SSA RUCH Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#151 Post autor: L_M » 7 sty 2005, o 16:20

Wyglada to calkiem niezle - m.in dyrektorem klubu zostal Krzysztof Zietek, nie mylic z tym Zietkiem o ktorym wspominala prasa (Gornik itd)

Gosciu ktory przeksztalcal w SSA Legie, ktory przez 7 lat byl tam szefem d/s marketingu, ktory zaaranzowal i przeprowadzal wejscie FSO do warszawki i ktory namowil szefa Daewoo do inwestycji w Legii. Oprocz tego wplywowa postac i ma znajomosci w swiecie sportu i biznesu. Rekomendowany m.in przez Mariusza Srutwe i Mariusza Klimka wiec wydaje sie ze idzie to w dobrym kierunku. Ogolnie duzo chyba pozytywnych zmian no i przede wszystkim cel jest jeden - profesjonalny klub i walka o ekstraklase. Obszerne materialy dzisiaj na stronie. Ja jestem naprawde opytmistycznie nastawiony. pozdRo

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#152 Post autor: vinc84 » 7 sty 2005, o 16:34

:wow:
GŮRNY ŚLŮNSK

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#153 Post autor: spyru » 7 sty 2005, o 17:10

Rzeczywiście brzmi zachęcająco. Szczególnie podoba mi sie zdanie
Ogolnie duzo chyba pozytywnych zmian no i przede wszystkim cel jest jeden - profesjonalny klub i walka o ekstraklase
:) :) :)
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

KK
Kontakt:

#154 Post autor: KK » 7 sty 2005, o 17:18

Yh momentami nie wierzylem ze jestem na Cichej. Kiedy byly kanapki na Cichej? Cos tam bylo za Rogali jeszcze hehe.

A tak jak wspomnial juz Lukas. Krzysztof Zietek zostal dyrektorem klubu, Stanisław Gawenda dyrektorem sportowym i rzecznikiem, Mirosław Mosór kierownikiem druzyny.

Ponadto zaprezentowano dwa nowe nabytki: Kaczorowskiego i Sibika. Wypowiadali sie rowniez: Klimek, Mleczko, Łasak, Śliwiński, Ćwik (prezes Rady Nadzorczej). Mowili o dobrej atmosferze i o tym, ze wierza w obecny sklad i ze wielkich nazwisk nie ma sie po co spodziewac na Cichej.

Pierwsze wrazenie? Nowe osoby z konkretnym podejsciem, ale zobaczymy i ocenimy ich z perspektywy czasu.

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#155 Post autor: Wilus » 7 sty 2005, o 17:41

Nie wiem co sadzic o tym wszystkim. Mimo, ze nie jestem uprzedzony do Gawedy i Mosora to jednak nie wiem, czy ludzi ktorzy sa lub byli zwiazani z Ruchem sa w stanie wyjsc poza jakis poziom. Osobiscie wolalbym, aby funkcje dyrektora sportowego sprawowal, ktosc, ktory nie ma ukladow na Slasku i patrzy na pewne rzeczy z innej perspektywy. Jakos boje sie, ze uklady te moga byc przeszkoda w podejmowaniu racjonalnych decyzji.

Wilus

MiG29

#156 Post autor: MiG29 » 7 sty 2005, o 19:37

Spoko - Gawenda jest po AWF i studiach menegerskich MBA (chyba tak to sie pisze) - wiec, jak na mój gust, to sie nadaje.
No i Rogala go nie trawił...

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#157 Post autor: amra » 7 sty 2005, o 23:27

Jedno jest najważniejsze odcieli my się od czerwonych pachołków i kretaczy Rogalika i Mlekołaka i Hremarnow.....
NOwi ludzie którzy wiedzą o co chodzi i bedą to robić obojętne czy z pasji czy za kasę ale bedą to robić dobrze - bez pierdolonych układów i układzików.

