Dżem pisze:@sebaro
Masz pretensję, że trener nie wystawił dziś napastnika? To kogo ty byś postawił dziś na szpicy, panie Mourinho?
To, że z zawodnikami u nas krucho to jedno ale skoro miałbym już coś robić to:
po pierwsze Niedzielan - to jest klub a nie prywatny folwark Jacka i ch** mnie obchodzi, że o coś im poszło.
Niedzielan po odejściu Piecha był jedynym napastnikiem z potencjałem. To że go Jacuś wyautował to był wielbłąd!
po drugie Starzyński - w formie czy nie, Starzyński musi grać - to od tego Jacuś jest jak dupa od srania żeby zmotywować piłkarza
po trzecie Jankowski - podobno sytuacja co wyżej, chłopaka się w ch*** robi zamiast wykorzystywać jego potencjał
po czwarte Babiarz - i chyba dzisiaj tylko on zasługiwał na "Twoją szpicę" ale do tego potrzeba graczy obok
po piate Sultes - ma za***rdalać 90 minut po skrzydle a nie godzinkę... co jest piknik czy co?
To tak na szybko a przede wszystkim musimy wrócić do gry 2 napastnikami a nie "Twojej szpicy" bo tym systemem grał Jacuś w zeszłym roku i jak się skończyło wiemy!
Sam Jankes na szpicy - obok niego czterech obrońców a znafcy tu narzekali, że chłopak jest słaby...
Ręce opadają...
I jak czytam komentarz Lutza, że on jest pewniejszy po 2 halbach niż Kamiński to jestem przekonany, że po 2 halbach to on dzisiaj oglądał ten mecz i nie bardzo wiedział kto jest kto....
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]