Ino że Bełchatów spod do 1 ligi , to niy "piłkarz w jednym z klubów T-Mobile Ekstraklasy" hmm
edit Rasiak

o jejku19aRtuR20 pisze:Niezbyt doceniany? Rasiak?!
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Scypion pisze:Niedoceniany napastnik. Daniel Sikorski
niy poszedl, w mediach ino wspominali, ale watpia w to, bo to byl czolowy klub austriacki...mulan pisze:Sikorski poszedł do ojczystej Austrii, Smolarek nie zgodził się na obniżkę pensji w Jadze oby Rasiak...
Jeden z najbardziej niedocenianych polskich piłkarzy ostatnich lat. 50 bramek swego czasu w ligach angielskich a ponadto uratował nas przed spadkiem![]()
Ja i te samo szczewo zdobywa mniej punktów w tym roku od nas, od drużyny co zajęła miejsce spadkowe, te samo szczewo, mo najwięcej porażek, te samo szczewo przegrało 10 z 15 meczy w ekstraklasie, te samo szczewo musi wyprzedawać pół składu, którym zalegają nie małe pieniądze, skąd i tak odchodzą najlepsi rzeczywiście piłkarsko jak ch** są przed nami. Jakby nie sprzedaż Milika (My też opchnęli swego czasu Sobiecha czy Sadloka) to byliby w jeszcze większym dołku niż my. Różnice są, ale na pewno nie w sprawach sportowych:19r20 pisze:mnie wkurw inna rzecz
a jeszcze z innej beczki derby śląska na wiosnę Górnik-Ruch 2:0, Górnik ro***erdala nas bez problemów bramki strzelają Kopacz i Jeleń
Górnik który też ma zakaz transferów jednego wypożycza po sezonie do Termaliki a z Jeleniem nie przedłużają kontraktu
to pokazuje w jakim miejscu my jesteśmy
śmiech.. Nowak ? chcecie żeby tak jak w Bełchatowie kasa czerpoł za nic ? go komar ugryzie i mo miesiąc L4....W Karierze on więcej przesiedzioł na zwolnieniu lekarskim niż groł !!!niepowiemjak pisze:to już lepszy Rasiak,Nowak.
Jak z niego az takie drewno to jak wytlumaczysz to ze przez iles tam sezonow w anglii grol? Nie godol ze on to jakis wirtuoz futbolu ale az takie drewno chyba z niego tyz nie jestnrsl-halemba pisze:śmiech.. Nowak ? chcecie żeby tak jak w Bełchatowie kasa czerpoł za nic ? go komar ugryzie i mo miesiąc L4....W Karierze on więcej przesiedzioł na zwolnieniu lekarskim niż groł !!!niepowiemjak pisze:to już lepszy Rasiak,Nowak.
Rasiak ? hmm dla mnie to drewno..... i już wola postawić na młodego Kwiatkowskiego
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 66 gości