[18 kolejka] Ruch Chorzów - Cracovia 1.12.13; 15:30
-
- Kontakt:
Re: [18 kolejka] Ruch Chorzów - Cracovia 1.12.13; 15:30
Elegancko ! 6 miejsce z tym skladem ( nie przepłaconym ) ambitnym i agresywnym nastawieniem, o to chodzi Trenerze Kocian ! Widac tu slowacka mysl szkoleniowa polaczona z niemiecka baza treningowa, a to dziala i sie podoba
zarząd powinien przedluzyc kontrakty z mlodymi tj : Dziwniel Figo Helik Babiarz Kwiatkowski Konczkowski Wlodyka bo na dzien dzisiejszy to nasz najwiekszy kapitał, a ktos taki jak trener Kocian umie to wszystko poskladac ! PYRSK CHOPY

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czy jo wiym czy Zieńczuk wczorej tak słabo groł? Co prowda on już za wiela niy loto ale naliczyłech w piyrszyj połowie pare bardzo dobrych jego zagrań.miechowiner13 pisze:Helik i Zieńczuk wczorej słabo, Smektała też - fajnie lotoł, ale dogrania fatalne.
Reszta miała lepsze i gorsze momenty.
Na szczęście tych lepszych było zdecydowanie więcej, co dało trzy punkty
- JDM
- Kontakt:
idzie kajs oboczyć wczorajszo liga+ ?
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://turbobit.net/lkcpf4tueh8a.html Liga + Extra z wczorej.JDM pisze:idzie kajs oboczyć wczorajszo liga+ ?
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
od takiego piłkarza jak Zieniu powinniśmy oczekiwać więcejmoRi95 pisze:Czy jo wiym czy Zieńczuk wczorej tak słabo groł? Co prowda on już za wiela niy loto ale naliczyłech w piyrszyj połowie pare bardzo dobrych jego zagrań.miechowiner13 pisze:Helik i Zieńczuk wczorej słabo, Smektała też - fajnie lotoł, ale dogrania fatalne.
Reszta miała lepsze i gorsze momenty.
Na szczęście tych lepszych było zdecydowanie więcej, co dało trzy punkty
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
- Michalik85
- Kontakt:
A jak do mie to mom ino jakieś ALE do Smektały i Helika. Helik fajne wejscie w pole karne Craxy zrobił i to wszystko. Tak to my stracili I zawodnika i brama po jego faulu. A Smektała to kupa niedokładnych dośrodkowań... najważniejsze że mój ulubieniec mianowicie D. Dziwniel brama strzelił
za to co ten synek gro to fest mu sie należało
ogólnie ciekawy mecz ale chyba ze 3 stany przedzawałowe żech mioł
oby tak dalej

oby tak dalej

-
- Kontakt:
Jeżeli chcą się gdziekolwiek wybić to muszą być waleczni i agresywni (za długo nieprzepłaceni nie pograją tu, przede wszystkim Dziwniel no i Figo pryśnie bo za 8 tys. wysilał się nie będzie), z dalszą czwórką się zgadzam, bo gdzie indziej ciężko byłoby im wskoczyć do pierwszej 11. No ale już 16- letni napastnik z ,,ogromnym "dorobkiem zjeżdża na testy do RuchuBoRo pisze:Elegancko ! 6 miejsce z tym skladem ( nie przepłaconym ) ambitnym i agresywnym nastawieniem, o to chodzi Trenerze Kocian ! Widac tu slowacka mysl szkoleniowa polaczona z niemiecka baza treningowa, a to dziala i sie podobazarząd powinien przedluzyc kontrakty z mlodymi tj : Dziwniel Figo Helik Babiarz Kwiatkowski Konczkowski Wlodyka bo na dzien dzisiejszy to nasz najwiekszy kapitał, a ktos taki jak trener Kocian umie to wszystko poskladac ! PYRSK CHOPY