Puchar Polski 2013/2014
- radzion
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2013/2014
sultes starzynski to kur... piechty powinni zadupiac do dom, kaminski zas farfocel, niestety mody i nierowny, i tak bedzie ,jeden mecz dobry a drugi nom zdupi,
co do pierwszej dwojki, ile kur.,.,.,. mozna ich ogladac, ile ich ku... zielinski bydzie wpuszczac, na chwila obecno to oboje nie maja formy nawet na rezerwy
co do pierwszej dwojki, ile kur.,.,.,. mozna ich ogladac, ile ich ku... zielinski bydzie wpuszczac, na chwila obecno to oboje nie maja formy nawet na rezerwy
-
Wygramy jak wyje***my Sultesa.
-
- Kontakt:
Powinni oddać ten mecz w 90- minutach, a nie cyrkowac. Nasza gra jak i kondycja to takie flaki w oleju. Taktyka w lesie. Generalnie
jesteśmy przeciętnym...I-ligowcem nie pasującym do EX.
p.s.O deRbach - z tą formą i taktyką każdy inny wynik niż WPIER...będzie naszym sukcesem
jesteśmy przeciętnym...I-ligowcem nie pasującym do EX.
p.s.O deRbach - z tą formą i taktyką każdy inny wynik niż WPIER...będzie naszym sukcesem

Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
-
- Kontakt:
Co do meczu - BRAK SŁÓW, WSTYD i HAŃBA. Wygrana z Legią to był jakiś cud, bo skoro dostajemy baty od takiej Arki, to strach pomyśleć jak z taką grą wypadną znowu derby.
treść dotycząca kibiców usunięta - poczekajcie aż chopcy przyjadą - bo najpierw po negatywnych wiadomosciach o pseudokibicach, ledwie po kilku godzinach, dochodzą inne wiadomosci - pisac o czyms co wydarzylo sie kilkaset km nie wypada pisac osobom, które nie były w Gdyni, a juz na pewno nie powinny wyciagac wniosków i wydawać wyroków
// 19aRtuR20
A TO JEST TEMAT W DZIALE SPORTOWYM....
treść dotycząca kibiców usunięta - poczekajcie aż chopcy przyjadą - bo najpierw po negatywnych wiadomosciach o pseudokibicach, ledwie po kilku godzinach, dochodzą inne wiadomosci - pisac o czyms co wydarzylo sie kilkaset km nie wypada pisac osobom, które nie były w Gdyni, a juz na pewno nie powinny wyciagac wniosków i wydawać wyroków
// 19aRtuR20
A TO JEST TEMAT W DZIALE SPORTOWYM....
-
- Kontakt:
tak wszyscy dupicie ze nic nie graja ze spadnymy a zoboczymy jak za tydzien deRby wygraja to kazdy bydzie godol ze zielinski mistrz itp. spokojnie to jest ino puchar Polski i tak go legia by wygrala jak zawsze przekupione rozrywki
DERBY NASZE tyla w temacie

- bravoruch
- Kontakt:
moje zdanie jest jedne NIECH WYPIERDO** WREŚCIE ZIELINSKIEGO TYLKO ROZPIE**** TO CO FORNALIK ZBUDOWOŁ

- vitorek1920
- Kontakt:
A co do meczu.
Kolejna kompromitacja obecnego trenera..., ale z drugiej strony przy takim trenerze, to lepiej odpasc z Pucharow i skupic wszystkie sily na lidze.
Kolejna kompromitacja obecnego trenera..., ale z drugiej strony przy takim trenerze, to lepiej odpasc z Pucharow i skupic wszystkie sily na lidze.
GOOD NIGHT LEFT SIDE
- niebieski19962
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Starzynski- niech se parę szpili odpocznie bo co 2 bala zdupiol
Janoszka - nie idzie mu ten sezon, większość piłek marnowal
Brodzinski- przecietnie.. Ktoś wyżej pisał że zdupiol 3 bramą bo źle wybił, ale to nie on tylko surma
Surma-najlepszy zawodnik, świetne bale
Jankowski- jak oni mu podpisali kontrakt na 50tys, ją bym mu 15 nie dał.. A później długi mamy..
Babiarz- widać że chopok chce i dupny + za walkę i zaangarzowanie
Sultes- porażka kompletna- 2 stuprocentowki, nie mamy napadziora
Stawar- dobry mecz, mało błędów i kilka celnych długich piłek..
