Do trzech razy sztuka, Starzyński trzy razy strzelał dobrze i w końcu ten trzeci wszedł
Stawarczyk też za trzecim razem w końcu zamknął na długim słupku tak, że skierowoł bala do bramy,
supeR
Ostatnio zmieniony 7 gru 2013, o 23:38 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
Kajzer Kocian z Niebieską świtą rządzi na Górnym Śląsku Tak 3mać!
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
Ma ktoś skrót albo video z bramek? Bo odtwarzacz na ekstraklasa.tv mi nie działa
Some people believe football is a matter of life and death. I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.
Niektórzy uważają, że piłka nożna jest kwestią życia i śmierci. Jestem rozczarowany takim podejściem. Zapewniam, że jest czymś znacznie, znacznie ważniejszym.
nie wiem czy wiecei ale jutro na Jarmarku boznonarodzeniowym o 15 na jagiellońskiej w Chorzowie maja byc pilkarze Ruchu musimy sie tam stawic w duuuzej liczbie i im podziekowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan Kocian (trener Ruchu):
- Nie mam słów. Jestem prze szczęśliwy, że wyciągnęliśmy mecz z 0:1. Pokonaliśmy Górnika, który jest drugi w tabeli. Kiedy Stawarczyk strzelił na 2:1, wiedziałem, że już nie przegramy. Kiedy kontuzji doznał Malinowski, musieliśmy dać młodego Helika. Mój zespół pokazał wielką siłę. Pragnę im za to bardzo podziękować, że ukazali to w drugiej połowie.
Dziś ujawnił się nasz indywidualista – Filip , to dzięki niemu 100 deRby dla Ruchu. Takie uderzenie z takiej odległości i że to wpadło , fantastycznie. Minuty uciekały ,a ja liczyłem na jakieś przebudzenie, właśnie na taki gol, na wyrównanie, który nam doda skrzydeł. No i ujawnił się Figo. Kapitalny gol , kapitalny mecz ogólnie tego zawodnika. Stawarczykowi wybaczam wszystko , po jego golu wygrywamy ze ścierwami.
Dzięki Niebiescy !
Na kolana szczewa.