nie obrażaj mnie . W klub mam wierzyć? Wierzę. Tylko nie wierzę w tych co ten klub kładą na łopatki. Zawsze będę jeździł na mecze nawet w III lidze . Nie o to tu chodzi. A ciuli to sobie poszukaj w rodzinie.Rafał19R20 pisze:co za ci..l, jak można nie wierzyć w swój klub...stRoszek pisze:Czy do kogoś z Was dojdzie w końcu ,że spadamy?
Cuda w Ruchu się zdarzały ale nie kiedy grają w nim same Gorole.Zobaczycie jak słabo zagra Jankowski:)
Poza tym Legia i tak zagra na maxa żeby nie było podtekstów o układy.
Już jest po Ruchu ludzie zrozumcie to w końcu.Ruch spadł z ligi w Gdańsku i z Pogonią.
Od poniedziałku sztalujcie karnety na I ligę.
w dwóch meczach musimy zdobyć 3 pkt, momy 4 przewagi na bielskiem i 3 nad botem , a TY już Nos degradujesz...
Ja zagromy tak jak na wiśle to będzie dobrze/ pamiętajcie że po legi gramy jeszcze z cieniutką jagą , która jest już bez trenera... i o nic nie gra, więc nawet jak zdupimy z ległą a bielsko i bot wygrają ,dalej jest wszystko w naszych rękach i wygrywając w białymstoku sie utrzymamy!!!
[29 kolejka] Ruch Chorzów vs Legia Warszawa 30.05 godz 18:00
- stRoszek
Re: [29 kolejka] Ruch Chorzów vs Legia Warszawa 30.05 godz 1
- monisia2812
- Kontakt:
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]stRoszek pisze:nie obrażaj mnie . W klub mam wierzyć? Wierzę. Tylko nie wierzę w tych co ten klub kładą na łopatki. Zawsze będę jeździł na mecze nawet w III lidze . Nie o to tu chodzi. A ciuli to sobie poszukaj w rodzinie.Rafał19R20 pisze:co za ci..l, jak można nie wierzyć w swój klub...stRoszek pisze:Czy do kogoś z Was dojdzie w końcu ,że spadamy?
Cuda w Ruchu się zdarzały ale nie kiedy grają w nim same Gorole.Zobaczycie jak słabo zagra Jankowski:)
Już jest po Ruchu ludzie zrozumcie to w końcu.Ruch spadł z ligi w Gdańsku i z Pogonią.
w dwóch meczach musimy zdobyć 3 pkt, momy 4 przewagi na bielskiem i 3 nad botem , a TY już Nos degradujesz...
Ja zagromy tak jak na wiśle to będzie dobrze/ pamiętajcie że po legi gramy jeszcze z cieniutką jagą , która jest już bez trenera... i o nic nie gra, więc nawet jak zdupimy z ległą a bielsko i bot wygrają ,dalej jest wszystko w naszych rękach i wygrywając w białymstoku sie utrzymamy!!!
Chopy spokojnie:)Jeszcze nie spadliśmy,walczymy dalej;)
Każdy to powie Czternastokrotni Mistrzowie! CDN...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
za defetyzm bych cie pogonił stąd roz na zawszestRoszek pisze:Czy do kogoś z Was dojdzie w końcu ,że spadamy?

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
poszukej go, może to Twój sąsiadgerhat pisze:za defetyzm bych cie pogonił stąd roz na zawszestRoszek pisze:Czy do kogoś z Was dojdzie w końcu ,że spadamy?

