Transfery - lato 2013/2014

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
ruchfans
Kontakt:

Re: Transfery - lato 2013/2014

#166 Post autor: ruchfans » 11 cze 2013, o 21:38

Skoro zostaje Zieliński to szkoda żeby Niedzielan tutaj gnił. Liczyłem, że przyjdzie ktoś, kto da mu szansę. Pamiętacie jak za Waldka dochodizł do formy meczami i chyba dopiero w siódmej kolejce strzelił gola Polonii Warszawa. Nie wierze, że nie jest w stanie jeszcze dać nam troche radości
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

K2
Kontakt:

#167 Post autor: K2 » 11 cze 2013, o 21:40

Gregus pisze:Odszedł Straka i Peskovic. Ma odejść Sultes, może odejść Jankowski. Kim my bedziemy grali z przodu? Czarno to widzę.

Naszą gwiazdą Grzegorzem Kuświkiem :hyhy: :cisza: :szok:

Awatar użytkownika
arango-mokre
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#168 Post autor: arango-mokre » 11 cze 2013, o 21:46

temat z trenerem zakonczony teraz transfery. Potrzxebujemy jednego stopera ktory bedzie rywalizował z Sadlokiem i Stawarem, jednego bocznego obronce, 2 pomocnikow i jednego skrzydłowego, napadziora no i bramkarza jest w czym wybierac na rynku z zawodnikow z wolna karta, ponadto grac musza zacząć Włodyka,Stefański,Lipski. Czy widział ktos juz tego gruzina co grał w młodej ME na stoperze?

Nikisz Fans
Kontakt:

#169 Post autor: Nikisz Fans » 11 cze 2013, o 21:52

arango-mokre pisze:temat z trenerem zakonczony teraz transfery. Potrzxebujemy jednego stopera ktory bedzie rywalizował z Sadlokiem i Stawarem, jednego bocznego obronce, 2 pomocnikow i jednego skrzydłowego, napadziora no i bramkarza jest w czym wybierac na rynku z zawodnikow z wolna karta, ponadto grac musza zacząć Włodyka,Stefański,Lipski. Czy widział ktos juz tego gruzina co grał w młodej ME na stoperze?
hahahahahaha nie mogę, zamiast Stawara i połowy tych naszych gwiadek proponuje pobrać bajtli z Naszych dwóch ostatnich turniejów ( Katowice, Piekary) Ci młodzi przynajmniej mają ambicję. Chociaż patrząc po działaczach to Ci zaczeli zwalniać zawodników ambitnych ( Djokic)

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#170 Post autor: grzej » 11 cze 2013, o 22:12

ruchfans pisze:Skoro zostaje Zieliński to szkoda żeby Niedzielan tutaj gnił. Liczyłem, że przyjdzie ktoś, kto da mu szansę. Pamiętacie jak za Waldka dochodizł do formy meczami i chyba dopiero w siódmej kolejce strzelił gola Polonii Warszawa. Nie wierze, że nie jest w stanie jeszcze dać nam troche radości
Zgadzam się w 100% co do Wtorka

Dla mnie do wymiany jest cała obrona. Dwóch prawonożnych stoperów. Lewy obrońca lub szansa dla Lesika lub Kołodziejskiego.
W przodzie jakoś to będzie, a z drugiej strony skoro 2 tygodnie trwało poszukiwanie asystenta, to o transferach to się dowiemy w połowie lipca albo pod koniec sierpnia
historiaruchu.pl

Awatar użytkownika
PatRicio_80
Kontakt:

#171 Post autor: PatRicio_80 » 12 cze 2013, o 07:21

To, że kilku odchodzi to ok. Najbardziej żal mi Djokicia. Chętnie za to podziękowałbym jeszcze Stawarowi i Niedzielanowi (bo i tak przy Zielińskim nie zagra a szkoda mu w tej sytuacji płacić kontrakt). A co do transferów, to też jestem zdania, że należy dać szansę młodym, którym będzie się chciało.

