Skąd wiesz, że przeciętny? W ilu meczach go widziałeś?mpapmp pisze:Dejcie się spokój z taką akcją. A jo chca by mój bratek groł w Ruchu, bo kocho go całym sercem i co, zasługuje na kontrakt?
Fajnie, że panu Joslowi się w Chorzowie spodobało, ale piłkarz przeciętny. Nie zachwycił niczym. Potrzebujemy wzmocnień a nie maskotek.
Chcemy Tomasa Josla w Ruchu
-
- Kontakt:
Re: Chcemy Tomasa Josla w Ruchu
-
- Kontakt:
moze nie chodzi o forme Josla ale nie momy wplywu niestety albo i stety na transfery
-
- Kontakt:
Niepoważna inicjatywa.
Tyle mam do powiedzenia
Tyle mam do powiedzenia

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A jo chca Super Irka i Grzesia Bonka !!
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
-
- Kontakt:
to nie jest kwestia jo chca... czy jo nie chca
bo kibice mają prawo do wyrażenia swojego zdania ale pokażmy że nasze propozycje są normalne i mogą pomóc drużynie ... Josl mógłby wnieść do szatni Ruchu coś takiego jak wnosił Grzybek lub Abbott wiem, że zaraz będą "hejty" na ten temat ale trudno.. ale zastanówmy się co sportowo wnosił do Ruchu ..
w zasadzie nic takiego. Nie wiem jak jest teraz bo gdyby prezentował jakiś niezły poziom + tą swoją " Miłość do Ruchu" mógłby naprawdę zmienić nasz zespół.. Jeśli dostałby się na nowo do naszego ukochanego klubu to miałby dodatkową motywację na treningach czy w meczu nie wiem czy dobrze go pamiętam ale dobrze wyglądał pod względem szybkościowym i technicznym a to mogłoby pomóc nam w wyprowadzaniu kontrataków tylko że teraz gdzie go usadowić mamy od jakiegoś czasu kłopot bogactwa w obronie i oby tak było dalej
ale z drugiej strony jeśli pojawią się kontuzje może się ktoś taki jak Tomas przydać. Także jeśli zarząd czyta forum może by zastanowił się nad Joslem z drugiej strony czy zgodziłby się grać za 15 tyś zł?
bo kibice mają prawo do wyrażenia swojego zdania ale pokażmy że nasze propozycje są normalne i mogą pomóc drużynie ... Josl mógłby wnieść do szatni Ruchu coś takiego jak wnosił Grzybek lub Abbott wiem, że zaraz będą "hejty" na ten temat ale trudno.. ale zastanówmy się co sportowo wnosił do Ruchu ..

- mpapmp
- Kontakt:
Mr. Fantastic pisze:Skąd wiesz, że przeciętny? W ilu meczach go widziałeś?mpapmp pisze:Dejcie się spokój z taką akcją. A jo chca by mój bratek groł w Ruchu, bo kocho go całym sercem i co, zasługuje na kontrakt?
Fajnie, że panu Joslowi się w Chorzowie spodobało, ale piłkarz przeciętny. Nie zachwycił niczym. Potrzebujemy wzmocnień a nie maskotek.
W wystarczająco dużo. Na żywo we dwóch, jeden w tv. Do tego gry sparingowe i rozgrzewki - wystarczy.

- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czy wam na serio wystarczy napisac na necie je*** legie i zdjecia w koszulce Ruchu se zrobic zeby grac w Ruchu? Toz to jest bardziej niepowazne niz amatorskie kluby z San Marino. Zeby nie bylo nic do Josla nie mam, szacunek za to ze tak lubi nasz klub, moze nawet jest jego kibicem, ale to nie znaczy ze trzeba brac takich pilkarzy. Tez go widzialem pare razy w meczu i szału nie było. Tu chcecie namiastke profesjonalizmu w klubie, narzekacie na co sie tylko da, na branie pilkarzy na podstawie youtube, a tu chcecie brac kolesia tylko ze wzgledu tego co napisal na FB, wczesniej nikt nie chcial go z was w Ruchu, jak odchodzil nikt nie plakal za nim. Daje sie reke uciac ze 99% chcacych go w Ruchu nigdy nie widzialo jak gral, chyba ze ogladacie slowacka lige i faktycznie nasi sie pomylili ze go odeslali, to zwracam honor. A co jak nagle 30 pilkarzy z a klasy zacznie pisac na fejsie je*** zaboli i zdjecia w koszulce Ruchu beda robic, tez ich do klubu bedziecie chcieli?
-
- Kontakt:
Jak już do czeską ligę, Josl gra w Czechach.
-
- Kontakt:
I wszystko na temat.Raul22 pisze:czy wam na serio wystarczy napisac na necie je*** legie i zdjecia w koszulce Ruchu se zrobic zeby grac w Ruchu? Toz to jest bardziej niepowazne niz amatorskie kluby z San Marino. Zeby nie bylo nic do Josla nie mam, szacunek za to ze tak lubi nasz klub, moze nawet jest jego kibicem, ale to nie znaczy ze trzeba brac takich pilkarzy. Tez go widzialem pare razy w meczu i szału nie było. Tu chcecie namiastke profesjonalizmu w klubie, narzekacie na co sie tylko da, na branie pilkarzy na podstawie youtube, a tu chcecie brac kolesia tylko ze wzgledu tego co napisal na FB, wczesniej nikt nie chcial go z was w Ruchu, jak odchodzil nikt nie plakal za nim. Daje sie reke uciac ze 99% chcacych go w Ruchu nigdy nie widzialo jak gral, chyba ze ogladacie slowacka lige i faktycznie nasi sie pomylili ze go odeslali, to zwracam honor. A co jak nagle 30 pilkarzy z a klasy zacznie pisac na fejsie je*** zaboli i zdjecia w koszulce Ruchu beda robic, tez ich do klubu bedziecie chcieli?
Tomas jest sympatycznym gościem, z tego co widać po jego Facebooku podłapał sympatie do Ruchu, ale to wcale nie musi [nie może ? ] być jedyne kryterium do gry w Ruchu, bo gdyby tak było to by zabrakło miejsca w kadrze na kibiców którzy chcieliby grać w drużynie.

-
- Kontakt:
Z całym szacunkiem dla piłkarza, ale ja osobiście mam dość robienia z klubu przystani dla kończących karierę i podkreślających jaki to sentyment czują do niebieskich barw. Nam nie potrzeba uśmiechów rzucanych w stronę kibiców (chyba, że po zwycięskiej walce) ale nam niezbędna werwa i zapał na boisku. Przyjęliśmy wiekowych i co z tego? Świeżość i jeszcze raz świeżość, więc jak dla mnie pomysł poroniony.
- mamoń
- Kontakt:
Taki myślyni to może stosować LKS z A-klasy, a nie Ruch Chorzów. Nie wspomna, że czasem piłkarz z Moraw może być "tańszy" od gwiazduni z centralnej Polski.wiesiek1 pisze:Strategia naszego straznika jest taka zeby bylo tanio a reszta to tylko dorabianie ideologii.
- vitorek1920
- Kontakt:

Pilkarz i kibic Niebieskich z Czech, a dokladnie Moraw ma byc na Derbach Slaska

GOOD NIGHT LEFT SIDE
-
- Kontakt:
Może by wypAdało go pozdrowić?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-