Jaki błąd???Michalik85 pisze:dobrze ze Kamiński dziś popełnił ten bład ( bo było to kwestią czasu że wkoncu popełni) ale ogólnie za***iście bronił, szczególnie ta jedna interwencja. Bedziemy mieć pożytek z kolesia
!
[23 kolejka] Ruch Chorzów-Polonia Warszawa 22.04.2013 18:30
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: [22 kolejka] Ruch Chorzów-Polonia Warszawa 22.04.2013 18
-
- Kontakt:
chodzi pewnie o to jak niy chycil bala i Pazio mogl podac lub wkrecic bal do toraMirek pisze:Jaki błąd???Michalik85 pisze:dobrze ze Kamiński dziś popełnił ten bład ( bo było to kwestią czasu że wkoncu popełni) ale ogólnie za***iście bronił, szczególnie ta jedna interwencja. Bedziemy mieć pożytek z kolesia
!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
fajny mecz
no i wynik cieszy
.Polska liga jest jednak najlepsza 

-
- Kontakt:
Jedziecie po Kikucie i Zielinskim ale niy wiym czy zescie byli na szpilu a dokladnie na rozgrzywce. Kikut lewym kikutym wciepowol takie bale pod brama ze yno czacha dostawic i niy jest to szydera!!! Zieniu za nojlepszych lot tak niy ciepol. Brama zawalil ale kiery nosz obronca w tym sezonie niy zawalil bramy abo szpilu...? Wazne 3 pkt, dobro jak by na to niy paczec gra( jakby niy Przyrowski to tam je kole 7-1, jak malo kto w tyj ogorkowyj lidze my dzisiej grali atak pozycyjny niy wypuszczajac polonii prawie wcale ze swojij polowki) i za tydziyn zaspiywomy "... Ruch roz*ebol zabskie szczewa..."
Mimo malyj frekwyncji doooobry doping, oby tak dalij, jak my na pelnyj piz*ie rykli Niebiescy hej!!! to gorolikom sie az szlapy matlaly...
FTO NIY POSZEL NIYCH ZALUJE!!!
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Mimo malyj frekwyncji doooobry doping, oby tak dalij, jak my na pelnyj piz*ie rykli Niebiescy hej!!! to gorolikom sie az szlapy matlaly...

-
- Kontakt:
I tu sie zgadzam w 100%tedeus63 pisze:A jo powiym tak wszyscy tu jadom JANKOWSKI taki czy owaki Kikut taKi czy owaki ,ten sie nie nadaje ten zle zagrol. a jo sie zapytom GDZIE SOM !!! " kibice" ? RUCHU , kaj jest młyn ? kaj jest doping ,kaj jest atmosfera meczu , bilety tonsze jak w 1 lidze czy wom naprowdy trzeba dac krupnioka do biletu byscie ruszyli dupska na stadion?? . Moze wejzyjmy napiyrw na siebie zanim ciepniemy kamieniem w kogos? . Wszystkich po kolei umiymy rozliczyc pra ? ale najpiyrw spojzmy na siebie . Dzis jak patrzolech na trybuny to normalnie plakac sie chcialo.
Mecz super pod wzgledem rosnących emocji. Kto nie był na szpilu niech żałuje!
-
- Kontakt:
no to na maszczeni czas teraz wygracć z Kalina
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kikut słaby, Stawar kaleczy, Chwastek to posożyt, Zieniowi sie nie chce, Janoszka wyżej... nie podskoczy, Malina to dywersant a Jankes L...
Ilość inwektyw na swoich zawodników jest porażająca. Najbardziej śmieszą mnie opinie że mamy najlepszych kibiców w Polsce i medale które sami sobie przypinamy jak co drugi siedzi w laciach przed TV a co trzeci złorzeczy na swoich zawodników w trakcie meczu. I rozumia ze można być wkurwionym tak jak po meczu z Podbeskidziem ale zero szacunku dla ludzi którzy głośno wyzywaja swoich w trakcie meczu. Momy folklor i wiocha na trybunach! I jak mom jakieś oczekiwania w stosunku do Stowarzyszenia kibiców to właśnie w tym kierunku a nie prośby o pisanie listów czemu przegrali my szpil i wiela geldu mo właściciel, jak niektórzy tu proppnują
Ilość inwektyw na swoich zawodników jest porażająca. Najbardziej śmieszą mnie opinie że mamy najlepszych kibiców w Polsce i medale które sami sobie przypinamy jak co drugi siedzi w laciach przed TV a co trzeci złorzeczy na swoich zawodników w trakcie meczu. I rozumia ze można być wkurwionym tak jak po meczu z Podbeskidziem ale zero szacunku dla ludzi którzy głośno wyzywaja swoich w trakcie meczu. Momy folklor i wiocha na trybunach! I jak mom jakieś oczekiwania w stosunku do Stowarzyszenia kibiców to właśnie w tym kierunku a nie prośby o pisanie listów czemu przegrali my szpil i wiela geldu mo właściciel, jak niektórzy tu proppnują
-
- Kontakt:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/1,916 ... wazac.html
gerhat, zgadzam się, coś się zepsuło na naszych trybunach. Szczególnie było to widać na mojej dziesionie. Serio, aż mnie ręką swędziała, żeby paru gości z wyprosić. Było paru takich, że jak był doping, to siedzieli cicho, za to na Musiała, a potem Kikuta jechali z całego ryja. Po co nam tacy kibice?
gerhat, zgadzam się, coś się zepsuło na naszych trybunach. Szczególnie było to widać na mojej dziesionie. Serio, aż mnie ręką swędziała, żeby paru gości z wyprosić. Było paru takich, że jak był doping, to siedzieli cicho, za to na Musiała, a potem Kikuta jechali z całego ryja. Po co nam tacy kibice?
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Pewnie ten sam co wczoraj nad stadionem latał, dobrze, że nie spadł na szpilplac. To by były jaja na cały kraj. Ale szkoda chłopa
Paralotniarz spadł na ziemię. Jest w bardzo ciężkim stanie
Z niewyjaśnionych powodów w poniedziałek wieczorem w Bobrownikach rozbiła się paralotnia. Pilotujący ją mężczyzna w ciężkim stanie trafił do szpitala.
Do zdarzenia doszło w poniedziałek ok. godz. 20 w Bobrownikach k. Będzina. Z niewyjaśnionych powodów paralotniarz stracił panowanie nad maszyną i uderzył o ziemię. Mężczyzna z ciężkimi obrażeniami trafił do szpitala. Policja na miejsce wezwała ekspertów Komisji Badania Wypadków Lotniczych. To oni wyjaśnią przyczyny katastrofy.

