[26 kolejka] Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów 12.05.13 17:00
-
- Kontakt:
Re: [26 kolejka] Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów 12.05.13 17:
Strzlic na wyjezdzie 4 bramy i nie wygrac meczu,JA pi***ole!!! Smierc frajerom!!!
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Ostatnio zmieniony 12 maja 2013, o 20:32 przez _pnwk_, łącznie zmieniany 1 raz.

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Kontakt:
... i brawa dla Gdańska.Zieliński: Powiem tylko kilka słów, bo nadal jestem w szoku. Trudno mi w tej sytuacji sklecić coś sensownego. Jeżeli gra się na wyjeździe i strzela się cztery bramki, ale tego meczu się nie wygrywa, to pretensje można mieć tylko do siebie. Ja tak ten mecz podsumowuje.

Panie Jacku, skończ Pan !!!!!!

- SODA
no to przykro ..takie mecze się też zdarzają 

WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
tak konczt kariera,szkoda!pikarzyki pajacykiKibic1983 pisze:Baszczu ma chyba zerwane wiezadla krzyzowe to min polroku apsencji.... Pech jak nic
NRŚL GANG
-
- Kontakt:
dno dna!!!zieliński i pól drużyny wypad łacznie z mosórem!!!Ruch to Ruch a nie jakies pipidówy!dalij śpiewejcie na młynie jesteście lepsi!!!szacun do chopców co tam byli!!!qr** 4 bramy na wyjeżdzie 90 minuta i wje....bać....nie mortwocie się Ruch bydzie zawsze bo my są fantyki!klękom ino przed Bogiem yno Ruch!!!!smagorowicz wyjazd kotala tyż...chopcy ale pomyślcie jak bydzie smakować 15 gwiozdka dzięki komu dzieki nom!!!dno dna!!!!Baszczu dzieki za wszytsko!!!!
-
My z Pogonią nie wygramy!vitorek1920 pisze:Wygrac z Pogonia i jest super!
- widus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ku**a to nie na moje nerwy!
Jesteś moim wRogiem?
- Michalik85
- Kontakt:
stRoszek pisze:Gdyby Ruch nie był moim ukochanym klubem to życzyłbym tym ciu.lom spadku.
święto prowda...
nie dziwia sie tym co na 90minut itp piszą że Ruch do spadku... ale jak z Pogonia wygrają to bedzie trocha lepij....
choć i tak powtórze to co robie od 18 kolejek....
ZIELIŃSKI RAUS!!! ZIELIńSKI WON!!! ZIELIŃSKI WYPIERDLAJ STĄD!!!!!
dziękuje.dobranoc

-
- Kontakt:
Dlaczego !COBRA pisze:My z Pogonią nie wygramy!vitorek1920 pisze:Wygrac z Pogonia i jest super!
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Jacek "Strateg" Zieliński i reszta "miszczów" końcówek. Jak można bronić się w POLU KARNYM i dać rozgrywać piłkę na piątym metrze? Co robił Martin? Co robił Zieliński? Gdzie rutyna Maliny? Dlaczego po wznowieniu po 3:4 nasi wy...ali piłkę na aut bramkowy? Kuświk to jest Kikut w ataku od kilku miesięcy? Już Niedzielan by więcej przynajmniej powalczył, a nie wchodził z fochem na boisko jak obrażalski Grześ.
Do teraz nie mogę zrozumieć jak to się mogło stać. Tylko marzyłem, żeby gol na 3:4 padł jak najpóźniej. I dzięki temu mamy punkt.
Szkoda Baszcza ogromna.
Co do straty punktów to często tak jest: jak lecisz w c..., to potem z tobą lecą w c... Szkoda tylko, że najwięcej cierpimy na tym my - kibice.
Obawiam się, że z Pogonią będziemy mieli powtórkę tego, co było jesienią tam, albo w PP 3 lata temu. Śledzie strzelą gola przypadkiem, a potem będą murowali, a nasi się sparaliżują. Oby tak nie było, ale wykluczyć tego nie można.
Kto w obronie w piątek? Oby Skuter wydobrzał.
Do teraz nie mogę zrozumieć jak to się mogło stać. Tylko marzyłem, żeby gol na 3:4 padł jak najpóźniej. I dzięki temu mamy punkt.
Szkoda Baszcza ogromna.
Co do straty punktów to często tak jest: jak lecisz w c..., to potem z tobą lecą w c... Szkoda tylko, że najwięcej cierpimy na tym my - kibice.
Obawiam się, że z Pogonią będziemy mieli powtórkę tego, co było jesienią tam, albo w PP 3 lata temu. Śledzie strzelą gola przypadkiem, a potem będą murowali, a nasi się sparaliżują. Oby tak nie było, ale wykluczyć tego nie można.
Kto w obronie w piątek? Oby Skuter wydobrzał.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Kotlet
- Kontakt:
Widze ze wszyscy piszą ze wygramy z Pogonią, nawet zawodnicy juz o tym wspominają. Jak to zwykle w życiu bywa - bedzie zupełnie inaczej. Ciekawe co powiedzą nasz gwiazdeczki i nasz trener jak przepierdolimy z Pogonią na Cichej. Wtedy dopiero bedzie ciekawie...
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Juz jest ciekawie od paru kolejek
Prędzej z Leglom wygrają niż Pogonia .... Oby ino na koniec nom tych 2 pkt nie brakło hmm ......
Prędzej z Leglom wygrają niż Pogonia .... Oby ino na koniec nom tych 2 pkt nie brakło hmm ......

