[24 kolejka] Górnik Zabrze - Ruch Chorzów 28.04.2013 17:00
- Adrian.G
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: [22 kolejka] Górnik Zabrze - Ruch Chorzów 28.04.2013 17:
jaki sezon takie derby
Kupię (wymienię) proporczyki Ruchu Chorzów do mojej kolekcji.
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
- SODA
ale dlaczego tak sądziszwojt pisze:Nie pisz juz lepiej nic19kyjok20 pisze:A kaj jo napisołech że za drzwiami kolejka chętnych? Właśnie chodzi o to że nikogo nie widać, chyba że Klimek se o nos przipomni co jest mało prawdopodobne

WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ryba się od łba psuje. Kikuty, Stawarskie i Chwastki to wypadkowa działań właściciela i zarządu.
Smagorowicz prędzej czy później zrobi z nami to co Król zrobił najpierw z cyganami, a teraz z dyskobolią.
Smagorowicz prędzej czy później zrobi z nami to co Król zrobił najpierw z cyganami, a teraz z dyskobolią.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- 19flasteR20
- Kontakt:
Ochloncie i piszcie posty na wydechu.Przegrali my Derby w miescie na litere z. niy pierwszy roz.
Jo tyz liczyl na cos wiyncej i chciol widziec 11 wojownikow, a zoboczyl przecietnych grajkow, jakby grali sobie zwykly szpil.
Mozna wymieniac wiele wad i zalet poszczegolnych grajkow, ale zabraklo czegos co sie nazywo - ''sztrom'' w nogach.
Czy bydom wyciagniete odpowiednie wnioski po tej porazce na nostepno kolejka panie trenerze Z.?
Jo tyz liczyl na cos wiyncej i chciol widziec 11 wojownikow, a zoboczyl przecietnych grajkow, jakby grali sobie zwykly szpil.
Mozna wymieniac wiele wad i zalet poszczegolnych grajkow, ale zabraklo czegos co sie nazywo - ''sztrom'' w nogach.
Czy bydom wyciagniete odpowiednie wnioski po tej porazce na nostepno kolejka panie trenerze Z.?
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2013, o 21:58 przez 19flasteR20, łącznie zmieniany 1 raz.
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

-
- Kontakt:
Ale miał żółtko i była szansa na czerwoną. To akurat dobra zmiana.heli pisze:Zmienia Szyndrowskiego co czyścił środek .
Najgorsza decyzja to wystawienie Kikuta (po raz kolejny!) i zbyt późne zmiany.
Przy 1:0 i 15 min. do końca trzeba było Niedzielana wpuścić. Co ten synek przez 5 min. ma zrobić??
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- SODA
a my mamy po pietnaście lat i lokate włosy
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jedyn wniosek nasuwa się sam - Kikut na prawo19flasteR20 pisze: Czy bydom wyciagniete wnioski po tej porazce na nostepno kolejka panie trenerze Z.?

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- 19flasteR20
- Kontakt:
Szkola W.F. lub momy zmiennikow nie w optymalnej formie!?Harpo pisze:Ale miał żółtko i była szansa na czerwoną. To akurat dobra zmiana.heli pisze:Zmienia Szyndrowskiego co czyścił środek .
Najgorsza decyzja to wystawienie Kikuta (po raz kolejny!) i zbyt późne zmiany.
Przy 1:0 i 15 min. do końca trzeba było Niedzielana wpuścić. Co ten synek przez 5 min. ma zrobić??
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A to akurat by mnie jakoś szczególnie nie zdziwiło. No i obowiązkowo kontrakt przedłużyć o 2,5 roku.gerhat pisze:Jedyn wniosek nasuwa się sam - Kikut na prawo19flasteR20 pisze: Czy bydom wyciagniete wnioski po tej porazce na nostepno kolejka panie trenerze Z.?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
O podwyżce zapomnieliście 
Mam nadzieję że "przywitania" jednak nie było. To pogorszyłoby sytuację..

