Sezon 2012/2013
-
- Kontakt:
Re: Sezon 2012/2013
Oglądałem ostatnie 20 min Lech-PDB.
Gołym okiem było widać, że pyry nie chcą tego meczu wygrać. Dowodem było 5 (pięć!) bali pod rząd oddanych za darmo Podbeskidziu w ostatnich minutach.
Pier..lone Amiki-sprzedawczyki.
Druga drużyna, wciąż mająca szanse na mistrza powinna rozj..ać OSTATNIĄ drużynę w tabeli. Pomimo tego, że PDB przyjechało walczyć i gryźć trawę.
Spójrzcie na karny: jakby reżyserka, facet poczuł rękę na sobie lechity - upadek - karny. A pierwszy gol? Ja rozumiem frajersko puszczone bramki przez Ruch np. ale Lech??
Sorry, nie wierzę w "cudowne" odrodzenie Podbeskidzia...
Brakuje nam 3 pkt. i nawet 2 remisy, bądź co bądź dobre wyniki, nie dadzą nam utrzymania.
GKS, Pogoń czy Podbeskidzie MUSZĄ przegrać 1 spotkanie.
Gołym okiem było widać, że pyry nie chcą tego meczu wygrać. Dowodem było 5 (pięć!) bali pod rząd oddanych za darmo Podbeskidziu w ostatnich minutach.
Druga drużyna, wciąż mająca szanse na mistrza powinna rozj..ać OSTATNIĄ drużynę w tabeli. Pomimo tego, że PDB przyjechało walczyć i gryźć trawę.
Spójrzcie na karny: jakby reżyserka, facet poczuł rękę na sobie lechity - upadek - karny. A pierwszy gol? Ja rozumiem frajersko puszczone bramki przez Ruch np. ale Lech??
Brakuje nam 3 pkt. i nawet 2 remisy, bądź co bądź dobre wyniki, nie dadzą nam utrzymania.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
tam gdzie zaczyna się polityka kończy się sport a zaczyna kunktatorstwo, albo sportu wogóle nie ma..
amen.
amen.
-
Dla mnie Szczecin spadnie. Jeden dobry mecz z Ruchem a potem same porażki. Wystarczy popatrzeć na staty.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
I tak bydzie. Jak te 3500 kibciow ryknie to legia nie przyzwyczajono do gry przy pelnych trybunach sie zesro.Rafal1920 pisze:My im na trybunach powinni taki szpaler zrobic, ze sie zesraja ku*** warszawskie.
- atleticomadryt
- Kontakt:
Juz tam ruscy sie postaraja, aby ze sledziami przegrac.Materoni15 pisze:Dla mnie Szczecin spadnie. Jeden dobry mecz z Ruchem a potem same porażki. Wystarczy popatrzeć na staty.
Tutaj prokuratura z Wroclawia powinna wkroczyc od skandalicznego meczu Gks B. - Slask W. i posprawdzac kolejne kolejki, az do konca rundy.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
-
- Kontakt:
Cza zaczac lazic na szpile!!!!!! Jakby na meczu bylo polowa tych zarejestrowanych z forum to nikt na frekwencja by niy narzekol. No ale po co. Lepi w czasie szpilu siedziec, komentowac na forum, a potem plakac jako to ta frekwencja na Ruchu hujowo.Scypion pisze:I tak bydzie. Jak te 3500 kibciow ryknie to legia nie przyzwyczajono do gry przy pelnych trybunach sie zesro.Rafal1920 pisze:My im na trybunach powinni taki szpaler zrobic, ze sie zesraja ku*** warszawskie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
z legią bydzie dobra frekwencja nie martwcie sie....Rafal1920 pisze:Cza zaczac lazic na szpile!!!!!! Jakby na meczu bylo polowa tych zarejestrowanych z forum to nikt na frekwencja by niy narzekol. No ale po co. Lepi w czasie szpilu siedziec, komentowac na forum, a potem plakac jako to ta frekwencja na Ruchu hujowo.Scypion pisze:I tak bydzie. Jak te 3500 kibciow ryknie to legia nie przyzwyczajono do gry przy pelnych trybunach sie zesro.Rafal1920 pisze:My im na trybunach powinni taki szpaler zrobic, ze sie zesraja ku*** warszawskie.
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
-
Ja bym chodził na każdy mecz w Chorzowie, jakbym miał blisko. Ale mam 400 km to co najwyżej w wakacje mogę obejrzeć. Niestety nie każdy kibic Ruchu jest Ślązakiem.
-
- Kontakt:
Pyry wiedziały że nie wygrają mistrzostwa to przynajmniej sobie dorobili. W końcu mają doświadczenie w opychaniu meczów, zwłaszcza ich legenda Piotr Reiss. Gdyby nie przerobili się na Amice to już dawno polecieliby za korupcje. A jak ktoś nie wie czemu Podbeskidzie nagle zaczęło tak punktować niech spojrzy kto jest tam trenerem. Sam Czesiu "711 polączeń do fryzjera" Michniewicz. Chyba przestane się interesować piłką i będę tylko śledził mecze Ruchu bo ten Polski burdel mnie wykończy.Harpo pisze:Oglądałem ostatnie 20 min Lech-PDB.
-
- Kontakt:
Zeby teraz nie było tak że grająca na pełnym luzie Legia, spokojnie nas pyknie i będzie świetować mistrzostwo.... a my...
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jako kibic Ruchu jest dla mnie upokorzeniem trzymać kciuki za żaboli, a jestem zmuszony to zrobić drugi raz w życiu. I tak jak nie zapomnę tego Mandryszowi i Rogali, tak stawiam tu znak równości przy Smagorowiczu i Zielińskim. Grabarze Ruchu!
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
wola sleciec niż szczewom kibicować
-
- Kontakt:
kibicowanie hm przeciez to tylko sprawa umowna ! Rozpad klubu przeciez sie nie liczy prawda? Tylko jak Lech nie potrafi wygrac u siebie z Podbeskidziem... to szczewa wygraja w Szczecinie?
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
-
- Kontakt:
Podłożą się Pogonii , tak jak kiedyś Szczakowiance , także bez złudzeń