Puchar Polski 2013/2014
- monisia2812
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2013/2014
Nie ma się co przejmować, ważniejszy mecz piątkowy...

Każdy to powie Czternastokrotni Mistrzowie! CDN...
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pora na podsumowanie tej żenady Janoszka dno,Starzynski dno,Tyminski dno,Jankowski dno ,Sultes jak to jest napastnik to chyba ja jestem kosmitą ,dziś jako napastnik beznadzieja.Reszta wyłączając Stawarczyka , Surmę którzy byli na boisku najlepsi w Ruchu bardzo słabo poziom ligi okręgowej.
Jechac tyle kilometrów grac 120 minut i przegrać z tak beznadziejną Arką to trzeba mieć nie po kolei w głowie.
Jechac tyle kilometrów grac 120 minut i przegrać z tak beznadziejną Arką to trzeba mieć nie po kolei w głowie.
- Radvan138
- Kontakt:
tez mysla ze nie grali zle, jedynie co to moze starzynski i sultes. reszta conajmiej przyzwoicie. szkoda ze my wtopili, no ale taki jest puchar. teroz ino ro***bac szczewaZip pisze:No nie zostawił gracza bo Dziwniela skurcze łapały. Ja nie wiem, wg mnie dobrze grali, ale po stracie zawodnika w dogrywce to było pewne że będzie dużo ciężej. Starzyńkski to na razie jest poziom 3 ligi...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zle to wyglada pod wzgledem fizycznym, dogrywka na chodzonego, brakowalo sil to martwi najbardziej, skurcze co chwile lapia, ciezko bedzie.
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
co tu dużo godać,
z taką postawą i takimi błedami zasłużono porazka z I-ligowcem
Jankowski choć jo go większości bronił z taką formą to dobrze będzie jak go za darmo oddamy kajś bele mu nie płacić tych 50 tyś na m-c. Drugi mecz co Jankowski wchodzi jak prowadzimy i nie ma żadnego pożytku z chopa, a mecz kończymy porażką.
Nie ma napastnika i to jest aż nadto widoczne. Sultes ludzie dajcie spokój, nie wiem kaj jest jego miejsce ale na pewno nie jako wysunięty napastnik
Kolejny mecz co obnażo nasza wytrzymałość gry w tempie przez 90 minut.
Niby nie było 5-6 graczy, ale grali za nich ci co jeszcze do nie dawna byli podstawowymi graczami
z taką postawą i takimi błedami zasłużono porazka z I-ligowcem
Jankowski choć jo go większości bronił z taką formą to dobrze będzie jak go za darmo oddamy kajś bele mu nie płacić tych 50 tyś na m-c. Drugi mecz co Jankowski wchodzi jak prowadzimy i nie ma żadnego pożytku z chopa, a mecz kończymy porażką.
Nie ma napastnika i to jest aż nadto widoczne. Sultes ludzie dajcie spokój, nie wiem kaj jest jego miejsce ale na pewno nie jako wysunięty napastnik
Kolejny mecz co obnażo nasza wytrzymałość gry w tempie przez 90 minut.
Niby nie było 5-6 graczy, ale grali za nich ci co jeszcze do nie dawna byli podstawowymi graczami
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Kto odpowiado u nos za kondycha tych kopaczy? Oni mają kondycja na 4 liga, trocha polotają i ich skurcze łapią. mięśnie naciągają i inne cuda? W pt czeko nos najważniejszy mecz w rundzie a te kopacze nie umią w meczu z pierwszo ligowcym wylotać.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kaj byl kuswik i kwiatek
-
- Kontakt:
2 brama do SLEDZI 

Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
- Lutz
- Kontakt:
Co to wcale je za godka , że w piontek je zaś szpil ? Po piyrsze w piontek wieczorym po drugie co to za sportowiec zawodowiec co niy poradzi od poniedziałku do piontku zregenerować sił ? To niy ma Bundesliga abo Premier League kaj sie richtig zapierdalo bez 90 minut i potym drugie tela codziynnie na tryningu . Cały szpil przczłapiom i skurcze ich chytajom ? Niy bydom mieć sił na szpil za tydziyń ?
Uj z tym pucharym bo sowieso by my go niy wygrali , szkoda ino Stawarskiego ( niy myślołch że jo to kiedy napisza) .
Teoz nojważniejszy szpil w ty rundzie. je*** szczewa !!!!
Uj z tym pucharym bo sowieso by my go niy wygrali , szkoda ino Stawarskiego ( niy myślołch że jo to kiedy napisza) .
Teoz nojważniejszy szpil w ty rundzie. je*** szczewa !!!!
- Michalik85
- Kontakt:
wsumie TO I TAK BY MY TEGO PUCHARU NIE WYGRALI...
ALE :
Kaminski - ten koleś ewidentnie potrzebuje konkurencji bo narazie to my stracili w tym sezonie ( łacznie z PP ) 7 bramek z tego 3 to jego ewidentne bramy... o dzisiejszej sie nie wypowiadom...
Brodziński - oprocz bramy to niech lepij gro w Ruch II , bo jest ogolnie daremny. przy 3 bramie miol duzy udzial bo bali dobrze nie umi wybic. jak dla mnie daremny
Sultes - kolesia lubia ale na napastnika to on sie nie nadowo i nie wiem czy do Ruchu sie wogole nadowo...
Janoszka - od poczatku sezonu bez formy
Jankowski - niech wiecej mysli o transferze, ale do 1 ligi bo z taka gra to nic z tego nie bedzie
Babiarz - koles sie rozkreco i beda z niego ludzie.
Dziwniel - od poczatku mi sie ten koles podobo w grze i mysla ze jest to solidny material na obronce
Kowalski - jak grol na prawej stronie to cos mu wychodzilo, moze cos z niego bedzie
Stawarczyk - mom nadzieja ze nic powaznego, bo nawet dosc dobrze grol
Włodyka - niby ok, ale czasami moglby pomyslec bo trocha bali zmarnowol
i to by bylo a tyla
teroz nom pozostaje skupic sie na lidze i spokojnie sie utrzymac
ALE :
Kaminski - ten koleś ewidentnie potrzebuje konkurencji bo narazie to my stracili w tym sezonie ( łacznie z PP ) 7 bramek z tego 3 to jego ewidentne bramy... o dzisiejszej sie nie wypowiadom...
Brodziński - oprocz bramy to niech lepij gro w Ruch II , bo jest ogolnie daremny. przy 3 bramie miol duzy udzial bo bali dobrze nie umi wybic. jak dla mnie daremny
Sultes - kolesia lubia ale na napastnika to on sie nie nadowo i nie wiem czy do Ruchu sie wogole nadowo...
Janoszka - od poczatku sezonu bez formy
Jankowski - niech wiecej mysli o transferze, ale do 1 ligi bo z taka gra to nic z tego nie bedzie

Babiarz - koles sie rozkreco i beda z niego ludzie.
Dziwniel - od poczatku mi sie ten koles podobo w grze i mysla ze jest to solidny material na obronce
Kowalski - jak grol na prawej stronie to cos mu wychodzilo, moze cos z niego bedzie
Stawarczyk - mom nadzieja ze nic powaznego, bo nawet dosc dobrze grol
Włodyka - niby ok, ale czasami moglby pomyslec bo trocha bali zmarnowol
i to by bylo a tyla

teroz nom pozostaje skupic sie na lidze i spokojnie sie utrzymac

- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak Stawarczyk mo kontuzja to go w końcu kibice doceniom jak niy gro, tak jak z Grodzickim boło......
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
- Kontakt:
Co to za godka że w pt zaś szpil? A Ty chłopie myślisz że jak oni dzisiyj kondychy za grosz nimają to nagle w pt bydom ją mieć?
- seba7802
- Kontakt:
jaki żal... 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to niych sie szachami zajmnom19kyjok20 pisze:Co to za godka że w pt zaś szpil? A Ty chłopie myślisz że jak oni dzisiyj kondychy za grosz nimają to nagle w pt bydom ją mieć?