jakos splacimy te wielkie zadluzenie.To jest teraz najwazniejsze plus utrzymac trenera.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
I nie wiem czy to była Jego pierwszo okazja. Prawdziwym problemem jest to ze jestesmy cholernymi nedzarzami ktorych na nic nie stac. Ale to juz nie Janoszki wina, prawda?nrsl-halemba pisze:19kyjok20 pisze:Teraz Janoszka pokozoł wszystkim jakie to mo niebieskie serce i jak są jego "ogromne" ambicje. Nadażyła sie pierwszo lepszo okazja i ucieko. AUFWIEDERSEHN !!!
Ogarnij się ino totalny kretyn by nie wybroł oferty w której zarobi o 25tyś więcej miesięcznie + premia za podpis .. niż w Ruchu do tego dodej fakt że tam płaca na bierzaco... som byś tak zrobił więc .... ino nie wyskokuj mi że mosz Niebieskie serce i byś zostoł w Ruchu nawet jak by Ci płacili 1.300zł miesięcznie ...
-
- Kontakt:
Niekierzi sam robiom z Ecika jakigoś biedoka który nimo za co żyć. Nawet Arek Piech lepij sie zachowoł bo mógł już wcześnij odejść ale przedłużył z nami o rok kontrakt. Zrozumiołbych go jakby poszedł kaś do zagranicznego klubu w dobryj lidze albo do klubu w polsce ale z ambicjami ( Lech, Legia) ale niy do Zagłębia które rok w rok walczy o utrzymanie, kaj tyn synek mo ambicja? Jo sie nawet ciesza teraz że odszedł bo to jest zwykły kopacz bez ambicji. On wcale jeszcze nima stary i nie wierza że jakby do końca sezonu dobrze u nos pogroł to nie dostołby oferty z jakiegoś normalnego klubu ( lepszego sportowo i organizacyjnie) niż jakieś tam Zagłebie lubin.
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pierwsza lepsza okazja byla przed poprzednim kontraktem u nas (2 lata temu), gdy go chciała Korona i dawala lepsze pieniadze, a mimo to zostal w Ruchu. W lecie tak samo z Lechia mogl podpisac kontrakt (nawet gazety o tym pisały), ba w listopadzie juz miał kilka ofert, a jednak czekał do końca na ruch zarządu i co pokazaly ostatnie mecze nie odstawiał nog i gral na calego dla klubu. No i niestety problem zaleglosci byl nie do przeskoczenia (co dziwne bo klub i tak bedzie musial je splacic), takze dla obu stron wydaje sie takie rozwiazanie dobre, dla klubu bo zaoszczedzi na jego pensji i spokojnie bedzie mogl splacac zaleglosci, a dla niego bo sobie troche zarobi. Skoro zarabiaja tam jakies Czechy, Bułgarzy to czemu chlopak stad ma sobie nie zarobic. Przykre jest i niesprawiedliwe twierdzenie, ze polecial za kasa na pierwsza lepsza oferte, bo decyzja ta byla bardzo ciezka do podjecia.
p.s to juz nie do nikogo personalnie zeby sie zaraz ktos nie oburzyl, ale taka moja mysl na podstawie komentarzy na niektorych portalach naszych, ze dla co niektorych 10 zł wiecej za bilet jest problemem bo wola piwo i fajki kupic (nie mowie tu o tych ktorym naprawde ciezko pogodzic koniec z koncem), a od innych oczekuja rezygnacji z 10-20 tys.
p.s to juz nie do nikogo personalnie zeby sie zaraz ktos nie oburzyl, ale taka moja mysl na podstawie komentarzy na niektorych portalach naszych, ze dla co niektorych 10 zł wiecej za bilet jest problemem bo wola piwo i fajki kupic (nie mowie tu o tych ktorym naprawde ciezko pogodzic koniec z koncem), a od innych oczekuja rezygnacji z 10-20 tys.
-
- Kontakt:
Chlopie jak jestes srednim pilkarzem, w swoim klubie od lat Ci nie placa ani w terminie ani wszystkiego i nie zarobiles na spokojna emeryture pilkarska nawet bez fajerwerkow to taka oferta trzyletniego kontraku z Lubina to najlepsze co moze Ci sie przydarzyc.
