[25 kolejka] Ruch Chorzów - Piast Gliwice 6.05.13 18:30
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: [25 kolejka] Ruch Chorzów - Piast Gliwice 6.05.13 18:30
wystarczy wygrać z Lechią i Pogonią i bydzie OK.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To takie proste, a jednak niekoniecznie w naszym przypadku ehhhAdiC pisze:wystarczy wygrać z Lechią i Pogonią i bydzie OK.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kiedys wystarczyło tylko wygrac z Lechią i by było ok ale nie byłoAdiC pisze:wystarczy wygrać z Lechią i Pogonią i bydzie OK.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Abo ze szczakowiankom i tyż niy boło ok
I'm a man who walks alone
- Radvan138
- Kontakt:
A jo mysla ze czas pogodac ze straznikiem. Jak on se wyobrazo obecno sytuacja, jakie mo plany wobec nos i kopaczy. Jak cos zmieniac to od samego wierchu. Bo ewidentnie widac ze co niekerych w tym klubie przerasto wszystko
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wystarczy wygrać
To tak jak z tym gadaniem naszego Mourinho, że już za momencik, już za chwileczkę rozpoczynamy marsz w górę tabeli!! Nie patrzymy w dół, tylko w górę
Wczorajszy(i nie tylko) popis nieudolności tych panów w koszulkach z eRką na piersi pozbawił mnie wszelkich złudzeń i nadziei
Z tą kadrą i z tym panem na ławce(!!) czeka nas...nieciekawa przyszłość. 
Przypomina mi to sezon 2008/2009...Tylko czy trafi nam się taki cud jak w postaci Waldka i skończy się tak jak wtedy happy endem?

To tak jak z tym gadaniem naszego Mourinho, że już za momencik, już za chwileczkę rozpoczynamy marsz w górę tabeli!! Nie patrzymy w dół, tylko w górę

Wczorajszy(i nie tylko) popis nieudolności tych panów w koszulkach z eRką na piersi pozbawił mnie wszelkich złudzeń i nadziei

Przypomina mi to sezon 2008/2009...Tylko czy trafi nam się taki cud jak w postaci Waldka i skończy się tak jak wtedy happy endem?

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no właśnie .. sytuacja robi się bardzo podobna, lecz tym razem chyba się nie zanosi na jakiekolwiek zmiany, a bez zmian ciężko będzie się utrzymać po tym co zobaczyliśmy w meczu z Piastem, najgorsze jest to, że zaraz w klubie powiedzą, że jest fajnie i tyle z tego będzie ...HKSADIK pisze:Przypomina mi to sezon 2008/2009...Tylko czy trafi nam się taki cud jak w postaci Waldka i skończy się tak jak wtedy happy endem?
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
Cud nom sie trefi jak Bielsko zwolni i niy odrobi tych 5 pkt do nos.HKSADIK pisze:Wystarczy wygrać![]()
Wczorajszy(i nie tylko) popis nieudolności tych panów w koszulkach z eRką na piersi pozbawił mnie wszelkich złudzeń i nadzieiZ tą kadrą i z tym panem na ławce(!!) czeka nas...nieciekawa przyszłość.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
Jak po takim g... jakie widzimy od lipca można mówić, że wygramy 2 mecze i będzie ok?
NIE BĘDZIE OK! Jest ch...a i tyle! A 1-2 ewentualne wygrane absolutnie nie mogą nam zaciemnić obrazy błazenady w wykonaniu większości grajków i przede wszystkim ich trenera. Mam wrażenie, że z kimś innym na ławce z tych gwiazdeczek można by było wyciągnąć dużo, dużo więcej. To już nawet za Mandrysza grali lepiej, a przynajmniej walczyli
NIE BĘDZIE OK! Jest ch...a i tyle! A 1-2 ewentualne wygrane absolutnie nie mogą nam zaciemnić obrazy błazenady w wykonaniu większości grajków i przede wszystkim ich trenera. Mam wrażenie, że z kimś innym na ławce z tych gwiazdeczek można by było wyciągnąć dużo, dużo więcej. To już nawet za Mandrysza grali lepiej, a przynajmniej walczyli
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bielsko pewnie odrobi. Mecz o utrzymanie się szykuje z Pogonią u siebie.pedro-sbl pisze:Cud nom sie trefi jak Bielsko zwolni i niy odrobi tych 5 pkt do nos.HKSADIK pisze:Wystarczy wygrać![]()
Wczorajszy(i nie tylko) popis nieudolności tych panów w koszulkach z eRką na piersi pozbawił mnie wszelkich złudzeń i nadzieiZ tą kadrą i z tym panem na ławce(!!) czeka nas...nieciekawa przyszłość.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I mam nadzieję, że dzięki efektowi "nowej miotły" ich pokonamy
Bo przecież nie umiejętnościami, albo wolą walki i zaangażowaniem...
Ale czytam, że Jackowi tu dobrze u nas, podoba mu się

Ale czytam, że Jackowi tu dobrze u nas, podoba mu się

Kontrakt szkoleniowca obowiązuje jeszcze przez następny sezon. Trener zapewnia, że czuje się w Chorzowie dobrze i chce wypełnić umowę
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To trzeba mu to samopoczucie zmienic. Byli juz tacy ktorzy sie tu kapitalnie czuli a potem Ruch sie po czermnach wozil. Wtedy nas uratowal Klimek,ale nic dwa razy sie nie zdarza.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Lutz
- Kontakt:
Takich przykładów w tym klubie je wiyncy . Rok tymu stykło wygrać ze szczewmi, podbeskidziem abo ŁKS-em i mieli by my 15 meistra.Pavlique pisze:Abo ze szczakowiankom i tyż niy boło ok
Jo już niy wierza i powiym Wom szczerze , że mentalnie przygotowłch żech sie już na nojgorszy scenariusz po tytułem ŁKS vel Beuthen.
Jedynym efektem , kery bych ich zmobilizowoł 3 razy bal prosto przed sia kopnoć do kolegi co stoi 3 metry dali i do przelecynio sprintym wiyncy jak 5 metrów to by byla jednorazowo premia w postaci 50000 PLN netto.I mam nadzieję, że dzięki efektowi "nowej miotły" ich pokonamyBo przecież nie umiejętnościami, albo wolą walki i zaangażowaniem...
-
- Kontakt:
nie wiem skąd Wam się wzięło to 5 pkt... trzeba się liczyć z tym, że Bielsko ma już tylko 2pkt!!! do Ruchu oraz z tym, że Pogoń Nas wyprzedza(wygrywając z bełtami, a Ruch przegra w Gdańsku) i zarząd powinien mieć gówno w gaciach a my, kibice - stan przedzawałowy!!! bo to, że Discopolo odpuści jest niemal pewne(brak wypłat, mecz z bełtami), a patrząc w terminarz nie ma kiedy odskoczyć Bielsku! chyba, że wygramy z Lechią...... 

-
- Kontakt:
nie ma co liczyc, przeliczac, obstawiac...RuchChorzów1920 pisze:nie wiem skąd Wam się wzięło to 5 pkt... trzeba się liczyć z tym, że Bielsko ma już tylko 2pkt!!! do Ruchu, oraz z tym, że Pogoń Nas wyprzedza(wygrywając z bełtami, a Ruch przegra w Gdańśku) i zarząd powinien mieć gówno w gaciach a my, kibice - stan przedzawałowy!!! bo to, że Discopolo odpuści jest niemal pewne(brak wypłat, mecz z bełtami), a patrząc w terminarz nie ma kiedy odskoczyć Bielsku! chyba, że wygramy z Lechią......
cza patrzec na najblizszy szpil