A my na CICHĄ!!!!!!! wg wszystkiego bydmy grać na wieczór!!!!
co za bajer!!!!!!!!!!!!
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#158 Post autor: Lutz » 7 sty 2005, o 23:49

I umie starego pesymisty powioło optymizmem. Może jednak dożyja jeszcze niebieskich w I lidze

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#159 Post autor: Simone » 7 sty 2005, o 23:55

mam nadzieje ze ludzie czytaja gazety , stronke Ruchu , forum , inne serwisy informacyjne i dowiedza sie z w Naszym KLUBIE dobrze sie dzieje ( nie chce zapeszac ale na to wyglada ... ) bo wiaze sie to ze wzrostem frekwencji na stadionie a wiadomo ze nic , moze poza wynikami , tak nie promuje klubu i pozwala mu wyjsc na prosta jak za***ista atmosferka na trybunach ... tak wiec juz trzeba dzialac , narazie propaganda werbalna , zeby na Belchatowie bylo nas w trzy dupy :twisted: a pozniej jak przyjda wyniki wszytko samo sie rozkreci ... 8)

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#160 Post autor: THOMY » 8 sty 2005, o 13:56

Lutz pisze:I umie starego pesymisty powioło optymizmem. Może jednak dożyja jeszcze niebieskich w I lidze
Lutz bele do maja :wink: zbiyrej chopcow iwalymy na Slonk, jo je dnak widza ze tyn luft mi sam nojlepi sluzy, chyba przeduza url. o pora dni :wink:
pozdRo :piwo:
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#161 Post autor: Lutz » 8 sty 2005, o 15:47

VFLTHOMYBOCHUM pisze: Lutz bele do maja :wink: zbiyrej chopcow iwalymy na Slonk, jo je dnak widza ze tyn luft mi sam nojlepi sluzy, chyba przeduza url. o pora dni :wink:
pozdRo :piwo:
Ha ha ha , a kogo mom zbiyrać :?: Sam som ino Turasy i Rusy :!: Je jeszcze jedyn kibic Ruchu , ale łon mo chybe ze 135 lot to chyba ślimok niy bydzie chcioł jechać. Ale jo na sosnofcu napewno byda.

SODA

#162 Post autor: SODA » 8 sty 2005, o 19:12

Wilus pisze:Nie wiem co sadzic o tym wszystkim. Mimo, ze nie jestem uprzedzony do Gawedy i Mosora to jednak nie wiem, czy ludzi ktorzy sa lub byli zwiazani z Ruchem sa w stanie wyjsc poza jakis poziom. Osobiscie wolalbym, aby funkcje dyrektora sportowego sprawowal, ktosc, ktory nie ma ukladow na Slasku i patrzy na pewne rzeczy z innej perspektywy. Jakos boje sie, ze uklady te moga byc przeszkoda w podejmowaniu racjonalnych decyzji.

Wilus
co do S.Gawendy tyz mom :roll: miyszane uczucia :cry:

Gość

#163 Post autor: Gość » 9 sty 2005, o 00:15

Ci co majom wplyw na swoje akcje, chcom na nich zarobic, wienc wybierajom do prowadzenia klubu takich ludzi kerzy zagwarantujom im zysk i pewny zwrot poniesionych nakladow, jak kerys z wos tego nie umie pojac to moze lepij zajmie sie robieniem na drutach bo fussbal to sport do chopow :!:

ksR
Kontakt:

#164 Post autor: ksR » 9 sty 2005, o 14:10

na stronie pisze, że Niebieskich ma na wiosne ubierać firma Colo
wklejam link, robią stroje min. dla Odry Opole i Cidrów
http://www.colo-sport.xt.pl/

Pavlique
Kontakt:

#165 Post autor: Pavlique » 9 sty 2005, o 23:15

Kumaci dejcie znać cosik wiyncyj na tymat Gawyndy bo cosik dużo jest półzdań i sugestii niy do końca do mie jasnych; idzie mi ło to co to było ze Skałkom?
Może być na PW
I'm a man who walks alone

ODPOWIEDZ