Sezon 2012/2013
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Sezon 2012/2013
Prawidlowo
-
- Kontakt:
żenadaLukas89 pisze:

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
trudno to mają ci co zarabiają 1500 zł i rodziny do wyżywienia nie ci pseudo-piłkarze.
-
- Kontakt:
Ale jak bys podpisal umowe i nikt i zato nie placil to co bys zrobil ?? Walcza o swojeOzor pisze:trudno to mają ci co zarabiają 1500 zł i rodziny do wyżywienia nie ci pseudo-piłkarze.
-
- Kontakt:
To ze Cabaj puszcza babole to jedna sprawa, druga to jak te bramki padały (szczególnie pierwsza i kilka akcji , o których mówiłem wcześniej...)gerhat pisze:Cabaj żałosny jak zawsze, ale jak ktoś uważa że tak sprzedaje się mecze to chyba mu brzoza na głowę spadła.
Sobiech bodajże w debiucie strzelił mu w podobnych okolicznościach, zatem per analogiam po latach dowiaduja się że Ruch tamten mecz kupił. Dobre!
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
A jak ktoś uważa że akcje były czyste to chyba nigdy piłki na placu nie kopnął....
Wiedziałem, że wyrocznia się od razu odezwie...
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mają sądy piłkarskie ,powszechne,PZPN ,adwokatów - tym co mają na koszulkach pokazali że są typowymi polskimi kopaczami z wiosek.Kibic1983 pisze:Ale jak bys podpisal umowe i nikt i zato nie placil to co bys zrobil ?? Walcza o swojeOzor pisze:trudno to mają ci co zarabiają 1500 zł i rodziny do wyżywienia nie ci pseudo-piłkarze.
Wiedziały gały co brały tyla.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wiedziałem że głupi tylko na to czeka... ;-)
-
- Kontakt:
To co nie powinni walczyc na czarno nie pracowali umowa jest tylko pieniedzy nie widac
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
i myślisz że tymi koszulkami dojdą do tych swoich pieniędzy?Kibic1983 pisze:To co nie powinni walczyc na czarno nie pracowali umowa jest tylko pieniedzy nie widac
Masz wyżej wymienione instytucje które są władne odzyskac ich należności.
nie w tym wypadku i nie tymi metodami rodem z wiejskiego cyrku, chcą być poważnie traktowani muszą się poważnie zachowywać nie jak gimnazjalni gówniarze .A wiesz ze rozglos pomaga ???
Jak będą mieć pecha a przy ich mózgach jest to wielce prawdopodobne jeszcze zapłacą odszkodowanie za to zdjęcie.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2013, o 16:35 przez Ozor, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
A wiesz ze rozglos pomaga ???Ozor pisze:i myślisz że tymi koszulkami dojdą do tych swoich pieniędzy?Kibic1983 pisze:To co nie powinni walczyc na czarno nie pracowali umowa jest tylko pieniedzy nie widac
Masz wyżej wymienione instytucje które są władne odzyskac ich należności.
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wszystkie te instytucje nic nie moga zrobić bankrutom typu krol - facet sie im bydzie smioł w gymba. Przeca on jest biydny i nic oprócz długów niy mo. Obróci się na piyncie wsadzając swój świnski zad do merca czy innego porsche swojej żony albo kochanki i tyla go zoboczom.Ozor pisze:i myślisz że tymi koszulkami dojdą do tych swoich pieniędzy?Kibic1983 pisze:To co nie powinni walczyc na czarno nie pracowali umowa jest tylko pieniedzy nie widac
Masz wyżej wymienione instytucje które są władne odzyskac ich należności.nie w tym wypadku i nie tymi metodami rodem z wiejskiego cyrku, chcą być poważnie traktowani muszą się poważnie zachowywać nie jak gimnazjalni gówniarze .A wiesz ze rozglos pomaga ???
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
może być i tak nikogo tu nie bronię zwłaszcza Króla ale daleki jestem od użalania się nad polskimi piłkarzami , mieli Wojciechowskiego ,wypłaty to lecieli w ciula i patrzeli jak gościa oskubać.AdiC pisze:wszystkie te instytucje nic nie moga zrobić bankrutom typu krol - facet sie im bydzie smioł w gymba. Przeca on jest biydny i nic oprócz długów niy mo. Obróci się na piyncie wsadzając swój świnski zad do merca czy innego porsche swojej żony albo kochanki i tyla go zoboczom.Ozor pisze:i myślisz że tymi koszulkami dojdą do tych swoich pieniędzy?Kibic1983 pisze:To co nie powinni walczyc na czarno nie pracowali umowa jest tylko pieniedzy nie widac
Masz wyżej wymienione instytucje które są władne odzyskac ich należności.nie w tym wypadku i nie tymi metodami rodem z wiejskiego cyrku, chcą być poważnie traktowani muszą się poważnie zachowywać nie jak gimnazjalni gówniarze .A wiesz ze rozglos pomaga ???
Teraz role się zmieniły.
Dobra z mojej strony koniec tematu pora na mecz.
-
- Kontakt:
Fajnie się z Tobą dyskutuje na argumenty... i w dodatku ten cięty dowcip....gerhat pisze:Wiedziałem że głupi tylko na to czeka... ;-)
A tak na marginesie to wiedziałem, ze nigdy piłki do porządku nie kopnąłeś na boisku a robisz tu za futbolowego eksperta... tylko, ze Twoja "wiedza" może imponować gimnazjalistom.
Masz rację, jestem głupi że dałem wciągnąć sie w te idiotyczne przepychanki słowne w myśl zasady: nie dyskutuj z idiota bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem
Cokolwiek za późno ale odpuszczam
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
AdiC pisze:wszystkie te instytucje nic nie moga zrobić bankrutom typu krol - facet sie im bydzie smioł w gymba. Przeca on jest biydny i nic oprócz długów niy mo. Obróci się na piyncie wsadzając swój świnski zad do merca czy innego porsche swojej żony albo kochanki i tyla go zoboczom.Ozor pisze:i myślisz że tymi koszulkami dojdą do tych swoich pieniędzy?Kibic1983 pisze:To co nie powinni walczyc na czarno nie pracowali umowa jest tylko pieniedzy nie widac
Nie odwroci sie na piecie tylko pociagnie tych matolow do sadu za zniewazenie. I wyjdzie na to, ze jeszcze doplacali do gry w Poloni.