[3 kolejka] Cracovia Kraków - Ruch Chorzów 2.08.13; 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

Re: [3 kolejka] Cracovia Kraków - Ruch Chorzów 2.08.13; 18:0

#76 Post autor: cisiu » 2 sie 2013, o 20:12

cisiu pisze:
Scypion pisze:
Ozor pisze:Dodam jeszcze ze wspaniałym pomysłem było zostawic jednego bramkarza pewnie pod koniec sezonu sie wyrobi

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

1 bramkarza i 1 napastnika.

a kaj my momy napastnika???

to odliczomy 10ty szpil bez zwyciynstwa...z Legią...11... itd itd...niy ma obrony, niy ma skrzideł...niy ma ofensywy...niy ma drużyny... a sorry jak było 1:2 to im się chciało lotać!!! Banda kopaczy i tyla...

aha potym 12 szpil bez zwyciynstwa bo gromy na szczewach...ciuu
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

fux1920
Kontakt:

#77 Post autor: fux1920 » 2 sie 2013, o 20:12

w bagnie to my już są od jakiegoś czasu,zauważ...tera to my sie już w mule zaczynomy pogrążać...
fux1920

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#78 Post autor: Ozor » 2 sie 2013, o 20:13

Wszyscy mysleli że jakos to bydzie i jakos to jest ino jakości niy ma znaczy jest jak w zeszłym sezonie

orbiter
Kontakt:

#79 Post autor: orbiter » 2 sie 2013, o 20:13

DNO, DNO, DNO. To jest niesamowite jak można grac takie GÓWNO. Posiadanie piłki 30%. Oni to chcieli przechodzic od 15 minuty.
Dla Mnie to jest DRAMAT. Żadna formacja nie zasługuje na nawet na uwagę. Kamiński DNO. Jest tak niepewnym tormanem, jakiego dawno nie mieliśmy. Atak nie istnieje. W ogóle w tej drużynie NIC nie istnieje. Jak i w tym klubie. Z kim My mamy wygrac jak nie z zespołami pokroju Cracovia? Z Legią?

LECIMY. I nie ma co się oszukiwac!!!

p.s. Tak mi żal mojego syna, bo chcę mu zaszczepic niebieską krew , ale jak?

Jestem wqrwiony :wstyd:
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska

Arena C6

Awatar użytkownika
setnik
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#80 Post autor: setnik » 2 sie 2013, o 20:13

Ruch Chorzów UPADEK! Nędza i rozpacz to jest jedyna rzecz co może zaprezentować ta drużyna. ku*** porażka z takimi ciulami to jest nie do przełknięcia. Ale mnie ku***ca mie bieże.

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#81 Post autor: Raul22 » 2 sie 2013, o 20:13

ktory to 10 mecz bez zwyciestwa?? :rotfl:
bylismy beznadziejni, zrobilismy 1 akcje po ktorej strzelilismy bramke i reszte meczu stalismy. Ogolnie to poza zrywem z Lechem, ktory jak pokazał mecz w Wilnie jest beznadziejny, nic sie nie zmienilo, dalej ta sama gra, dalej te same zalozenia taktyczne by stac na swojej polowie i sie bronic, miast ataktowac jak widzimy ze rywal slaby. 20 do 6 w strzalach, a mysmy nie grali z Legia tylko z Cracovia, beznadziejna Cracovia, ktora mimo to 20 strzalow oddala na nasza bramke, nam w tym sezonie nic nie pomoze, nie ludzmy sie, to nie przypadek ze ostatnio zajelismy przedostatnie miejsce, Zielinski cos czuje po 6 kolejce wreszcie wyleci. A ze zmiany nic nie przyniosly? bo nie mogly przyniesc jak reszta druzyny grala jak grala tzn stala.
P.S mimo wszystko faul na Jankowskim ewidentny przed 1 bramka dla craxy i czerwona dla Zytki, tak jak to widzialem bez powtorek bo wychodzil sam na sam, co oczywiscie nie zmienia postaci sprawy ze nic nie gralismy.

Silesianin
Kontakt:

#82 Post autor: Silesianin » 2 sie 2013, o 20:15

- Spotkanie zakończyło się w sposób tragiczny dla nas. Nie powinniśmy tego meczu przegrać. Podarowaliśmy te punkty Cracovii na własne życzenie. W końcówce olbrzymie błędy, dwukrotnie Nowak dobił nas. Wydawało się, że nic nam nie grozi, a mamy zero punktów.

Haha, im się zawsze wydowo :D

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#83 Post autor: cisiu » 2 sie 2013, o 20:16

Raul22 pisze:ktory to 10 mecz bez zwyciestwa?? :rotfl:
bylismy beznadziejni, zrobilismy 1 akcje po ktorej strzelilismy bramke i reszte meczu stalismy. Ogolnie to poza zrywem z Lechem, ktory jak pokazał mecz w Wilnie jest beznadziejny, nic sie nie zmienilo, dalej ta sama gra, dalej te same zalozenia taktyczne by stac na swojej polowie i sie bronic, miast ataktowac jak widzimy ze rywal slaby. 20 do 6 w strzalach, a mysmy nie grali z Legia tylko z Cracovia, beznadziejna Cracovia, ktora mimo to 20 strzalow oddala na nasza bramke, nam w tym sezonie nic nie pomoze, nie ludzmy sie, to nie przypadek ze ostatnio zajelismy przedostatnie miejsce, Zielinski cos czuje po 6 kolejce wreszcie wyleci. A ze zmiany nic nie przyniosly? bo nie mogly przyniesc jak reszta druzyny grala jak grala tzn stala.
P.S mimo wszystko faul na Jankowskim ewidentny przed 1 bramka dla craxy i czerwona dla Zytki, tak jak to widzialem bez powtorek bo wychodzil sam na sam, co oczywiscie nie zmienia postaci sprawy ze nic nie gralismy.
chodzi ci o tak akcja co się ta przepychoł??? absolutnie niy było faulu

wiesiek1
Kontakt:

#84 Post autor: wiesiek1 » 2 sie 2013, o 20:17

Dramat. Jestesmy znowu kandydatem numer 1 do spadku.Ze slabszymi niz Lechia i Cracovia juz nie zagramy.Gora z podobnymi.A tutaj 1 pkt w dwoch meczach.Zielinski na moje oko nie poprawil nic a zepsul dodatkowo atak bo w zeszlej rundzie do przodu to jakos jeszcze wygladalo.Teraz w tylach mizeria a z przodu dramat.Gratuluje tez minimalizmu i braku proby regularnego kontrowania gdy ma sie wynik w garsci.Teraz Legia i Gornik i jak dla mnie max. to 1 pkt. w tych dwoch meczach.
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

Marcus
Kontakt:

#85 Post autor: Marcus » 2 sie 2013, o 20:18

Jak się włącza kilkanaście młodych piłkarzy do składu, a gra się cały czas tymi samymi to wynik nie może być inny.Pomoc Malinowski, Surma, Zieńczuk, atak Kuświk. Obrona Stawarczyk Szyndrowski. No to widać te pseudo odmładzanie składu. Niestety z tej mąki chleba już nie będzie, więc albo naprawdę Zieliński wpuści Włodyke, i pozostałych, albo będziemy grać cały czas ten sam piach. Oczywiście możliwe że nic się nie zmieni po takich zmianach ale przynajmniej wiem że będą walczyć bo widze jak się zachowuje chociażby Kowalski który wszedł, a jak Zieńczuk (mimo że strzelił bramke), tak samo Babiarz którzy już tak młodzi nie są co prawda, ale widać u nich jakąś ambicje przynajmniej.

adamo1289
Kontakt:

#86 Post autor: adamo1289 » 2 sie 2013, o 20:22

co to do cholery za taktyka!!!! kto to widzial zeby sie bronic caly czas!!! z cracovia!!! Zielinski mnie zalamuje :wsciekly:

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#87 Post autor: cisiu » 2 sie 2013, o 20:23

Czy zarzond, działacze tego niy widzom że działania w stylu "jakoś to bydzie" się niy udajom!!! NIY JAKOŚ TO NIY BYDZIE!!!! To jest agonia mojego ukochanego klubu...jest żech dumny że żech jest niybieski ale jest mi wstyd za tych co lotajom po murawie!!! Obudźcie sie bo jak my niy punktujymy z Lechiom Cracoviom to z kim momy wygrać??

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#88 Post autor: ObeRschlesien » 2 sie 2013, o 20:24

Na ch** Zieliński zmieniovobrona czynu nie gro Dziwniel????? Ino cuanki Konczowski zamiast tym z Arki ku*** Zieliński rej sie pauza i odejdź miej jaja ..... Ale ch** pioruteyem je torman a nie naoastnik fajnie jest , i ch** zjebany wekend

Obrazek

Silesianin
Kontakt:

#89 Post autor: Silesianin » 2 sie 2013, o 20:26

Marcus pisze:Jak się włącza kilkanaście młodych piłkarzy do składu, a gra się cały czas tymi samymi to wynik nie może być inny.Pomoc Malinowski, Surma, Zieńczuk, atak Kuświk. Obrona Stawarczyk Szyndrowski. No to widać te pseudo odmładzanie składu. Niestety z tej mąki chleba już nie będzie, więc albo naprawdę Zieliński wpuści Włodyke, i pozostałych, albo będziemy grać cały czas ten sam piach. Oczywiście możliwe że nic się nie zmieni po takich zmianach ale przynajmniej wiem że będą walczyć bo widze jak się zachowuje chociażby Kowalski który wszedł, a jak Zieńczuk (mimo że strzelił bramke), tak samo Babiarz którzy już tak młodzi nie są co prawda, ale widać u nich jakąś ambicje przynajmniej.
Akurat do pomocy dużych zarzutów nie mom, bo dinozaury + Babi grali nieźle pomimo swojego wieku. Ale Stawarczyk i Szyndrowski w obronie do wymiany, Konczkowski w ogóla nie powinien grać. Janoszka niych się zrobi pauza i potrenuje koordynacja abo w ogóle niych nie gro. A w ataku Włodyka + jakiś 2 - 3 młodzików choby i z ME.

Paradoxides
Kontakt:

#90 Post autor: Paradoxides » 2 sie 2013, o 20:26

Przeczytałem kawałek zapisu konferencji po meczu . Nasz trener to istny debil. Jak to k..wa nic nam nie grozi jeśli posiadam=nie piłki jest 70 do 30 a strzały 20 do 6 (celne 10 do 2). Człowieku zajmij się czyś innym wreszcie, na trenerce się po prostu nie znasz. Trener jest odpowiedzialny za tą porażkę !!! On ustala taktykę a zawodnicy mają ją realizować.

Zablokowany