[5 kolejka] Górnik Zabrze - Ruch Chorzów, 23.08.13; 20:30
-
- Kontakt:
Re: [5 kolejka] Górnik Zabrze - Ruch Chorzów, 23.08.13; 20:3
Stawara nie ma przez 2 tydnie to nie widza naszego srodka obrony w tym szpilu
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bardzo ciężki szpil, chyba jeszcze trudniejszy niż z ległą. Ze składu wypada Stawarczyk, a Gieraga trenuje indywidualnie . Kto zagra obok Skutera na środku obrony to chyba największy problem Zielińskiego przed tym najważniejszym szpilem w tej rundzie. Wspomniany Gieraga chyba może zagrać na środku, ktoś pisoł Mrowiec? Nie postawił bym na niego bo w ogóle nie jest zgrany z drużyną i nie wiem jak on gro... Widziałem go tylko w sparingu z Wisłą. Malina też może zagrać na stoperze, ale on dużo daje w pomocy. Najbardziej widzioł bym Gierage a na prawej stronie Babiarza.
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To jest normalnie paranoja i hipokryzja do potęgi. Miesiąc temu najwiekszym złym tej drużyny i patałachem który ma wy***rdalać z Ruchu był Stawarski. Teraz po kilku tygodniach to mąż opatrznościowy, bez którego czeka nas na żabolach manto. Zresztą z Maliną wcześniej było podobnie.
-
- Kontakt:
wojt, zrobiłeś się bardzo radykalny ostatnio, albo to tylko moje wrażenie ;D
do rzeczy: różnica polega na tym, że parę miesięcy temu była kapa na całej linii, natomiast od paru meczy coś jakby powoli zaczynało trybić. Stawarczyk w wywiadzie niedawnym stwierdził, że po prostu zaczyna lepiej się rozumieć z kolegami i przekłada się to na grę. W takiej sytuacji wymuszona zmiana w wątłej konstrukcji jaką jest nasza drużyna jest informacją złą.
Natomiast ogólnie Twoje spostrzeżenia na temat specyfiki tego forum jak najbardziej trafione, zdziwiłem się po prostu, że po tylu latach aż tak Cię to oburzyło.
do rzeczy: różnica polega na tym, że parę miesięcy temu była kapa na całej linii, natomiast od paru meczy coś jakby powoli zaczynało trybić. Stawarczyk w wywiadzie niedawnym stwierdził, że po prostu zaczyna lepiej się rozumieć z kolegami i przekłada się to na grę. W takiej sytuacji wymuszona zmiana w wątłej konstrukcji jaką jest nasza drużyna jest informacją złą.
Natomiast ogólnie Twoje spostrzeżenia na temat specyfiki tego forum jak najbardziej trafione, zdziwiłem się po prostu, że po tylu latach aż tak Cię to oburzyło.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
nie babi juz za duzo gro na tej obronie przez to potem nie ma w pomocy chlopa ktory loto... Malina tez nie moze.. pamietom jak dzisiej jego gra na stoperze w gansku nie musze chyba pisac kto puscil chlopa przy ostatnich 2 bramach do lechii.. Brodzinski on mi nie pasuje wgl do obroni bardziej jako defensywny pomocnik poniewaz ma taki nawyk wyprowadzania akcji.. a szybkosci nie mo i potem nie mo kto wracac ;x najlepsze rozwiazanie to gra na 3 obroncow? moze byc karkolomne ale wtedy mozna zagrac 3;6;1? jakby to rozpalonowac pozadnie to moze by coś z tego wyszlo 

-
- Kontakt:
Nojbardzi martwi nasza lewo strona . Na bardzo szybkich murzina i olkowskigo momy niezbyt zwrotnego Dziwniela abo słabego Konczkowskiego . Musi tam Malina albo Surma wspomagać go . Do tego brak ataku bo to co robi Sultes to woło o pomsta do nieba . Mimo wszystko liczą sie ino 3 punkty . Niych sie to do serca chopcy weznom .
-
- Kontakt:
Remis w ciemno, chociaż w typerze "2".
No chyba, że Surma albo Malinowski znów odpalą petarde bo na tzw. "napastników" to chyba nie mamy co liczyć. Chociaż ostatnio napisałem o Kuświkaldo i Sultesinho to ten pierwszy się obudził. Może czas na drugiego?
O obronie i "elektrycznym" Kamińskim nawet nie piszę lepiej. Zobaczymy.
No chyba, że Surma albo Malinowski znów odpalą petarde bo na tzw. "napastników" to chyba nie mamy co liczyć. Chociaż ostatnio napisałem o Kuświkaldo i Sultesinho to ten pierwszy się obudził. Może czas na drugiego?
O obronie i "elektrycznym" Kamińskim nawet nie piszę lepiej. Zobaczymy.

- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Radykalny? Chyba raczej Ci którzy po słabym sezonie Stawarskiego, nie pisali że ma odpocząć, siąść na ławie, tylko RADYKALNIE- wy***rdalać!! Stawarczyk to patałach, dywersant, dziad, kto z nim podpisał umowę itp. Malina-sytuacja analogiczna. Różnicę w grze Stawara widzę gołym okiem, chodzi mi właśnie o zwrócenie uwagi na radykalizm użytkowników forum.scaneRboy pisze:wojt, zrobiłeś się bardzo radykalny ostatnio, albo to tylko moje wrażenie ;D
Czy przypominanie tych obelg i porównywanie do dzisiejszych postów jest radykalne, czy to ja nie rozumiem słowa radykalny?

-
- Kontakt:
chodziło mi dokładnie o to:
a kozioł ofiarny to norma. Co tam "Stawarski"...? A Skuter do czasu akcji z transparentem? Już o Anginie nie wspomnę.
jak na Ciebie, to grubo pojechałeś ;Dwojt pisze:To jest normalnie paranoja i hipokryzja do potęgi(...)
a kozioł ofiarny to norma. Co tam "Stawarski"...? A Skuter do czasu akcji z transparentem? Już o Anginie nie wspomnę.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
Z Sultesem na PP może trochę przesadziłem, ale go nie można dawać na szpic bo po prostu nie umie strzelić Tora. Kamiński to inna para kaloszy. To dobry bramkarz, ale nie ma pewnego chwytu (Z Arką mógł starać się złapać w polu karnym, a nie rzucać się na napadziora). Jeśli Kamyk ma bronić, to obrona powinna starać się być blisko jego, na wypadek jakby wypuścił piłkę. Tak było z Craksą, kiedy wypuścił piłkę i żaden obrońca nie był koło niego aby wybić. Starzyński gra słabo, ale bramki z Lechią i Legią padały po jego podaniach (Chodź w Legii to było bardziej popchnięcie piłki). No i Jankowski, lecz tutaj da się go łatwo usprawiedliwić. Był zajęty transferem, przez co mało trenował, a na niektóre mecze był brany ,,w ostatniej chwili".
-
- Kontakt:
Czy jo wiem czy Konczkowski jest taki słaby... w zeszlym sezonie nie dol pograc Pawłowskiemu z Zaglebia (jakby na to nie patrzec reprezentantowi) moze słaby jest z przodu ale tu chodzi o to zeby przede wszystkim nie dac murzynowi pograckoller pisze:Nojbardzi martwi nasza lewo strona . Na bardzo szybkich murzina i olkowskigo momy niezbyt zwrotnego Dziwniela abo słabego Konczkowskiego . Musi tam Malina albo Surma wspomagać go . Do tego brak ataku bo to co robi Sultes to woło o pomsta do nieba . Mimo wszystko liczą sie ino 3 punkty . Niych sie to do serca chopcy weznom .

"Ta drużyna ma wartość, która nie jest liczona w milionach euro. " Jan Kocian
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Konczowski niech się pogro w rezerwach zero szybkości wogole mi się tym synek nie podobo tak zatrzymol pawlowskiego a ile bledow popelnil dlatego tyz nasza obrona byla kozdy widziol co do obrony na środek moze Mrowiec za Stawara? Myślą ze wygromy 3-1 i bydymy mieli okim pisać 
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
są tacy co grają lepiej a potem gorzej i znowu lepiej a są i tacy którzy grają coraz gorzej i licznie że za sezon czy dwa cos u nich zatrybi to wróżenie z fusów , generalnie co do Stawarczyka teraz gra lepiej jednak między innymi po jego beznadziejnej grze w zeszłym sezonie spadliśmy sportowo z ligi i jak by nie Królik to teraz Stawar by grał dobrze albo i nie z Dolcanem Ząbki.
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dzięki Stawarowi spadliśmy z ligi sportowo, zgoda, idąc takim tokiem myślenia można też zaryzykować stwierdzenie że dzieki niemu w czerwcu 2012 cieszyliśmy się z vicemajstraOzor pisze:są tacy co grają lepiej a potem gorzej i znowu lepiej a są i tacy którzy grają coraz gorzej i licznie że za sezon czy dwa cos u nich zatrybi to wróżenie z fusów , generalnie co do Stawarczyka teraz gra lepiej jednak między innymi po jego beznadziejnej grze w zeszłym sezonie spadliśmy sportowo z ligi i jak by nie Królik to teraz Stawar by grał dobrze albo i nie z Dolcanem Ząbki.

- Roch1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja myślę, że między innymi też przez Stawarczyka, cieszyliśmy się tylko z wicemistrzostwa.