TRANSFERY - ZIMA
- Pawel
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To chyba nie tyn Kaczorowski, jest ich kilku i mogą sie mylić[/quote]maciek73 pisze:A mnie się ten cały Kaczorowski kojarzy, nie wiedzieć czemu tylko i wyłącznie z meczem Pogoni Szczecin z niejakim Fylkirem (Islandia) w Pucharze UEFA kilka lat temu. Mam nadzieję że chłopak poczynił postępy, bo to co wtedy wyprawiał na boisku to było mistrzostwo świata, w życiu nie widziałem takiego partactwa i takiej ilości zmarnowanych sytuacji przez jednego zawodnika (a dużo w życiu widziałem) Sam nie wiem czemu tak mi to zapadło w pamięć, ale kiedy słyszałem nazwisko Kaczorowski od razu pojawiło się u mnie jedno skojarzenie - Fylkir, straszna szybkość tego chopka (na prawdę był szybki, to może jakiś dobry jednak prognostyk) i maksymalne partactwo jeśli chodzi o umiejętności zachowania się pod bramką tych kelnerów
:
tyn tyn

- L_M
- Kontakt:
O Kosciuka stara sie chyba Belchatow a z nimi narazie chyba finansowo nie mozemy sie jeszcze rownac... trzeba zejsc na ziemie i szukac zawodnikow pokroju Smarzynskiego, Kaczorowskiego, czy mlodych Pepka itp. Z takimi zawodnikami i wyrownana kadra jestesmy w stanie ograc wszystkich. Gwiazdorzy pokroju Czereszewskiego sa nam niepotrzebne, a tak solidni i uznani jak Kosciuk i Bugaj pewnie znajda zatrudnienie w pierwszej lidze.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A co z Toborkiem??Zrezygnowano z usług Sławomira Jarczyka, a kilku zawodników otrzymało wolną rękę w poszukiwaniu nowego klubu.
Mowa o Mariuszu Jendryczce, Michale Podolaku i Dawidzie Słowińskim. Ruch nie będzie wspomnianym graczom robił żadnych przeszkód przy zmianie barw, chce im nawet w tym pomóc, bo w innym wypadku czeka ich renegocjacja kontraktów.
Drugą grupę tworzą Łukasz Hejnowski i Ariel Lindner. To perspektywiczny duet, lecz z małymi szansami na przebicie się do podstawowego składu. Optymalnym rozwiązaniem jest zatem wypożyczenie obu piłkarzy do niższych klas rozgrywkowych.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- vinc84
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
-
- Adrian.G
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Post Wojtka Grzyba z forum Odry Wodzislaw...
Z takimi pilkarzami mozna walczyc o pierwszo liga. Pisząc o dotychczasowych transferach, bardzo ciezko mi przeszlo przez gardlo slowo "wzmocnienia"... :?witam wszystkich zbulwersowanych kibiców Odry.
Wszyscy macie prawo do wyrażania swoich opinii na tematy związane z waszym ukochanym klubem. Nie mniej jednak dziwię się waszym wypowiedziom związanym z artykułem zamieszczonym w "Sporcie" pt. Niebieskie serce.
Jak wiecie jestem wychowankiem Ruchu Chorzów i spędziłem w nim całą piłkarską młodość dlatego zawsze będzie to klub darzony przeze mnie specyficznym sentymentem i to się nie zmieni niezależnie od tego w jakim klubie będę grał.
Jak zauważył jeden jedyny MISIO przez cały okres mojego pobytu w Wodzisławiu zawsze dawałem z siebie wszystko i nie odstawiałem nogi ale to nie jest nic nadzwyczajnego ponieważ tak nakazuje mi etyka piłkarska i pewne zasady, którymi kieruje się w swym piłkarskim życiu.
Przeczytajcie ten artykół dokładnie i sprawdźcie czy ja powiedziałem, że za wszelką cenę chcę odejść z Odry do Ruchu?
Sam byłem zdziwiony jak przeczytałem w prasie, że chcę odejść. Fakty są takie, że to Ruch wyraził zainteresowanie moją osobą oraz osobą Janka Wosia i zostało to niepotrzebnie rozdmuchane ponieważ Odra nie zamierzała podjąć tego tematu.
Co za tym idzie nieuzasadnione są wasze zarzuty pod adresem Zarządu oraz Prezesa Serwotki, iż rzekomo klub chce sie nas pozbyć bo to nieprawda.
Najdobitniejszym komentarzem do tej sytuacji jest zdanie, które widnieje pod zdjęciem z artykułu Pana Nathera: "Wojciech Grzyb zapewnia, że prędzej czy później zagra w Ruchu ale na razie wypruwa sobie żyły dla Odry Wodzisław".
Inna sprawa , że nie zmieni sie to, iż jestem związany z Ruchem na dobre i na złe jako wierny kibic tej drużyny.
Mój kontrakt z Odrą wygasa 30 czerwca 2006r i jeśli nic się nie zmieni to zamierzam go wypełmnić czy wam się to podoba czy nie.
Pozdrawiam.
W. Grzyb
-
- Kontakt: