[28 kolejka] Wisła Kraków vs Ruch Chorzów 24.05 godz 18:00
-
Re: [28 kolejka] Wisła Kraków vs Ruch Chorzów 24.05 godz 18:
Z legiom nie zagra Djokic za kartki.
-
- Kontakt:
A w Legii Bereszyński...takze prawi obrońcy wypadaja, tylko ze L ma troszke wieksze możliwosci 

PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
- laciek20
- Kontakt:
nie wiem co na boisku pan Kuświk robił przez 5 minut, całe te minuty przestał i zamiast strzelać w jednej sytuacji i chyba z 3 razy gdy miał okazje wyprowadzić groźną i szybką kontre synek stawoł...
Malina, Figo, Szulti okej
reszta próbowała tak walczyć jak w/w trójka, no może Ecik jeszcze...
Malina, Figo, Szulti okej

kibole, bandyci ... stadionowi CELEBRYCI !
- 19flasteR20
- Kontakt:
Ci, to maja sie dobrze znow mo rewir za kartkiCOBRA pisze:Z legiom nie zagra Djokic za kartki.

Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
- Kontakt:
Z sektora niy wyglondało to źle. Malina musi zostać na kolejny sezon,nawet jak bydymy budować nowo druzyna oparto na młodych,bo "stary wyjadacz" musi trzymać ich za ryj. Wczoraj pokozoł jak sie zapierdalo mimo wieku!
Jankes,jak Cie lubia,tak byś musioł flapa zebrać za ta seta
Mogł zrobić wszystko,a nie zrobił nic.Szkoda. Kuświk to wogóle niy porozumienie,wyłazi na wprost bramki na 18tym metrze i zamiast ciulać,on podaje do boku
To jo by ze srogigo palca wkurwioł w okno od laty i pozamiatene. JAPIERDOLE!
Nic tam,momy punkt!dzieki za walka,ze cwe(L)ką tylko zwycięstwo!!!
Jankes,jak Cie lubia,tak byś musioł flapa zebrać za ta seta

Nic tam,momy punkt!dzieki za walka,ze cwe(L)ką tylko zwycięstwo!!!

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Może to już minimalizm przez ten sezon ze mnie wychodzi, ale ja jestem zadowolony z tego remisu. Obawiałem się porażki, a punkt to zawsze punkt-dziś będziemy mądrzejsi czy będzie to szczęśliwy punkt...
Jankowski, taka seta, a tu ani strzału nie oddał
Do gry obronnej nie mam za dużych zastrzeżeń, wyłączając z tego Djokica, który był niemiłosiernie objeżdżany przez Małeckiego...Malinowski bardzo ładnie walczył!
Tak sobie myślę, że szkoda, że tych DWÓCH ostatnich meczów nie gramy na wyjeździe..Jakoś nam się ostatnio lepiej gra układa poza C6 i nawet Zieliński z budy trenerskiej nie boi się wychodzić

Jankowski, taka seta, a tu ani strzału nie oddał

Do gry obronnej nie mam za dużych zastrzeżeń, wyłączając z tego Djokica, który był niemiłosiernie objeżdżany przez Małeckiego...Malinowski bardzo ładnie walczył!
Tak sobie myślę, że szkoda, że tych DWÓCH ostatnich meczów nie gramy na wyjeździe..Jakoś nam się ostatnio lepiej gra układa poza C6 i nawet Zieliński z budy trenerskiej nie boi się wychodzić

-
- Kontakt:
Dobry szpil w naszym wykonaniu w porownaniu do wczesniejszych, widac bylo zaangarzowanie.
Po sezonie Smaktala, Kuświk powinni sie z nami pozegnac ani 1 meczu nie zaagrali dobrze
Po sezonie Smaktala, Kuświk powinni sie z nami pozegnac ani 1 meczu nie zaagrali dobrze
-
- Kontakt:
jANKOWSKI to dopiero w czwartek strza7u nie odda ... jak go nie trowia tak go dalyj nie trowia
-
- Kontakt:
A mnie przeraża szybkość Janoszki i tempo w jakim 90% akcji robi Starzyński. To in minus
A do plusów ze w następnej kolejce się utrzymamy i Legie pozbawimy mistrza
dej Panie Boże
A do plusów ze w następnej kolejce się utrzymamy i Legie pozbawimy mistrza