I jeszcze jedno. Rok temu jak Piast Gliwice nazwoził 3 autokary piłkarzy z kartą na ręku to wszyscy się śmiali, że robią casting. King nie chcioł z nimi zagrać sparingu bo nie będzie Wicemistrz Polski grał z nie wiadomo kim. Efekt jest taki, że ta niby zbieranina zajęła miejsce premiowane grą w Lidze Europy a Wielki Wicemistrz Polski zajął miejsce "premiowane" grą w I Lidze. Więc może naprawdę warto się zastanowić, czy nie ściągnąć kogoś za darmo, kto będzie chciał się wypromować niż ściągać niby Polskie gwiazdy (jak Kikut), które najlepsze lata mają za sobą a kontrakt mają taki jak 3 anonimowych (nie znaczy jak widać gorszych) zawodników
"Życie polega na RUCHU i RUCH jest jego istotą" - A.Schopenhauer

miechowiner12
Kontakt:

#172 Post autor: miechowiner12 » 12 cze 2013, o 07:37

No i to jest prawdziwy argument na nieudolność Mosóra i sztabu szkoleniowego,

a nie dupienie ciągle o jednym i tym samym jak to jest źle, jakich momy piłkarzy, o finansach, zaległościach jak nie którzy, bo to się nie zmieni za szybko, my na to żadnego wpływu nie mamy, albo mamy znikomy, a żadna zmiana póki co również nie gwarantuje poprawy.

Rotacja w składzie musi być bo nikt niech mi nie dupi, że teraz ta ekipa pokaże na co ich stać i zepną pośladki i się zrewanżują, bo tak dupili co mecz, a potem się okazywało, że o mało co nie zlecieli.

Wiadomo, że z naszym potencjałem pozostaje ino szukać młodych graczy, bądź graczy z niższych lig

viperR
Kontakt:

#173 Post autor: viperR » 12 cze 2013, o 09:29

co z Lewczukiem ?

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#174 Post autor: Raul22 » 12 cze 2013, o 12:57

viperR pisze:co z Lewczukiem ?
po przeczytaniu z nim wywiadu na niebiescy.pl tylko utwierdzilem sie w zdaniu ze naszym klubem nikt madry nie zarzadza. Jeszcze niedawno czytalem ze chca zeby Lewczuk zostal, po czym odbyli z nim luzna rozmowe i ja pytam co dalej?? co robi Mosor ?? Czemu nie zostaje mu przedstawiona konkretna oferta na co moze liczyc w Ruchu, dajemy Ci tyle a tyle wiecej nie jestesmy w stanie bierzesz czy jednak odchodzisz? to oni maja go w du***. Ani nikogo nowego nie sprowadzamy, ani kompetentnie nie podchodzimy do tych ktorych chcemy zatrzymac.
Rozumie brak kasy, ale nie rozumie braku fachowego zalatwiania takich spraw. A tu cyrk z trenerem, cyrk nie pierwszy raz z przedluzeniem kontraktu, po co mamy tylu ludzi w zarzadzie jak bez nich to by tak samo funkcjonowało. Mi moga dac polowe kasy tego co ma Mosor czy Gesior i daje se reke uciac, ze moze nie bedzie kasy na to czy tamto tak jak i teraz, to jednak kazda sprawa bedzie dopilnowana i z klasa zalatwiona, chocbym mial po godzinach siedziec.