Niebieskie serce od 1988 R.
-
- Kontakt:
Dokladnie, gorol w tym klubie nic do porzadku niy zrobil. Trudno wymagac uod drugiygo, kej sie samymu nic niy robi. Jeszcze kilka lot a obudzymy sie z rynkom w nachtopie.spyru pisze:Ryba się od łba psuje. Kikuty, Stawarskie i Chwastki to wypadkowa działań właściciela i zarządu.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
Ja napisze tylko tyle : przy bramce na 0 : 2 pan B. #44 i pan D. #4 wygladaja (przy tym biegnac chocby dwie stare omy) jakby mieli z 5kilo w gaciach -.- WSTYD CO SIE W TYM KLUBIE DZIEJE !!!!!!!
- R1
- Kontakt:
Tak se tu wchodza co chwila i z niecierpliwością zaglądom czy już Zielinskiego wyciepli.
ehhhhhhhhhhhhh zaś nic
pozdRo
ehhhhhhhhhhhhh zaś nic
pozdRo
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
kogo?Harpo pisze:O podwyżce zapomnieliście
-
- Kontakt:
Może to nie powinno być w tym temacie, a w temacie ogólnym, ale ten sezon jest stracony nie ino jeżeli chodzi o wynik sportowy, ale przede wszystkim o budowę zespołu, za Fornalika też był środkowy sezon słaby, ale miało się jakieś nadzieje teraz jo jestech obdarty ze złudzeń, że w takim personalnym zestawieniu będzie dobrze.
Smagorowicz ewidentnie przeinwestowoł pożyczone pieniądze. I ciekawe jak to będzie wyglądało, prawda jest taka, że z takimi długami, ewentualny "spadek" i odcięcie od kasy c+ spowoduje praktycznie że możemy podzielić losy Gks-u, Odry, Łks-u czy Polonii.
Sztab "transferowy". Ściągnięcie za grubą kasę zawodników i płacenie wysokich kontraktów graczom, którzy nie stanowią żadnej siły napędowej i na pewno nie są warci tej kasy, nie godom, że są gorsi od jakiegoś młokosa, ale oni zarobiają o wiela więcej i oczekiwania w stosunku do takich graczy jak Panka, Sultes, Sadlok, Baszczyński, Niedzielan, Zieńczuk są całkiem inne.
Odrębną sprawą jest Kikut bo tu mom pewność, że kożdy młokos czy z ME czy SLJS czy kuźwa nawet z trampkarzy zagro lepiej od niego.
Sztab "szkoleniowy". Po pierwsze pewnie też transfery są ich udziałem, po drugie nie wprowadzili żadnych młodych, ostatnio nawet nie ma ich na ławce. Z tego wyniko, że albo są tak słabe że się nei nadają, albo ważniejszo jest teraz wygranie SLJS niż gra I-drużyny. Do tego nie widzą ewidentych dziur w składzie, dupienie, że Kikut się s"z"tresuje i na wyjeździe gro lepiej no to widzieli my jak lepiej gro.
Piłkarze. Umiejętności wiadomo, że za wielkich nie mieli, ale mieli przynajmniej chęci, mieli szybkość, skoczność były stałe fragmenty gry, a teraz...., a teraz idziemy na jednego by się chciało powiedzieć. Skokają przy tych wciepach tak, że nie wiem czy jakby nie skoczyli to by kepa mieli wyżej, lotają jakby im się nie chciało. Tetryscy po prostu. I z łaską zagrają jeden na trzy cztery mecze na całego. NA całego na ich umiejętności wiec z tych 6 nie złych meczy to wygrali my może z dwa.
Kibice. Nie roz już było pisane.
PS. Czemu nie pojechoł i nie groł w tym meczu Tymiński
, bo czytom i czytom i nikaj nie na trafiłech na tako informacja.
Smagorowicz ewidentnie przeinwestowoł pożyczone pieniądze. I ciekawe jak to będzie wyglądało, prawda jest taka, że z takimi długami, ewentualny "spadek" i odcięcie od kasy c+ spowoduje praktycznie że możemy podzielić losy Gks-u, Odry, Łks-u czy Polonii.
Sztab "transferowy". Ściągnięcie za grubą kasę zawodników i płacenie wysokich kontraktów graczom, którzy nie stanowią żadnej siły napędowej i na pewno nie są warci tej kasy, nie godom, że są gorsi od jakiegoś młokosa, ale oni zarobiają o wiela więcej i oczekiwania w stosunku do takich graczy jak Panka, Sultes, Sadlok, Baszczyński, Niedzielan, Zieńczuk są całkiem inne.
Odrębną sprawą jest Kikut bo tu mom pewność, że kożdy młokos czy z ME czy SLJS czy kuźwa nawet z trampkarzy zagro lepiej od niego.
Sztab "szkoleniowy". Po pierwsze pewnie też transfery są ich udziałem, po drugie nie wprowadzili żadnych młodych, ostatnio nawet nie ma ich na ławce. Z tego wyniko, że albo są tak słabe że się nei nadają, albo ważniejszo jest teraz wygranie SLJS niż gra I-drużyny. Do tego nie widzą ewidentych dziur w składzie, dupienie, że Kikut się s"z"tresuje i na wyjeździe gro lepiej no to widzieli my jak lepiej gro.
Piłkarze. Umiejętności wiadomo, że za wielkich nie mieli, ale mieli przynajmniej chęci, mieli szybkość, skoczność były stałe fragmenty gry, a teraz...., a teraz idziemy na jednego by się chciało powiedzieć. Skokają przy tych wciepach tak, że nie wiem czy jakby nie skoczyli to by kepa mieli wyżej, lotają jakby im się nie chciało. Tetryscy po prostu. I z łaską zagrają jeden na trzy cztery mecze na całego. NA całego na ich umiejętności wiec z tych 6 nie złych meczy to wygrali my może z dwa.
Kibice. Nie roz już było pisane.
PS. Czemu nie pojechoł i nie groł w tym meczu Tymiński