Taka moja opinia na szybko, szkoda ale trza wiezyc, a może nawet lepiej bo na lidze się skupimy
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Janoszka - nie idzie mu ten sezon, większość piłek marnowal
Brodzinski- przecietnie.. Ktoś wyżej pisał że zdupiol 3 bramą bo źle wybił, ale to nie on tylko surma
Surma-najlepszy zawodnik, świetne bale
Jankowski- jak oni mu podpisali kontrakt na 50tys, ją bym mu 15 nie dał.. A później długi mamy..
Babiarz- widać że chopok chce i dupny + za walkę i zaangarzowanie
Sultes- porażka kompletna- 2 stuprocentowki, nie mamy napadziora
Stawar- dobry mecz, mało błędów i kilka celnych długich piłek..
Taka moja opinia na szybko, szkoda ale trza wiezyc, a może nawet lepiej bo na lidze się skupimy
Pierwszy mecz: Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok 4:0 10.05.2008
https://www.youtube.com/watch?v=bTE1ru0GVD4 -->
https://www.youtube.com/watch?v=bTE1ru0GVD4 -->

-
- Kontakt:
z taka obrona jak pod koniec nie bylo szans wygrać... Kamiński po raz kolejny daje do myslenia... takie piłki powinien w bok wybijac...
mecz fatalny... Sultes... ten, kto go wcisnął Wojciechowskiemu zrobił chyba interes zycia...
Starzyński - on był dzis wg mnie niemozliwy...
Kowalski... dla mnie to jest drugi Smektała... wątpia zeby coś zdziałoł...
tak jak ktoś (sorry, nie pamietom, a niy byda szukac) napisol, zeby my nie zatesknili za Stawarczykiem... oby szybko wrocił
jedyny plus to problem z glowy z dodatkowymi meczami... wiem, ze to brzmi skandalicznie, ale majac taki sklad jaki momy, moze lepi juz nie zawrocac sie glowy meczami pucharowymi...
ps. Surma... jak on bydzie grac tak jak gro jeszcze trocha, to on w Polski lidze dociagnie do 500 szpilów
mecz fatalny... Sultes... ten, kto go wcisnął Wojciechowskiemu zrobił chyba interes zycia...
Starzyński - on był dzis wg mnie niemozliwy...
Kowalski... dla mnie to jest drugi Smektała... wątpia zeby coś zdziałoł...
tak jak ktoś (sorry, nie pamietom, a niy byda szukac) napisol, zeby my nie zatesknili za Stawarczykiem... oby szybko wrocił
jedyny plus to problem z glowy z dodatkowymi meczami... wiem, ze to brzmi skandalicznie, ale majac taki sklad jaki momy, moze lepi juz nie zawrocac sie glowy meczami pucharowymi...
ps. Surma... jak on bydzie grac tak jak gro jeszcze trocha, to on w Polski lidze dociagnie do 500 szpilów
- janusz
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wygromy jak Jankowski wyladuje w rezerwachMateroni15 pisze:Wygramy jak wyje***my Sultesa.
-
- Kontakt:
Zasada oceny jest dla mnie jedna. Jeśli grają dobrze to ich chwalimy, jeśli grają źle to ich krytykujemy. Być kibicem to, jak dla mnie, nie znaczy być ślepym. Jestem kibicem, chodzę na mecze od prawie 40 lat niezależnie od tego czy grają dobrze czy grają źle.
Dla mnie jedno w tym meczu z Arką było dziwne. Drużyna była jakby poskładana z zawodników różnych zespołów, zupełnie inaczej przygotowanych do sezonu. Dobrze przygotowani, dobrze grający to np. Stawarczyk, Babiarz, Dziwniel. Na przeciwnym biegunie Starzyński, Sultes, Tymiński, Ecik. Do tego zawodnicy, co do których nie miałem punktu odniesienia i jasnego zdania na temat ich gry (Brodziński, Kowalski, Włodyka). Olać Puchar w tym roku, oby w lidze udało nam się utrzymać. W piątek zobaczymy jak trener wywiązał się ze swojego zadania - miał do swojej dyspozycji kolejny okres przygotowawczy.