On ma np. dziecko i mysli tez o nim, o jego przyszlosci napewno.Daj juz spokoj, jakby dostal zaleglosci i gwarancje, ze bedzie mial mniej ale w terminie to przypuszczam, ze napewno by zostal.Wyprowadzka z GS to dla niego napewno nic fajnego.Trzeba sie skoncentrowac na przyczynach takich decyzji czyli na tym co sie dzieje w klubie a nie obrazac sie na zawodnikow bo to droga do nikad.
On ma np. dziecko i mysli tez o nim, o jego przyszlosci napewno.Daj juz spokoj, jakby dostal zaleglosci i gwarancje, ze bedzie mial mniej ale w terminie to przypuszczam, ze napewno by zostal.Wyprowadzka z GS to dla niego napewno nic fajnego.Trzeba sie skoncentrowac na przyczynach takich decyzji czyli na tym co sie dzieje w klubie a nie obrazac sie na zawodnikow bo to droga do nikad.
-
- Kontakt:
Skąd te kwoty wzięliście?? Pokazał umowę na fejsbuku czy jak...?
Jeżeli to prawda to w sumie nie dziwię się: z moimi kwalifikacjami też bym chciał pensję dyrektora banku
Ale jedno jest pewne: płatności na BIEŻĄCO to jedyny plus Lubina.
Jeżeli to prawda to w sumie nie dziwię się: z moimi kwalifikacjami też bym chciał pensję dyrektora banku

Ale jedno jest pewne: płatności na BIEŻĄCO to jedyny plus Lubina.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
E tam, jakby tak zasadzić teraz to tam prędzej te LIPY wyrosną niż ten stadion zbudują, a przynajmniej CO2 ograniczą.Ozor pisze:nie panikuj przecież idziemy na Śląskiwiesiek1 pisze:Smagor to bankrut tak jak i Ruch obecnie przez niego i kazdy kto dostanie jako taka oferte i bedzie mial mozliwosc to od nas odejdzie.Na ta chwile trzeba sie z tym pogodzic.Niestety informacje, ktore doplywaja do mnie z roznych zrodel na temat klubu sa przerazajace.Co ten facet nawyrabial ? Mamy pr***ebane i modlmy sie o licencje.a tam już NIE MA LIPY
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Kto mu po przygodzie z piłką broni iść do normalnej roboty? Przygoda z piłką kończy w wieku powiedzmy 38 lot i co? Bydzie po silesi chodził cały czos potym? Niech sie chycą te wszystkie nieroby jakiś uczciwyj roboty potym. To nie dotyczy tylko Janoszki ino wszystkich tych kopaczy z "ekstraklasy". Ludzie zrozumnie że to są wszystko AMATORZY. Poważno piłka to jest na zachodzie albo na południu europyale nie u nos. Może ktoś pamięto takigo gościa co sie nazywo Grzegorz Piechna? Był królym strzelców chyba od 4 ligi aż do ekstraklasy a teraz robi za szofera. Można? Można.
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nikt mu nie broni, ale też nakazu nie ma. Będzie chciał to pójdzie do zwykłej roboty albo zostanie przy fusbalu, a jak ma łeb to będzie leżał do góry brzuchem żyjąc z inwestycji. Generalnie pierdo***ie o cudzych finansach.
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
-
- Kontakt:
Dokladnie, jak sobie poscielesz tak sie wyspisz. Koniec i kropka.
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
chwila, chwila nieroby, normalnej pracy?? przeciez sam mogles zostac pilkarzem i byc takim amatorem i kasowac tyle kasy, czy ktos Ci bronil? bez sensu zarzut ze to sa nieroby, troche to wyglada na zwykla zawiść. Sam chcialbym nic byc, ale nie moge. Coz mi jednak do tego ze ten chce zarobic tyle a ten tyle, to ich sprawa.
