Sezon 2012/2013
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sezon 2012/2013
Nie oglądałem całej ale bardziej niż o nas to gadali o Widzewie najmniej punktów zdobyli w tej rundzie. Jednych z ciekawszych statystyk to
Z jakim trenerem nie chcieliby współpracować wygrał Nawałka.
Z jakim trenerem nie chcieliby współpracować wygrał Nawałka.
-
z tą publicznościom to powinni my być na zaszczytnym piyrszym placubluemario pisze:W posumowaniu sezonu w canal+
najgorsza publiczność wybierali piłkarze ekstraklasy 1) Bełchatów 2)Bielsko 3) Chorzów zebrali my chyba 7% głosów![]()
najlepsza murawa 1) Jaga 2) Legia 3) Ruch
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Kontakt:
To znaczy, ze Nawalka to bardzo dobry trener.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
- 19daimos20
- Kontakt:
Sezon 2012/2013:
przegraliśmy w III rundzie Ligi Europejskiej,
przegraliśmy w półfinale Pucharu Polski,
zajęliśmy w lidze 15 miejsce równając się punktami z 16 Bełchatowem.
Sportowo spadliśmy z ligi tylko dzięki losowi utrzymaliśmy się.
Wniosek panie Zieliński out z naszego klubu
przegraliśmy w III rundzie Ligi Europejskiej,
przegraliśmy w półfinale Pucharu Polski,
zajęliśmy w lidze 15 miejsce równając się punktami z 16 Bełchatowem.
Sportowo spadliśmy z ligi tylko dzięki losowi utrzymaliśmy się.
Wniosek panie Zieliński out z naszego klubu
Ostatnio zmieniony 2 cze 2013, o 22:27 przez 19daimos20, łącznie zmieniany 1 raz.
Dumny homofob i islamofob :)
-
Przynajmniej na pocieszenie powiem, ze w III rundzie odpadliśmy z mistrzem Czech i 1/8 finalistą LE. PP to po prostu Musiał złodziej parszywy (Aby mu ten pier**lony gwizdek utkwił w gardle). Tylko liga to patologia na maksa.
-
Ale uon sie nikaj niy wybiero. Przeca wyciongo wnioski i analizuje Jacuś myśli ,czy Stawara dać na lewo flanka ,czy do środka. Co wjyncyj. Czy szpilać od nowego sezonu ino Niedzielanym, czy do niygo wciepać Kuświka. Tak, czy inaczyj jademy po 15*19daimos20 pisze: Wniosek panie Zieliński out z naszego klubu [/size]

-
- Kontakt:
Dodam od siebie, że w tym sezonie przeżyłem największe wk...nie od X lat. Mianowicie jak straciliśmy drugą bramkę na Lechii w ciągu 1 minuty.
Poza tym NIGDY nie wyszedłem z Cichej w świetnym humorze, takie spotkania jak z PDB czy Pogonią dobijały mnie na maksa.
Ostani wielki mecz i wielka radość to 3:0 z żabolami. Od tego czasu gra i wyniki to DNO.

Poza tym NIGDY nie wyszedłem z Cichej w świetnym humorze, takie spotkania jak z PDB czy Pogonią dobijały mnie na maksa.
Ostani wielki mecz i wielka radość to 3:0 z żabolami. Od tego czasu gra i wyniki to DNO.