Paralotniarz spadł na ziemię. Jest w bardzo ciężkim stanie
Z niewyjaśnionych powodów w poniedziałek wieczorem w Bobrownikach rozbiła się paralotnia. Pilotujący ją mężczyzna w ciężkim stanie trafił do szpitala.
Do zdarzenia doszło w poniedziałek ok. godz. 20 w Bobrownikach k. Będzina. Z niewyjaśnionych powodów paralotniarz stracił panowanie nad maszyną i uderzył o ziemię. Mężczyzna z ciężkimi obrażeniami trafił do szpitala. Policja na miejsce wezwała ekspertów Komisji Badania Wypadków Lotniczych. To oni wyjaśnią przyczyny katastrofy.
-
- Kontakt:
za chwila bydymy ze łzami w oczach wspominać Jankesa,Figo i inkszych jak kożdy bydzie mieć dość i pitnie kaś,nie dość że ich ciulajom na wypłatach to jeszcze wielu z nos dokłado swoja cegiełka..rozumia ironia i żarty bo na żarty raczej mało kto się obraża..jo wiem że łaska kibica na pstrym koniu jeździ ale we wszytkim trza mieć swój umiar..gerhat pisze:Kikut słaby, Stawar kaleczy, Chwastek to posożyt, Zieniowi sie nie chce, Janoszka wyżej... nie podskoczy, Malina to dywersant a Jankes L...
i my chcemy mieć % na stadionie ja ? jak nom wurst i zelter szkodzi

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Brawo Niebiescy, całkiem fajny mecz z naszej strony
Jak dla mnie najlepszy w tym roku, dobrze, ze w końcówce udało się wcisnąć drugą bramkę, bo zasłużyliśmy na wygraną.
Podobał mi się Tymiński, siedziała mu piłka na nodze przy strzałach. Kikut zaczął całkiem nieźle, podłączał się do akcji ofensywnych, ale im dalej w mecz tym gorzej i więcej błędów popełniał. Jednak w Warszawie po wejściu grał lepiej(pewniej) niż Konczkowski, stąd chyba taka decyzja Zielińskiego. Na żaboli Lewczuka trzeba postawić. A' propos kolejnego meczu, super, że wczoraj bez żadnej żółtej kartki
Kamiński
W niedzielę tylko zwycięstwo

Jak dla mnie najlepszy w tym roku, dobrze, ze w końcówce udało się wcisnąć drugą bramkę, bo zasłużyliśmy na wygraną.
Podobał mi się Tymiński, siedziała mu piłka na nodze przy strzałach. Kikut zaczął całkiem nieźle, podłączał się do akcji ofensywnych, ale im dalej w mecz tym gorzej i więcej błędów popełniał. Jednak w Warszawie po wejściu grał lepiej(pewniej) niż Konczkowski, stąd chyba taka decyzja Zielińskiego. Na żaboli Lewczuka trzeba postawić. A' propos kolejnego meczu, super, że wczoraj bez żadnej żółtej kartki