-
Ruch Chorzów - Legia Warszawa, godz. 18:00, sędzia: Hubert Siejewicz (Białystok).
http://sport.interia.pl/klub-legia-wars ... nId,973956
http://sport.interia.pl/klub-legia-wars ... nId,973956
-
- Kontakt:
- stRoszek
nie przesadzajcie .Pisze co czuje i stwierdzam fakty. Co nie oznacza ,że nie kocham Ruchu. po prostu jestem zły i tyle.Mirek pisze:poszukej go, może to Twój sąsiadgerhat pisze:za defetyzm bych cie pogonił stąd roz na zawszestRoszek pisze:Czy do kogoś z Was dojdzie w końcu ,że spadamy?
-
- Kontakt:
Jakoś Widzew urwał punkty Legii.stRoszek pisze: Poza tym Legia i tak zagra na maxa żeby nie było podtekstów o układy.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
Moim zdaniem ,ze my kibice musimy sami rozkleic Legjie. To nie ,ze ja jestem fanem Legji. Nalezaloby godnie przyjac warszawiakow czy tez jakim gestem im pogratulowac mistrza . Moze legionisci spuszcza z tonu i daja naszym zawodnikom jakie fajne okozje do zdobycia bram .Niech bedzie 3-2 dla Ruchu. Chcialbym osobiscie tego wyniku!
-
- Kontakt:
Sorry, ale co ty piszesz? To jakiś skandal. Pierwszy i jeden z nielicznych pisałem tutaj aby nie okazywać chamstwa wobec Legii, ale w życiu by mi nie przyszło do głowy włazić im do d… i liczyć na coś z ich strony. Okażmy rywalowi szacunek, wtedy sami będziemy mogli oczekiwać tego samego. Ale przede wszystkim miejmy szacunek wobec siebie. Bo jak my się nie będziemy szanować, to już nikt inny tego nie będzie robić.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
Ja pierddole, badzcie mezczyznami.Marceli ~Sk~ pisze:Moim zdaniem ,ze my kibice musimy sami rozkleic Legjie. To nie ,ze ja jestem fanem Legji. Nalezaloby godnie przyjac warszawiakow czy tez jakim gestem im pogratulowac mistrza . Moze legionisci spuszcza z tonu i daja naszym zawodnikom jakie fajne okozje do zdobycia bram .Niech bedzie 3-2 dla Ruchu. Chcialbym osobiscie tego wyniku!
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Stasiu19R20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A wiesz może co znaczy takie słowo jak honor? Mam nadzieję, że ten twój tekst był tylko żartem.scaneRboy pisze:Ja pierddole, badzcie mezczyznami.Marceli ~Sk~ pisze:Moim zdaniem ,ze my kibice musimy sami rozkleic Legjie. To nie ,ze ja jestem fanem Legji. Nalezaloby godnie przyjac warszawiakow czy tez jakim gestem im pogratulowac mistrza . Moze legionisci spuszcza z tonu i daja naszym zawodnikom jakie fajne okozje do zdobycia bram .Niech bedzie 3-2 dla Ruchu. Chcialbym osobiscie tego wyniku!

Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie, Ruch Chorzów jeszcze wróci na należne mu miejsce!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak to czytam jestem za całkowitą likwidacją internetu i ograniczeniem mechanizacji rolnictwa żeby półgłówki mogły zająć się prostymi pracami w polu.Marceli ~Sk~ pisze:Moim zdaniem ,ze my kibice musimy sami rozkleic Legjie. To nie ,ze ja jestem fanem Legji. Nalezaloby godnie przyjac warszawiakow czy tez jakim gestem im pogratulowac mistrza . Moze legionisci spuszcza z tonu i daja naszym zawodnikom jakie fajne okozje do zdobycia bram .Niech bedzie 3-2 dla Ruchu. Chcialbym osobiscie tego wyniku!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
e tam gerhat niy znosz siegerhat pisze:Jak to czytam jestem za całkowitą likwidacją internetu i ograniczeniem mechanizacji rolnictwa żeby półgłówki mogły zająć się prostymi pracami w polu.Marceli ~Sk~ pisze:Moim zdaniem ,ze my kibice musimy sami rozkleic Legjie. To nie ,ze ja jestem fanem Legji. Nalezaloby godnie przyjac warszawiakow czy tez jakim gestem im pogratulowac mistrza . Moze legionisci spuszcza z tonu i daja naszym zawodnikom jakie fajne okozje do zdobycia bram .Niech bedzie 3-2 dla Ruchu. Chcialbym osobiscie tego wyniku!

zróbmy paradę równości pod hasłem kochamy Legię