Witek46
Kontakt:

#175 Post autor: Witek46 » 12 cze 2013, o 14:42

Raul22 pisze:
viperR pisze:co z Lewczukiem ?
po przeczytaniu z nim wywiadu na niebiescy.pl tylko utwierdzilem sie w zdaniu ze naszym klubem nikt madry nie zarzadza. Jeszcze niedawno czytalem ze chca zeby Lewczuk zostal, po czym odbyli z nim luzna rozmowe i ja pytam co dalej?? co robi Mosor ?? Czemu nie zostaje mu przedstawiona konkretna oferta na co moze liczyc w Ruchu, dajemy Ci tyle a tyle wiecej nie jestesmy w stanie bierzesz czy jednak odchodzisz? to oni maja go w du***. Ani nikogo nowego nie sprowadzamy, ani kompetentnie nie podchodzimy do tych ktorych chcemy zatrzymac.
Rozumie brak kasy, ale nie rozumie braku fachowego zalatwiania takich spraw. A tu cyrk z trenerem, cyrk nie pierwszy raz z przedluzeniem kontraktu, po co mamy tylu ludzi w zarzadzie jak bez nich to by tak samo funkcjonowało. Mi moga dac polowe kasy tego co ma Mosor czy Gesior i daje se reke uciac, ze moze nie bedzie kasy na to czy tamto tak jak i teraz, to jednak kazda sprawa bedzie dopilnowana i z klasa zalatwiona, chocbym mial po godzinach siedziec.
Jak wyobrażasz sobie fachową rozmowę o kontrakcie, jeśli wiesz, że nie masz kasy by cokolwiek konkretnie proponować?
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

Paveel
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#176 Post autor: Paveel » 12 cze 2013, o 14:46

Witek46 pisze:Jak wyobrażasz sobie fachową rozmowę o kontrakcie, jeśli wiesz, że nie masz kasy by cokolwiek konkretnie proponować?
nic dodać nic ująć i niech sobie każdy przeczyta to pytanie jak się komuś zamarzy w Ruchu jakiś fajny zawodnik.
Ruchu nasz ukochany
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...

Pavlique
Kontakt:

#177 Post autor: Pavlique » 12 cze 2013, o 14:48

Dla Lewczuka nowy kontrakt: max średnia krajowa + premie za wygrane szpile i za miejsce na koniec sezonu. Na tyle zasługuje swoimi umiejętnościami ;)
I'm a man who walks alone

RuchChorzów1920
Kontakt:

#178 Post autor: RuchChorzów1920 » 12 cze 2013, o 15:11

Pavlique pisze:Dla Lewczuka nowy kontrakt: max średnia krajowa + premie za wygrane szpile i za miejsce na koniec sezonu. Na tyle zasługuje swoimi umiejętnościami ;)
To dla 20 zawodników takie kontrakty. nawet 20 by się znalazło, jakby kasa była co miesiąc, tylko wtedy, możemy być pewni walki o miejsca 14-16, bo tej 20 - znając polską mentalność, o nic więcej się grać chciało nie będzie. Co innego, gdybyś za tą kasę grał Ty czy ja, lub ktokolwiek z Naszego forum. Tak mi się wydaje ;)

eNeRKa
Kontakt:

#179 Post autor: eNeRKa » 12 cze 2013, o 17:38

Zawodnik Widoku Lublin Mateusz Próchniak rozpoczął dzisiaj testy w Ruchu Chorzów. Piłkarz będzie sprawdzany przez klub z ekstraklasy do czwartku.

18-letni Próchniak występuje na pozycji napastnika. Wcześniej występował w Puławiaku Puławy.
http://www.90minut.pl/news/213/news2136 ... niaka.html ; )
Obrazek

grzechub
Kontakt:

#180 Post autor: grzechub » 12 cze 2013, o 17:44

Załężok1920 pisze:
Zawodnik Widoku Lublin Mateusz Próchniak rozpoczął dzisiaj testy w Ruchu Chorzów. Piłkarz będzie sprawdzany przez klub z ekstraklasy do czwartku.

18-letni Próchniak występuje na pozycji napastnika. Wcześniej występował w Puławiaku Puławy.
http://www.90minut.pl/news/213/news2136 ... niaka.html ; )
i już jest piyrwszy komyntarz:

Chyba im scouting źle pracuje!

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Zablokowany