Kamiński

W niedzielę tylko zwycięstwo

-
- Kontakt:
Prawda tako, że wielu mo swoich "ulubieńców" i nie ważne jakby zagrali jak raz coś zawalą, albo krzywo się popatrzą to od razu jazda. Kikut wczorej nei zagroł gorzej od innych w tym meczu. Może w końcówce zabrakło mu sił, ale tak po prawdzie to kożdy wczorej ostatnie 10 minut groł słabiej. Zieńczuk już od 60 minuty łaził. Z jednej strony tak nie powinno być, że profesjonalnemu graczowi brakuje sił z drugiej świadczy to, że dali z siebie wszystko. I pod względem ambicjonalnym, walki wczorej było bardzo dobrze, pod względem piłkarskim są jeszcze spore braki, ale to jest pierwszy krok bez którego nie do się zrobić kolejnych.
Djokic świetnie się też w pierwszej połowie dołączał do sytuacji, ale w drugiej już wyraźnie był wolniejszy. Poszli ze Skuterem obaj do Przybyckiego, ale żaden na całego.
Nie wiem czy nie ma lepszego ustawienia obrony, wiem, że jak idzie nie ma co specjalnie kombinować, bo Konczkowski robi błędy też spore, Chwastek niestety nie ten poziom, a Lewczuk może być za mało zwrotny na "zjem koguta". Oczywiście prawda tak, że jak zagrał/zagra Kikut wszyscy widzą (niektórzy widzą swoje), a jakby tam zagrał Konczkowski, Chwastek, Lewczuk, Janoszka czy kto inny to zwykłe gdybanie będzie prawdopodobnie.
Walka do upadłego i będzie ok.
Dlatego w meczu wygranym nie mom zamiaru nikogo wyróżniać in minus,
natomiast na plus na pewno w tym meczu Tymiński.
Djokic świetnie się też w pierwszej połowie dołączał do sytuacji, ale w drugiej już wyraźnie był wolniejszy. Poszli ze Skuterem obaj do Przybyckiego, ale żaden na całego.
Nie wiem czy nie ma lepszego ustawienia obrony, wiem, że jak idzie nie ma co specjalnie kombinować, bo Konczkowski robi błędy też spore, Chwastek niestety nie ten poziom, a Lewczuk może być za mało zwrotny na "zjem koguta". Oczywiście prawda tak, że jak zagrał/zagra Kikut wszyscy widzą (niektórzy widzą swoje), a jakby tam zagrał Konczkowski, Chwastek, Lewczuk, Janoszka czy kto inny to zwykłe gdybanie będzie prawdopodobnie.
Walka do upadłego i będzie ok.
Dlatego w meczu wygranym nie mom zamiaru nikogo wyróżniać in minus,
natomiast na plus na pewno w tym meczu Tymiński.
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gerhat pisze:Kikut słaby, Stawar kaleczy, Chwastek to posożyt, Zieniowi sie nie chce, Janoszka wyżej... nie podskoczy, Malina to dywersant a Jankes L...

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
robotrix pisze:Jedziecie po Kikucie i Zielinskim ale niy wiym czy zescie byli na szpilu a dokladnie na rozgrzywce. Kikut lewym kikutym wciepowol takie bale pod brama ze yno czacha dostawic i niy jest to szydera!!! Zieniu za nojlepszych lot tak niy ciepol. Brama zawalil ale kiery nosz obronca w tym sezonie niy zawalil bramy abo szpilu...? Wazne 3 pkt, dobro jak by na to niy paczec gra( jakby niy Przyrowski to tam je kole 7-1, jak malo kto w tyj ogorkowyj lidze my dzisiej grali atak pozycyjny niy wypuszczajac polonii prawie wcale ze swojij polowki) i za tydziyn zaspiywomy "... Ruch roz*ebol zabskie szczewa..."

chyba na innym meczu byłeś.... kikut obecnie prezentuje poziom co najwyżej 4 ligi...
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
Rafał19R20... Ale robotrix przecież pisze, że
Co do szydery z zawodników, można wszystko ale wtedy gdy jest do tego powód. A jak ktoś ma pretensje do Jankowskiego, że nie cieszy się jak głupi po bramkach to niech przypomni sobie słowa Balotellego. "Czy listonosz cieszy się kiedy przyniesie komuś list ?" No własnie.
Kiedy trzeba to trzeba ich skrytykować, ale wspierać też chłopaków trzeba. Nie ważne czy nazywa się Starzyński, Jankowski czy Stawarczyk.
Teraz już po meczu, trzeba wygrać derby. I na tym trzeba sie skupić.
niy wiym czy zescie byli na szpilu a dokladnie na rozgrzywce
Co do szydery z zawodników, można wszystko ale wtedy gdy jest do tego powód. A jak ktoś ma pretensje do Jankowskiego, że nie cieszy się jak głupi po bramkach to niech przypomni sobie słowa Balotellego. "Czy listonosz cieszy się kiedy przyniesie komuś list ?" No własnie.

Kiedy trzeba to trzeba ich skrytykować, ale wspierać też chłopaków trzeba. Nie ważne czy nazywa się Starzyński, Jankowski czy Stawarczyk.
Teraz już po meczu, trzeba wygrać derby. I na tym trzeba sie skupić.