Transfery - lato 2013/2014
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Transfery - lato 2013/2014
ja czegos nie rozumie, jesli klub belgijski mu przedstawil slabe warunki to czemu on ma sie na nie zgadzac?
ze co zebysmy my na nim zarobili? a co to ma kuzwa do rzeczy, chlopak ma u nas kontrakt i to nasz problem ze podpisalismy na 50 tys miesiecznie z nim czy tam ile, a nie jego, on wywiazuje sie z obowiazkow, moze gorzej moze lepiej ale jednak. Nie rozumie pretensji do niego ze nie chce tam isc, dupcycie jak nie wiem, raz ze chlopak ma babe w ciazy i nie na reke im przenosiny do kraju ktorego nie znaja, dwa jak slabo placili to czemu mial rezygnowac z kasy pewnie porownywalnej u nas. Na sile sprzedawanie nie zawsze sie udaje. Oczywiscie szkoda bo kasa by nam sie przydala jak malo co, ale tez trudne miec do niego pretensje, tak jakby zabole teraz po Nakoulmie jechaly bo nie odszedl, smieszne troche.
ze co zebysmy my na nim zarobili? a co to ma kuzwa do rzeczy, chlopak ma u nas kontrakt i to nasz problem ze podpisalismy na 50 tys miesiecznie z nim czy tam ile, a nie jego, on wywiazuje sie z obowiazkow, moze gorzej moze lepiej ale jednak. Nie rozumie pretensji do niego ze nie chce tam isc, dupcycie jak nie wiem, raz ze chlopak ma babe w ciazy i nie na reke im przenosiny do kraju ktorego nie znaja, dwa jak slabo placili to czemu mial rezygnowac z kasy pewnie porownywalnej u nas. Na sile sprzedawanie nie zawsze sie udaje. Oczywiscie szkoda bo kasa by nam sie przydala jak malo co, ale tez trudne miec do niego pretensje, tak jakby zabole teraz po Nakoulmie jechaly bo nie odszedl, smieszne troche.
-
- Kontakt:
To niech na boisku pokaze ze sie wywiazuje z obowiazkow.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Raul22 pisze:ja czegos nie rozumie, jesli klub belgijski mu przedstawil slabe warunki to czemu on ma sie na nie zgadzac?
Ale nakoulma nie odszedł i gra fajnie a on ? Zielińskie się go na meczu z Cracovią zapytał czy chce wejść i się pożegnać z kibicami powiedzioł że ja a potem co ? Pewnie jak żeś był to wiesz

- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ch*** wiecie a się wypowiadacie. nie bronie Jankesa, ale mamy za małą wiedzę, żeby po chopie jechac
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
- Radvan138
- Kontakt:
Przeston juzNiebieskiChorzów pisze:Hmm on się to dobrze wykombinowoł bo jak skończy kontrakt to pójdzie do goro7owni
-
- Kontakt:
za***iste rozkminy . Mom nadzieja że Jankes wlezie w 80 min w Zabrzu i strzeli jakiś cufaliczny gol za 3 pkt ciekawy jestech waszych komentarzy . Nie jestech jakimś mega fanym tego goscia ale takie wysuwanie opinii na własnych domyslach jest śmieszne
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
-
- Kontakt:
Fajnevwedlug Ciebie Jankes mo umiejetnosci jak mo strzelic cufaliczny tor
)))

- sapacz
jak tak sie stanie to kupię mu kwiaty i wręczę na stadionie przed meczemFanatyk z Rudy pisze:za***iste rozkminy . Mom nadzieja że Jankes wlezie w 80 min w Zabrzu i strzeli jakiś cufaliczny gol za 3 pkt ciekawy jestech waszych komentarzy . Nie jestech jakimś mega fanym tego goscia ale takie wysuwanie opinii na własnych domyslach jest śmieszne
Nie czytam"gazety" nie oglądam TVN ,nie akceptuję "górnika zabrze" w Polsce.
