simonsays pisze:Przy tych cenach karnetów nie powinno być już żadnych zniżek. A poza tym jak my mamy mieć kasę w Ruchu z biletów i karnetów skoro one są takie tanie? Są kluby gdzie kibice zasilają budżet w 30%. Nasz budżet to ok 12 baniek a po sprzedaniu 3000 karnetów jest z tego tylko 300 000zl. Dodając do tego 18 męczy domowych w tym sezonie i kolejne ok 3000 osób kupujących bilety średnio po 15zl wychodzi ze za bilety i karnety klub dostanie 1.1 miliona złotych. Dla przypomnienia za WDS mieliśmy milion. z tego co pamietam żadna obniżka cen nie wpłynęła nigdy na poprawę frekwencji. Rozumiem argument ze warunki oglądania meczu są kiepskie ale już nie rozumiem jak ktos ma na czteropaka i fajki a nie ma na Ruch.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Nie możesz tak powiedzieć, wydaje mi się a wręcz jestem pewny, że gdyby ceny biletów były wyższe to sprzedalibyśmy podobną ilość. W naszym przypadku kupują Ci, którzy z reguły przedłużają, sam kupiłem karnet kolejny sezon z rzędu i kupiłbym gdybym musiał zapłacić więcejch-R pisze:Szczerze ? Nie wiem czy to w ogóle się opłaca klubowi . To są ceny śmieszne , jeśli chodzi o jeden mecz z karnetu . Poważnie obawiał bym się o finanse kluby gdyby tak sprzedali 6000 tyś karnetów teroz a na wiosna nie bedą mieli za co zapłacić za ochrona .
Tak więc taniocha a i tak mało się sprzedało , to właśnie pokazuje potencjał kibiców Ruchu - dno !
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
haha, jak dalej będzie takie nakręcanie się nawzajem i fajna atmosfera na stadionie i w miare dobra gra piłkarzy + walka z strony piłkarzy, to co mecz będzie koło kompletu lub komplet! za***iścieGregus pisze:2950 karnetówdziś w dzień meczu poszło ponad 300
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot], Wilk i 52 gości