[27 kolejka] Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin
-
- Kontakt:
Re: [27 kolejka] Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin
Smutne to wszystko jest. Smutno się patrzy na Ruch. Z taką grą to nasuwa się tylko jedno słowo, ale.. trzeba wierzyć, że jednak do tego nie dojdzie.
Mam dość słuchania, czytania i patrzenia na Zielińskiego. Czy w tym klubie ktoś myśli i w końcu zwolni tego człowieka ?! Bo nie wierzę w to, że odejdzie sam.
To nie jest drużyna, to są ku*** pozoranty cytując Levy'ego..
Mam dość słuchania, czytania i patrzenia na Zielińskiego. Czy w tym klubie ktoś myśli i w końcu zwolni tego człowieka ?! Bo nie wierzę w to, że odejdzie sam.

- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sultes toś się doigrał ława czeka Zieliński tego nie popuści podważać jego treningi.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pozoranty, niepozoranty jak masz w obronie same drewna, a kieruje nimi ktoś taki jak Piotr Stawarski, to to nie może się dobrze skończyć. Każda wysoko piłka zagrana na stoperów to przerażone wybycie byle dalej co w 90 przypadków na 100 kończy się stratą piłki. Tu wystarczy postawić dwumetrowego kalekę na szpicy i grać na niego piłki cały mecz. Gwarantowane że Stawar się schyli, poślizgnie albo kopnie się piszczelem w czoło. Sytuacja bramkowa gotowa, wystarczy trafić w bramkę, bo Kamiński jak narazie pokazał się tylko z Legią. Cała masa przegranych pojedynków w środku pola. Malina za wolny, Tymiński nie wiem czy za mały, czy się ustawić nie umie... Starzyński dzisiaj beznadziejny. Zieńczuk gra tak jak cały sezon czyli przysłowiowego ch***.
Tak po krótce można opisać drużynę Ruchu Chorzów. O trenerze nie ma co wspominać bo to jest dla mnie człowiek bez honoru i bez wstydu.
Nie mam po tym meczu pretensji do Lewczuka, Sultesa, Janoszki i Jankowskiego. Reszta, poza Starzyńskim i o ile rozwinie się na miarę ponoć swojego talentu Kamińskim, wielkie wy***rdalać !!
Tak po krótce można opisać drużynę Ruchu Chorzów. O trenerze nie ma co wspominać bo to jest dla mnie człowiek bez honoru i bez wstydu.
Nie mam po tym meczu pretensji do Lewczuka, Sultesa, Janoszki i Jankowskiego. Reszta, poza Starzyńskim i o ile rozwinie się na miarę ponoć swojego talentu Kamińskim, wielkie wy***rdalać !!
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
figuranty....................................figurant Stawarczyk gra mimo że zajebał X bramek w tym sezonie figurant Kikut grał mimo że każdy widział jak się nie powinno grac,figurant Zielinski trenuje i robi zmiany jakie robi a wyniki ma jakie ma,figurant Mosór podpisuje kontrakty z zawodnikami przewlekle kontuzjowanymi albo przedłuża z nieprzydatnymi.Lukas89 pisze:Smutne to wszystko jest. Smutno się patrzy na Ruch. Z taką grą to nasuwa się tylko jedno słowo, ale.. trzeba wierzyć, że jednak do tego nie dojdzie.
Figurant na miejscu prezesa udaje że jest prezesem z stalowymi nerwami tylko po co?
Toniemy finansowo , toniemy sportowo ale dalej wielu ma różowe okulary -jasne miasto wszystko wykupi ale potem jak w Opolu na 3 ligę.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
dodom ino figurantow kibicow, kerzy na mecz sie nie wybierom i momy kompletny obraz nedzy i rozpaczy.Ozor pisze:figuranty....................................figurant Stawarczyk gra mimo że zajebał X bramek w tym sezonie figurant Kikut grał mimo że każdy widział jak się nie powinno grac,figurant Zielinski trenuje i robi zmiany jakie robi a wyniki ma jakie ma,figurant Mosór podpisuje kontrakty z zawodnikami przewlekle kontuzjowanymi albo przedłuża z nieprzydatnymi.Lukas89 pisze:Smutne to wszystko jest. Smutno się patrzy na Ruch. Z taką grą to nasuwa się tylko jedno słowo, ale.. trzeba wierzyć, że jednak do tego nie dojdzie.
Figurant na miejscu prezesa udaje że jest prezesem z stalowymi nerwami tylko po co?
Toniemy finansowo , toniemy sportowo ale dalej wielu ma różowe okulary -jasne miasto wszystko wykupi ale potem jak w Opolu na 3 ligę.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
sam sobie się dziwię że jeszcze to gówno chce mi się oglądac tak że tych co mają inny pomysł na wolne jestem w stanie zrozumieć .Scypion pisze:dodom ino figurantow kibicow, kerzy na mecz sie nie wybierom i momy kompletny obraz nedzy i rozpaczy.Ozor pisze:figuranty....................................figurant Stawarczyk gra mimo że zajebał X bramek w tym sezonie figurant Kikut grał mimo że każdy widział jak się nie powinno grac,figurant Zielinski trenuje i robi zmiany jakie robi a wyniki ma jakie ma,figurant Mosór podpisuje kontrakty z zawodnikami przewlekle kontuzjowanymi albo przedłuża z nieprzydatnymi.Lukas89 pisze:Smutne to wszystko jest. Smutno się patrzy na Ruch. Z taką grą to nasuwa się tylko jedno słowo, ale.. trzeba wierzyć, że jednak do tego nie dojdzie.
-
- Kontakt:
Powinno to być raczej w temacie sezon 2012/13 mimo, że zostały jeszcze 3 kolejki ale z taka grą
...http://misiax.wrzuta.pl/audio/2LygvgD5q ... est_koniec w sumie to im można by było zaśpiewać po meczu....

Ostatnio zmieniony 17 maja 2013, o 23:27 przez sebaro, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
cos w tym jest. Powinnismy dostac dodatek do emerytury.Ozor pisze:sam sobie się dziwię że jeszcze to gówno chce mi się oglądac tak że tych co mają inny pomysł na wolne jestem w stanie zrozumieć .Scypion pisze:dodom ino figurantow kibicow, kerzy na mecz sie nie wybierom i momy kompletny obraz nedzy i rozpaczy.Ozor pisze:figuranty....................................figurant Stawarczyk gra mimo że zajebał X bramek w tym sezonie figurant Kikut grał mimo że każdy widział jak się nie powinno grac,figurant Zielinski trenuje i robi zmiany jakie robi a wyniki ma jakie ma,figurant Mosór podpisuje kontrakty z zawodnikami przewlekle kontuzjowanymi albo przedłuża z nieprzydatnymi.Lukas89 pisze:Smutne to wszystko jest. Smutno się patrzy na Ruch. Z taką grą to nasuwa się tylko jedno słowo, ale.. trzeba wierzyć, że jednak do tego nie dojdzie.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
P.CzadoRzadko można widzieć w najwyższej klasie rozgrywkowej bramki tracone w tak skandaliczny sposób jak w meczu z Pogonią. W decydujących momentach oni stali i patrzyli. Tylko stali i tylko patrzyli. Kto krył kogo?
-
- Kontakt:
zoboczymy za tydzien,mozno bydom wkoncu grysc trowa,lomac kosci itp!
NRŚL GANG
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
porzuć tą płonną nadzieję...chorzowski_rsl pisze:zoboczymy za tydzien,mozno bydom wkoncu grysc trowa,lomac kosci itp!
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Stawar Wam udowodni że się mylicie 

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Hm ktoś kiedys pisol co jest spoldzielnia coby Pogon sciepnonc do 2 ligi. Jedno jest pewne p.o.pilkarzy grajonych w Ruchu w tyj spółdzielni niy som.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
-
- Kontakt:
nadzieja umiero ostatnio!rozum ale godo,ze jadymy sie pozegnac z ekstraklasa do Krakowa!muszymy my kibice sie godnie pokozac za tydzienMirek pisze:porzuć tą płonną nadzieję...chorzowski_rsl pisze:zoboczymy za tydzien,mozno bydom wkoncu grysc trowa,lomac kosci itp!
NRŚL GANG
-
- Kontakt:
cos mi sie wydaje ze w tym sezonie jeszcze beda jaja takie jaja ze swiat takich nie widzial