-
- Kontakt:
nikaj nie pisza o umiejętnościach tego synka . To może ocenić się kozdy kto oglondo mecze Ruchu . Mom tu na myśli cało akcja z transferem do belgii. Kozdy osadzo a nikt nie zno szczegółów i pewnie się nikt nie dowiemarek79 pisze:Fajnevwedlug Ciebie Jankes mo umiejetnosci jak mo strzelic cufaliczny tor)))
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
- Biszkopt
- Kontakt:
Ktoś tu napisał "będzie nas doił do końca kontraktu". Ja się pytam kto mu zaproponował taki a nie inny kontrakt? Doić to może krowy, on po prostu bierze to co ma w umowie, klub nie daje sobie rady z takimi pensjami.. no cóż to tylko przez nieudolność rządzących w klubie.
Ruch Chorzów... Legenda bez końca...
-
- Kontakt:
Niech jeszcze w "gratce" ogłoszą, że chcą go sprzedać, na pewno chętni będą walić drzwiami i oknami i będą płacić krocie.
Czasami się zastanawiam jak ludzie zarządzający Ruchem prowadzili firmy i zarobili jakąśtam kasę skoro popełniają takie błędy
Czasami się zastanawiam jak ludzie zarządzający Ruchem prowadzili firmy i zarobili jakąśtam kasę skoro popełniają takie błędy
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- SODA
a mnie się wydaję że zapomnieliśmy o Wychowankach i ludziach co byli i są związani
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sukces smagora to rozlozenie i bankrutctwo wlasnej firmy wiec sie nie dziw ze niy poradzi zarządzac takim klubem jak RuchElmer pisze:Niech jeszcze w "gratce" ogłoszą, że chcą go sprzedać, na pewno chętni będą walić drzwiami i oknami i będą płacić krocie.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Kontakt:
Piech chce wrócić do Polski. Brakuje zainteresowanych?
Arkadiusz Piech nie podbił ligi tureckiej w barwach Sivassporu. Niewykluczone, że jeszcze latem wróci do Polski. Był oferowany jednemu z czołowych zespołów Ekstraklasy, ale ten nie wyraził zainteresowania.Gdy Piech grał w barwach Ruchu Chorzów, jego pozyskaniem interesowały się m.in. Lech Poznań, Legia Warszawa i Wisła Kraków. Napastnik wolał jednak grać w klubie zagranicznym, a ponadto Ruch miał nadzieje na spory zarobek.Ostatecznie Piech wyjechał do Sivassporu zimą za 350 tysięcy euro. W tureckim klubie zagrał w 7 meczach (żadnego w całości) i strzelił jednego gola.Latem Piech chciał, i nadal chce, wrócić do Polski. Według Mateusza Borka był oferowany Legii Warszawa, ale mistrz Polski nie wyraził zainteresowania 28-letnim napastnikiem.
Arkadiusz Piech nie podbił ligi tureckiej w barwach Sivassporu. Niewykluczone, że jeszcze latem wróci do Polski. Był oferowany jednemu z czołowych zespołów Ekstraklasy, ale ten nie wyraził zainteresowania.Gdy Piech grał w barwach Ruchu Chorzów, jego pozyskaniem interesowały się m.in. Lech Poznań, Legia Warszawa i Wisła Kraków. Napastnik wolał jednak grać w klubie zagranicznym, a ponadto Ruch miał nadzieje na spory zarobek.Ostatecznie Piech wyjechał do Sivassporu zimą za 350 tysięcy euro. W tureckim klubie zagrał w 7 meczach (żadnego w całości) i strzelił jednego gola.Latem Piech chciał, i nadal chce, wrócić do Polski. Według Mateusza Borka był oferowany Legii Warszawa, ale mistrz Polski nie wyraził zainteresowania 28-letnim napastnikiem.
Kto choć raz zaznał uczucia fanatyzmu wie,że pod tym pojęciem kryje się wszystko.Żadna inna dziedzina życia nie tworzy tej niesamowitej magii,jaką dają rozśpiewane trybuny. Miłość fanatyków do swego Klubu, barw, tradycji jest znacznie głębszym uczuciem,niż tylko przyjście na mecz i obejrzenie dobrego widowiska...
-
- Kontakt: