tommy tauzen pisze:Lech i Górnik miały wypadkowo ich pech że przegrały zreszta co ma piernik do wiatraka Śląsk też miał i jakoś nikt sie nie czepia a wygrał za to wy macie ciagle teoretycznie najsłabszego przeciwnika na wyższym szczeblu oczywiscie bo na poczatku to nie dotyczy. Jeszcze raz spytam dlaczego Probierz w zeszłym sezonie jeszcze przed losowaniem par półfinałowych po meczu ligowym z nami powiedział ze za kilka dni spotkamy sie znowu z tym że w PP?? Wszyscy wiedzieli jak bedzie, przed tym losowaniem takze z tym że gdyby Flota przeszła Śląsk a było blisko pary były by takie Ruch - Wisła, Legia - Flota i jestem tego PEWIEN!!!!!! zreszta nie tylko ja. PP jest niszowy i rozgrywki nie sa tak bacznie sledzone jak Liga dlatego przechodza takie waly. Dopóki te rozgrywki beda w takiej formule, tzn tvn turbo orange sportlosowanie na Pepsi
to przez ten czas zdecydowana wiekszość Pucharów zdobedzie Legia no chyba że zdarzy sie jakis nieprzwidziany wypadek, pech katastrofa i to od czasu do czasu jeszcze
Jednym słowem te rozgrywki w obecnej formie to jedna wielka kpina i zenada
kurde, nie umiem na szybko odnaleźć tego niusa sprzed 1,5 roku. Probierz i Mosór kpili z "losowania" PRZED FAKTEM - to było tuż po naszym meczu ligowym z Wisłą.kiep23 pisze:_pnwk_ nie obrażaj mnie bo ja nigdzie tego nie robię. Jeśli nie potrafisz inaczej dyskutować to nie rób tego bo to co wypisujesz świadczy tylko o Twojej kulturze osobistej.
Okocimski, Olimpia - I liga,
Piast Gliwice - ekstraklasa, średniak
Pelikan - II liga
Korona, Zagłębie - ekstraklasa, średniak
nie są to jacyś potentaci, Wy mieliście jednego łatwiejszego rywala, my jednego mniej z ekstraklasy
idąc tym tropem rozumowania Lech Poznań, Górnik Zabrze miały też wymarzonego przeciwnika (Flota) a przegrały.
scaneRboy niewiem czemu nie przyjechali to pytanie do przedstawicieli tych klubów. Szukanie wszędzie spisku to nie jest metoda. Ja mógłbym napisać że przecież w PP występuje de facto Legia II Warszawa więc rywale też mieli ułatwione zadanie. Ale nikogo nie obchodzi jakich piłkarzy wystawia trener na dany mecz
ktos jest włascicielem tego klubu, ktos płaci tym piłkarzom gruba kase za mierne umiejetności i zdobywanie trofeów na wałku. Polonia ma mniejszy budżet ch***wy stadion srednich piłkarzy a też jest z Warszawy. Zmieniliscie zniewidzone komunistyczne wojsko na plugawy koncern medialny niewiadomo jakiego pochodzenia. Menda zawsze bedzie menda i tyle.kiep23 pisze:a gdzie tu jest wina Legii jako klubu i piłkarzy? mam wrażenie że całe zło polskiej piłki to wina Legii bo to klub z Warszawy, ma większy budżet, ładny stadion, niezłych piłkarzy. Więc trzeba poszukać jak tu dowalić znienawidzonemu klubowi.
kiep23 pisze: Śląsk nie jest najbiedniejszym regionem w Polsce
Jeśli wg Ciebie nazywanie kogoś p... idiotą nie jest obrażaniem to super. Tylko dlatego że mam inne zdanie nić Ty. I nie chodzi tutaj o losowania czy sędziowanie. Jeśli Legia osiąga jakiś sukces to jest wałek, przekręt. Jak wygrywa inna drużyna, nawet z pomocą "sił wyższych" to jest sprawiedliwość. Kończąc temat czemu Ruch nie nastrzelał bramek słabej Legii? Wtedy nie byłoby wogóle tematu._pnwk_ pisze:kiep23 Ja nikogo nie obrażam,po prostu to co widać gołym okiem,nazywam po imieniu.
Bez pozdrowien!
nie zawsze tak jest ale bywa i trzeba być slepcem żeby tego nie widziećkiep23 pisze: Jeśli Legia osiąga jakiś sukces to jest wałek, przekręt.
bzdurakiep23 pisze:Jak wygrywa inna drużyna, nawet z pomocą "sił wyższych" to jest sprawiedliwość.
spytaj sedziego czemu nie widział kliku fauli na Jankowskim w tym ewidentnego faulu Jodłowca. To tak na poczatek bo jakoś dalej nie umisz zrobić rachunku sumienia z błedami sedziowskimi na wasza korzyśc i na naszą a sorry na nasza wymieniłes karny i na waszą karny czyli jednak wg ciebie śedzia był cacykiep23 pisze: Kończąc temat czemu Ruch nie nastrzelał bramek słabej Legii? Wtedy nie byłoby wogóle tematu.
nikt tu nie napisał , że legia jest słaba, ale nie koniecznie musi zwyciężać z pomocą sędziów...kiep23 pisze:Jeśli wg Ciebie nazywanie kogoś p... idiotą nie jest obrażaniem to super. Tylko dlatego że mam inne zdanie nić Ty. I nie chodzi tutaj o losowania czy sędziowanie. Jeśli Legia osiąga jakiś sukces to jest wałek, przekręt. Jak wygrywa inna drużyna, nawet z pomocą "sił wyższych" to jest sprawiedliwość. Kończąc temat czemu Ruch nie nastrzelał bramek słabej Legii? Wtedy nie byłoby wogóle tematu._pnwk_ pisze:kiep23 Ja nikogo nie obrażam,po prostu to co widać gołym okiem,nazywam po imieniu.
Bez pozdrowien!
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 44 gości