Czekamy na wizualizację

Achim19R20 pisze:Może temat nieodpowiedni ale zbliżony , bo nie widza odpowiedniego tematu do mojego pytania .
Ile sie czeko na odblokowanie zakupu biletu on-line ? bo zech chciol dzisiej popoledniu kupic bilet przez neta ale jak zech wpisywol dane do przelewu to zech niechcacy wylaczyl okienko z transakcja i jak wlaza ponownie to mi sie wyswietlo ze wykorzystol zech limit zakupu biletu on-line na dane spotkanie .
wyrobia ci nowy i pokryjesz koszt wyrobienia samej karty/ musisz to zglosic bo jesli ktos znalazl i bedzie chcial wejsc na twoj karnet grozi ci to nawet zakazem stadionowym za udostepnienie nieswojego biletu np gdy ktos kto ma zakaz stadionowy sprobuje twojego karnetu. Oczywiście przesadzam, ale w naszym kraju musisz brać to pod uwagę.Koniu90 pisze:skradziono mi portfel z karnetem itd. Jak pojda do klubu to mi wyrobia nowy i zaplaca ino za wyrobienie czy musza calosc zas placic?
myśla,że jakby te dziady coś grały to byłoby tego wiecejRadvan138 pisze:czyli co. karnety stanely na 3186 ? czy jest poprostu nie aktualizowane ?
Mogą zeskanować z dowodu, mogą Ci zrobić nowe!Kibic1983 pisze:Jak to jest z karta kibica jak ma sie z innego klubu ? Mozna kupic bilet na mecz ? Czy wyrabiac druga jeslli sie da I pytanie czy przy Cichej trzeba miec swoje zdjecie czy robia tam gdzie sie wyrabia KK ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Konrad, krzysiek... i 56 gości