Stawarczyk....

Oglądałem dziś zdjęcia po meczowe i też przykuło to moją uwage. Sie tak zastanawiam "z czego on sie tak cieszy?".mulan pisze:A mnie wk***ia po raz setny Janoszka. Czy przegrywamy 2, czy 6 bramkami ten synek wiecznie wygląda na zadowolonego. Reszta chłopaków głowy w dół i widać że leży im porażka na ambicji a ten wiecznie uśmiechnięty.
Przestraszył się, że może znowu nie trafić jak przy tej sytuacji na 1-319aRtuR20 pisze:cytat Kociana z konferencji: Grzegorz Kuświk zszedł tak wcześnie z boiska, ponieważ zgłosił uraz.OSH pisze:Janek King pokrzyzowol Boskie plany bo Kuswicki mol szczelic 3 brama, Sebaro miol lotac po nagu na rynku....... ale ze szpilu jestech zadowolony, bydzie jeszcze lepij
weź Ty sie juz ku*** opanuj, na 19 zajt tego tymatu jakby wy***ac wszyskie posty to by zostały chyba 3 zajty z samymi Twoimi postami, kere wnoszom do tego tymatu tyla co Olsztyn do Ślonska...NiebieskiChorzów pisze:Po tym meczu na + Kuswik Figo Buchalik Smektala w Gdańsku spróbowałbym zamiast ecika dac Kwiatka na skrzydło. Tymek ładnie w miarę z Babiarzem mogli by ciągnąć w środku pola w obronie Helik za stawara Konczkowski za skutera i myślę że by wyszło napastnik jest chyba... Kuswik zaczyna strzelać regularnie Figo walczy o piłkę Smektala ma taki gaz na 10 metrach że aż strach Malina walczy ale pod koniec miał dość pamietjamy że jest Sadlok może on za Stawara gorszy nie będziewięc tyle chyba z taką grą to pierwsza8 jest nasza spokojnie
)
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
papar1 pisze:Dla osób które krytykują grę Ruchu w dniu wczorajszym :
Wiem, że wy się znacie BAAARDZO DOBRZE na piłce ale Pan Węgrzyn twierdzi, ze gramy bardzo fajnie i jak też tak twierdze i wchodzę na forum i myślę o będą fajnie pisali bo była walka, był STYL była POWTARZALNOŚĆ w grze, a to jest bardzo ważne. Posłuchajcie sobie co o naszej grze mówił Kazimierz Węgrzyn : http://www.niebiescy.tv/film/pokaz/110/ ... ot_9112013
Harpo pisze:...jeszcze jedno: ponad 1200 Naszych w pyrlandii - szacun!PRzynajmniej w tym ich pokonaliśmy, bo dziewczyn było u nas chyba 800
Użytkownicy przeglądający to forum: 19gorek20, Bing [Bot], klimz(R)owiec, Lothar Ślązok, mody Ruch i 76 gości