Mam jeszcze jedno przemyślenie, dotyczy Brodzińskiego. Im grał dalej od naszej bramki tym było lepiej. Pierwsza stracona bramka jego, przy drugiej to on chyba tak niecelnie wybijał piłkę z naszego pola karnego, że Arka na 30-35 metrze przechwyciła piłkę i zaraz brama. Wcześniej dał się Jamrozowi przepychać i ogrywać. Może lepsza dla niego pozycja to defensywny pomocnik. Facet waleczny, pomijając bramkę dobrze wyglądał w grze do przodu, fajnie inicjował akcje. Kłopot pewnie z tym, że nie bardzo mamy wybór co do stoperów na tą chwilę...
Dla mnie jedno w tym meczu z Arką było dziwne. Drużyna była jakby poskładana z zawodników różnych zespołów, zupełnie inaczej przygotowanych do sezonu. Dobrze przygotowani, dobrze grający to np. Stawarczyk, Babiarz, Dziwniel. Na przeciwnym biegunie Starzyński, Sultes, Tymiński, Ecik. Do tego zawodnicy, co do których nie miałem punktu odniesienia i jasnego zdania na temat ich gry (Brodziński, Kowalski, Włodyka). Olać Puchar w tym roku, oby w lidze udało nam się utrzymać. W piątek zobaczymy jak trener wywiązał się ze swojego zadania - miał do swojej dyspozycji kolejny okres przygotowawczy.
Mam jeszcze jedno przemyślenie, dotyczy Brodzińskiego. Im grał dalej od naszej bramki tym było lepiej. Pierwsza stracona bramka jego, przy drugiej to on chyba tak niecelnie wybijał piłkę z naszego pola karnego, że Arka na 30-35 metrze przechwyciła piłkę i zaraz brama. Wcześniej dał się Jamrozowi przepychać i ogrywać. Może lepsza dla niego pozycja to defensywny pomocnik. Facet waleczny, pomijając bramkę dobrze wyglądał w grze do przodu, fajnie inicjował akcje. Kłopot pewnie z tym, że nie bardzo mamy wybór co do stoperów na tą chwilę...
-
- Kontakt:
P.S. Druga stracona brama z trzecią mi się poj...ała
-
Paradoxides, parę osób co grało było z rezerw i było to widać. Napastnik potrzebny od zaraz.
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co to znaczy, olać puchar w tym roku? Tak mogłeś napisać przed meczem, ale 2 godziny po to już raczej po ptokach i trzeba by użyć czasu przeszłego. Co do meczu, bardzo słabo się to oglądało, setki niecelnych najprostszych podań na kilka metrów. Jakieś takie niechlujstwo piłkarskie, doprowadzające widza do szału. O pewnych piłkarzach można pisać tylko krótko i tylko źle, występ Janoszki, Figo czy Kowalskiego mającego na 10 podań 8 niecelnych lub zupełnie nie w tempo, szkoda komentować. Mimo że oficjalnie nie wiemy co stało się przed meczem smród znowu jest, ale widać trzeba było się pokazać po wczorajszych Łomiankach. To już są akcje nie na moje pojęcie kibicowania i nie na mój świat.Paradoxides pisze:Zasada oceny jest dla mnie jedna. Jeśli grają dobrze to ich chwalimy, jeśli grają źle to ich krytykujemy. Być kibicem to, jak dla mnie, nie znaczy być ślepym. Jestem kibicem, chodzę na mecze od prawie 40 lat niezależnie od tego czy grają dobrze czy grają źle.
-
- Kontakt:
Jeśli mam oceniać sportowo - odnośnie mojej wcześniejszej wypowiedzi - to najlepszy na boisku Babiarz. Kowalski miał dobre momenty (odegranie zewnętrzną częścią stopy majstersztyk). Janoszka słabiutko, aż przykro się patrzy co z tym chłopem się porobiło przez te lata, gdzie ten Ecik który dostał nagrodę za najlepszego zawodnika rundy
Totalnie zmarnowany potencjał, aż dziw, że kiedyś był przymierzany do kadry. Filip z meczu na mecz słabiej, wszyscy pokładaliśmy takie nadzieje na nim. O Kamińskim pisałem po meczu z Cracovią i zdania nie zmieniam - OUT. Potrzebujemy nowego bramkarza, dwóch napastników i jakichś dwóch dobrych pomocników. Skauting powinien jeszcze szukać puki nie ma za późno, zwłaszcza, że mamy ograniczenia odnośnie kwoty kontraktu i musimy brać zawodników z wolną kartą.