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ty slyz na ziemia...., po żenujących występach z bielskiem, pogonią naprawde dobry szpil Ruchu, a Wisła wcale tako słabo nie była. Mecz ogólnie fajnie się oglądało, a u Nas widać było dużo ambicji i woli walki, szkoda bo 3 pkt były blisko... ale mimo wszystko Brawo NIEBIESCYScypion pisze:Korfanty pisze:Walka jeszcze raz walka,dlaczego nie można było tak grać w meczach z Podbeskidziem,Piastem i Pogonią.Sultes dla mnie najlepszy Malina szok,obrona kolejny szok jedyny minus 100% sytuacja Jankesa.Jeśli zagrają tak samo z cweLami w czwartek 3 punkty pewne,robi się ciekawie.
buahahahah.. slyz na ziemia.. grali my z nosjlabsza wisla od 10 lot, kero wdupiyla na rowniez niezbyt poteznym slasku. Przeciw nom grol Chavez i wkrecajacy Djokica Malecki a reszta tak samo cienko jak my.
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
Rafał19R20 pisze:Ty slyz na ziemia...., po żenujących występach z bielskiem, pogonią naprawde dobry szpil Ruchu, a Wisła wcale tako słabo nie była. Mecz ogólnie fajnie się oglądało, a u Nas widać było dużo ambicji i woli walki, szkoda bo 3 pkt były blisko... ale mimo wszystko Brawo NIEBIESCYScypion pisze:Korfanty pisze:Walka jeszcze raz walka,dlaczego nie można było tak grać w meczach z Podbeskidziem,Piastem i Pogonią.Sultes dla mnie najlepszy Malina szok,obrona kolejny szok jedyny minus 100% sytuacja Jankesa.Jeśli zagrają tak samo z cweLami w czwartek 3 punkty pewne,robi się ciekawie.
buahahahah.. slyz na ziemia.. grali my z nosjlabsza wisla od 10 lot, kero wdupiyla na rowniez niezbyt poteznym slasku. Przeciw nom grol Chavez i wkrecajacy Djokica Malecki a reszta tak samo cienko jak my.
Po zenujacym sezonie, robieniu Nos w ciula itd, zagrali jedyn szpil trocha lepi z slabiutka wisla a Ty im brawo....

My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!
-
- Kontakt:
dla mnie Jankowski w meczu z Legią nie powinien w ogóle zagrać. Po pierwsze za seryjne marnowanie 100 % sytuacji a po drugie za jego przywiązanie do gorolskich barw wiadomo że ważniejsze dla niego jest to że legia zdobędzie mistrza niż to że Ruch sie utrzymie. Po sezonie prawdopodobnie i tak odejdzie kto wie czy nie do legii więc perspektywa gry w pucharach bardzo kusząca...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
z taką formą to najwyżej do Górnika Wesoła może iść
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a już skończcie jakieś dziwne teorie dorabiać na temat Jankowskiego .. to jest profesjonalista, w du*** ma przywiazanie do barw na boisku, to jest jego robota .. na chwilę obecną to nasz najlepszy napastnik i tak, jest nieskuteczny bo świadczy to o jego słabości, jakby strzelał wiecej to go w Ruchu dawno nie ma ...
wolę oglądać go na boisku, który daje drużynie dużo, niż wiecznie obrażonego Kuświka, który wchodzi i nie pobiega, bo on fochnięty na cały świat jest.
wolę oglądać go na boisku, który daje drużynie dużo, niż wiecznie obrażonego Kuświka, który wchodzi i nie pobiega, bo on fochnięty na cały świat jest.
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
Jakby chop ustrzelił hattricka, a potem jedną "setkę" zmarnował też byście po nim jechali.pko pisze:jANKOWSKI to dopiero w czwartek strza7u nie odda ... jak go nie trowia tak go dalyj nie trowia
Nikt nie widział świetnej interwencji czarnego? Synek o 2 sekundy spóźnił zamiar strzału. Szkoda.
Uprzedzenia. Paskudna choroba.
Poza tym CENNY punkt, Pogoń z biedą remis z Górnikiem coś czuję.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"