- Kirek
- Kontakt:
@Kotlet
Prawdopodobnie coś w stylu, że nie możemy być do końca zadowoleni sami sobie robimy nerwówkę, i że już na 100% jebniemy Wisłę w Krakowie.
Pierwsza w miarę normalna i adekwatna do sytuacji wypowiedź zawodnika, to ta dzisiejsza Sultesa. W miarę, bo jakby zawodnicy byli rzeczywiście wkurwieni swoim kalectwem to powinniśmy durś słyszeć coś a'la Janukiewicz.
Prawdopodobnie coś w stylu, że nie możemy być do końca zadowoleni sami sobie robimy nerwówkę, i że już na 100% jebniemy Wisłę w Krakowie.
Pierwsza w miarę normalna i adekwatna do sytuacji wypowiedź zawodnika, to ta dzisiejsza Sultesa. W miarę, bo jakby zawodnicy byli rzeczywiście wkurwieni swoim kalectwem to powinniśmy durś słyszeć coś a'la Janukiewicz.
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pyjter napisałem przed meczem Malina za Panke i nie zawiódł i tak samo Niedzielan, Kuświk podziękować oni już nie nadają się do drużyny dzisiaj Kuświk to potwierdził a Niedzielanowi przyglądałem się podczas rozgrzewki z Piatsem truchtał sobie.19katowice20 pisze:Jo nie bronia Zielińskiego bo jestem za zmiana trenera 100% ale o co wy zas go obwiniacie bo wpuscil Kuświka ku*** A ON CO WRÓŻKA JACEK ze mial wiedziec ze Grzegorzinio to tak zjebie????? a Sultes chyba sam chcial zmiany;/;/'PYJTER' pisze:Jo Cie wyśla chyba do okulisty bo te bryle co mosz to som blank za słabebluemario pisze:Panowie spokojnie to że zremisowali to nie wina Zielińskiego tylko piłkarzy ale przecież nie takie wyniki już padały w piłce. Ja im muszę pogratulować jednak walczyli próba charakteru w meczu z Pogonią kupować bilety i na mecz w piątek.a kto za Sultes'a Kuświka wpuścił?? przez niego ten gol na 3 bo nie wiedzioł co zrobić z balą...
-
- Kontakt:
Byłech som w doma z dwoam moimi malymi synami. Jak Lechia wyrównała to dostałem furii. Młodszy sie tak wsytraszyl, że nie mogłem go uspokoić jeszcze przez 15 minut a starszy tylko smutny patrzył jak po***any ojciec kopie w zabawki i ciepie p;oduszkami po całej chałupie. Ciekawe czy ktokolwiek z piłkarzy miał chociaż namiastke tej kurwicy
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----