Zapewne pojdzie potem do normalnej roboty jak wiekszosc pilkarzy, tak zarobic zeby nic nie robic to moga tylko Lewandowski, Błaszczykowski, Szczesny itd, reszta zwykle normalnie potem pracuje, co nie zmienia faktu ze lepiej miec wtedy wiecej kasy zaoszczedzone niz ciulac od wyplaty do wyplaty, to chyba normalne i ludzkie ze jak mozna to ludzie chca zapewnic dostatek i komfort swoim rodzinom. Zyć potem za 2 tys, owszem mozna, ale mozna 2 tys + oszczednosci zycia. I tak robia profesorowie na uczelniach wykaldajach na kilku z nich, jak mogli by na jednej, tak robia lekarze leczac w szpitalach i prywatnych gabinetach, nauczyciele uczac w szkolach i korepetycje dawajac, itp, itd, co w tym zlego ze chce sie wiecej zarobic pieniedzy? jesli ktos nie zabija, nie kradnie, a uczciwie na to pracuje to jego prawo.
Zapewne pojdzie potem do normalnej roboty jak wiekszosc pilkarzy, tak zarobic zeby nic nie robic to moga tylko Lewandowski, Błaszczykowski, Szczesny itd, reszta zwykle normalnie potem pracuje, co nie zmienia faktu ze lepiej miec wtedy wiecej kasy zaoszczedzone niz ciulac od wyplaty do wyplaty, to chyba normalne i ludzkie ze jak mozna to ludzie chca zapewnic dostatek i komfort swoim rodzinom. Zyć potem za 2 tys, owszem mozna, ale mozna 2 tys + oszczednosci zycia. I tak robia profesorowie na uczelniach wykaldajach na kilku z nich, jak mogli by na jednej, tak robia lekarze leczac w szpitalach i prywatnych gabinetach, nauczyciele uczac w szkolach i korepetycje dawajac, itp, itd, co w tym zlego ze chce sie wiecej zarobic pieniedzy? jesli ktos nie zabija, nie kradnie, a uczciwie na to pracuje to jego prawo.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
po przeczytaniu tego wywiadu z Ecikiem na prawdę ręce opadają jaka banda nieudaczników pracuje w tym klubie.
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
A ja uważam, że Janoszka chciał opuścić Cichą. Skoro zależało mu aby zostać w Chorzowie nie wystarczyło podejść do kogoś z zarządu z zapytaniem co z moim kontraktem?
Zaraz mnie zjedziecie, że to zarząd powinien uganiać się za piłkarzami - racja. Uważam jednak, że dla chłopaka, który spędził tu ponad 8 lat korona z głowy by mu nie spadła.
Zaraz mnie zjedziecie, że to zarząd powinien uganiać się za piłkarzami - racja. Uważam jednak, że dla chłopaka, który spędził tu ponad 8 lat korona z głowy by mu nie spadła.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jest już po fakcie i tyle bo teraz każdy może powiedzieć, ż ejednak by coś dostoł więcej lub, że som by obniżył, nie doszli do porozumienia i tyla. Akurat w samym tym, że za późno, przecież równie dobrze było wcześniej pisane, że z decyzją poczeko do po Świąt, a jednak podpisoł wcześniej.
Jest jak jest szkoda, powodzenia i tyle.
A patrzeć w kapsa komuś no sory, ale to nie zbyt przyjemne. Oczywiście ogólnie można powiedzieć, że piłkarze w Polsce są przepłacani, ale, że ktoś konkretnie wybroł tako, a nie inno propozycja to dość nie w porządku.
Może za pół roku się tam zbuduje trio Piech-Janoszka-Jankowski przecież pół roku temu się godało, że Jankowski w Polsce jest własnie najbliżej przejścia do Zagłębia.
Jest jak jest szkoda, powodzenia i tyle.
A patrzeć w kapsa komuś no sory, ale to nie zbyt przyjemne. Oczywiście ogólnie można powiedzieć, że piłkarze w Polsce są przepłacani, ale, że ktoś konkretnie wybroł tako, a nie inno propozycja to dość nie w porządku.
Może za pół roku się tam zbuduje trio Piech-Janoszka-Jankowski przecież pół roku temu się godało, że Jankowski w Polsce jest własnie najbliżej przejścia do Zagłębia.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Zarzad chcial pozbyc sie Janoszki bo ma za wysoki kontrakt a Janoszka tez pewnie byl juz zmeczony zaleglosciami i burdelem w klubie i szukal pretekstu do odejcia.Ale ja mu sie nie dziwie.Jakby mu wyrownali to co innego ale z czego.Pierw sie splaca zaleglosci a pozniej dzwoni z propozycja kontraktu a nie na odwrot bo wiadomo czym to pachnie.