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
teraz tak myślie że 2-9 z Zylina to nie był żaden przypadek, to po prostu była różnica klas...
marzenie na ten tydzien! : wstac rano wejsc na 90minut.pl i przeszytać news - J.Zieliński nie jest już trenerem Ruchu Chorzów !!
marzenie na ten tydzien! : wstac rano wejsc na 90minut.pl i przeszytać news - J.Zieliński nie jest już trenerem Ruchu Chorzów !!
-
Mam lepsze: RUCH Chorzów ZOSTAJE PRZEJĘTY PRZEZ BOGATĄ FIRMĘ ROSYJSKĄ.MkF pisze:teraz tak myślie że 2-9 z Zylina to nie był żaden przypadek, to po prostu była różnica klas...
-
- Kontakt:
Podsumowanie wg Weszło.Oczywiście nie zmienia to faktu, że za Ruchem kompromitujący sezon. Nie chce nam się szperać w archiwach, ale zaryzykujemy tezę, że nigdy w historii nie zdarzyło się, by wicemistrz kraju w kolejnym sezonie zajął przedostatnie miejsce. A przecież w Chorzowie nie doszło do żadnej rewolucji personalnej, wciąż grają tam mniej więcej ci sami zawodnicy (oprócz Piecha, który wyjechał do Turcji). 48 straconych goli świadczy o tym, że trener kompletnie nie poradził sobie ze zorganizowaniem gry obronnej. A gdyby w niedzielę Tomasz Frankowski miał lepszy dzień, pękłaby pięćdziesiątka.
Jeśli za kilka dni reprezentacja PZPN nie wygra w Mołdawii, Waldemar Fornalik będzie oczywistym kandydatem na trenera Ruchu w kolejnych rozgrywkach.
Fornalik... marzenie...
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
- Stasiu19R20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale pi***olisz!!! A w zeszłym sezonie to były słabe spotkania?!Harpo pisze:Dodam od siebie, że w tym sezonie przeżyłem największe wk...nie od X lat. Mianowicie jak straciliśmy drugą bramkę na Lechii w ciągu 1 minuty.![]()

Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie, Ruch Chorzów jeszcze wróci na należne mu miejsce!!!
-
- Kontakt:
Czego wy chcecie? Jacuś zrobił wszystko co mógł...
My kibice domagaliśmy się 15 Mistrza Polski a on to niefortunnie zrozumiał i zrobił dla nas 15 Miejsce w Polskiej Ekstraklsie...takie male nieporozumienie, Jacuś to przeanalizuje i wyciągnie wnioski i będzie dobrze...
W pewnym śląskim mieście [...] ty 14 miejsce masz...na 15 nadszedł czas. Czy nie brzmi podobnie? Poprostu źle usłuszał biedaczek...
A teraz koniec źartów...sezon najgorszy w moim źyciu jak (podobny był z baraźami ze Zniczem), piłkarze nie pokazali nic, zero ambicji i umiejętności a Jacuś przez cały sezon siedział na du*** i nie wychodził z ławki...jak na meczu z Pogonią tylko Węglewski lotoł przy linii to mnie prawie szlak miał trafić..
Jest juź źle, ale moźe być gorzej dlatego chroń Nas Panie Boźe...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

W pewnym śląskim mieście [...] ty 14 miejsce masz...na 15 nadszedł czas. Czy nie brzmi podobnie? Poprostu źle usłuszał biedaczek...
A teraz koniec źartów...sezon najgorszy w moim źyciu jak (podobny był z baraźami ze Zniczem), piłkarze nie pokazali nic, zero ambicji i umiejętności a Jacuś przez cały sezon siedział na du*** i nie wychodził z ławki...jak na meczu z Pogonią tylko Węglewski lotoł przy linii to mnie prawie szlak miał trafić..
Jest juź źle, ale moźe być gorzej dlatego chroń Nas Panie Boźe...
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niewątpliwie Ruch w tym sezonie był najgorszą drużyną. Najwięcej przegranych (wraz ze Szczecinem) i najwięcej straconych bramek czyni tą "drużynę" najgorszą w lidze. Bełchatów spada z ligi, ale z podniesionym czołem, obecny Ruch to obraz nędzy i rozpaczy.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Taki wstyd i upokorzenie, utrzymanie w lidze tylko dlatego, że inny klub nie otrzymał licencji. To tylko odroczony wyrok na rok, tak samo było z Cracovią, oliwa zawsze sprawiedliwa. Niestety ale nie ma co się łudzić z tym dyrektorem sportowym, sztabem trenerskim i linią obrony naszej drużyny szanse na lepsze jutro są w zasadzie iluzoryczne. Zresztą jeśli będzie lepiej sportowo, to licencja przyszłoroczna może się okazać problemem nie do przeskoczenia.
historiaruchu.pl
-
- Kontakt:
dalem na kuponie Pogon, Podbeskidzie, Belchatow
wyniki byly tak oczywiste ze wygralbym duza sume gdyby nie moja glupota i popierdolona wiara w Ruch na ktory postawilem. Nigdy mi kupon z Niebieskimi nie wszedl...wrrrrr
wyniki byly tak oczywiste ze wygralbym duza sume gdyby nie moja glupota i popierdolona wiara w Ruch na ktory postawilem. Nigdy mi kupon z Niebieskimi nie wszedl...wrrrrr
za Tobą pójde w ogień, wode..